|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do tych którzy tak namiętnie pisali na mój temat. Pierdolcie się!!! Konkurs jest jaki jest - to modry w kubeł. Nie liczą się tutaj umiejętności a totolotek, dlatego mogę grać, jak mi się podoba, a Wam chuj do tego. Takiego debila juz dawno tu nie bylo  Kto takie COS zakwalifikowal do konkursu ???????? Odmawiano udzialu userom ,bo nie mieli ilus tam postow (200 czy 300) ,a tymczasem zapisano takie COS ,co zglosilo sie z dorobkiem JEDNEGO postu !!! Nie dosc ,ze zidiocenie w "przeczekiwaniu" rywali siega juz zenitu ,to jeszcze w tak prestizowym konkursie biora udzial menele  Zastanawiam sie czy nie zrezygnowac. Nie zalezy mi na nagrodzie pienieznej i dzis moge zadeklarowac ,ze jezeli wygram ten konkurs (nie smiejcie sie ,kazdy ma szanse ,hehe) to rezygnuje z nagrody Zniesmaczony jestem natomiast tym ,ze konkurs wykazuje objawy schodzenia na psy 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Do tych którzy tak namiętnie pisali na mój temat. Pierdolcie się!!! Konkurs jest jaki jest - to modry w kubeł. Nie liczą się tutaj umiejętności a totolotek, dlatego mogę grać, jak mi się podoba, a Wam chuj do tego. No co za debil!! Zgłaszam wniosek aby bezzwłocznie takiego matoła wywalić z konkursu. Przeciez to jest takie coś co nie wogóle nie mysli a przeciez bezmyslnych matołów my tutaj nie chcemy.
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Santiago myslenie nie boli.Skoro dostał bana to po co zgłaszasz wniosek o wywalenie go z konkursu  i tak przecież nie poda już żadnego typu 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
No tak teraz to ja nie pomyslałem, hahaha
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam.
Właśnie sprawdzałem kto jest moim przeciwnikiem w III rundzie (lubię wiedzieć z kim mam przyjemność), no i przejrzałem typy mojego przeciwnika, Slawek 007. I pojawiły się wątpliwości czy rzeczywiście Slawek wygrał i powinien awansować, a nie buszmen. Mianowicie Slawek 007 podał 3 typy na jedno zdarzenie, podczas gdy regulamin w pkt. 7 brzmi: "7. Na każdy zakład gdzie są 2-3 opcje do wyboru (np. mecz tenisowy 1/2 albo mecz piłkarski 1/X/2), można podać wyłącznie jeden typ. Jeśli są cztery opcje lub więcej to można podać maksymalnie dwa typy." Czyli według mnie można podać tylko 2 typy na dokładny wynik na ten sam mecz. Slawek podał 3 typy i trafiony typ był właśnie trzecim typem. Czekam na orzeczenie szefostwa kto powinien awansować.
pozdrawiam
p.s. Slawek, bez urazy, nie znam ani ciebie ani buszmena, po prostu uważam że powinniśmy grać fair. Jeśli Conrad uzna że grasz dalej, to spoko, spróbujepowalczyć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
CZy jesli ja gralem over a przeciwnik handi na real to jego typ sie liczy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Pitersson Slawek nie zlamal żadnego punktu regulaminu
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
@Pitersson Slawek nie zlamal żadnego punktu regulaminu Ja nie powiedziałem, że złamał, powiedziałem, że mam wątpliwości i proszę o rozstrzygnięcie, z tym że w miare możliwości z argumentami. Mi jest naprawde wszystko jedno z kim będę grał, jak mam przegrać to przegram. Chodzi o zasady.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a rzeczywiscie  awans ma buszmen  sory za wczesniejsze wprowadzenie w blad...
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
CZy jesli ja gralem over a przeciwnik handi na real to jego typ sie liczy? dokladnie tak, nie liczy sie gdyz te dwa typy sie nie wykluczają.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
CZy jesli ja gralem over a przeciwnik handi na real to jego typ sie liczy? nie ,bo oba mogly wejsc ,nie wykluczaly sie nawiasem mowiac weszly moj rywal dal 3 typy na spotkanie Real - Valencia ,nie przyszlo mi do glowy ,ze to niezgodne z regulaminem ,zreszta ...i tak wygralem
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
CZy jesli ja gralem over a przeciwnik handi na real to jego typ sie liczy? nie ,bo oba mogly wejsc ,nie wykluczaly sie nawiasem mowiac weszly moj rywal dal 3 typy na spotkanie Real - Valencia ,nie przyszlo mi do glowy ,ze to niezgodne z regulaminem ,zreszta ...i tak wygralem A gdybyś przegrał to nie zgłaszałbyś domniemanego naruszenia regulaminu? Ja też wygrałem swój pojedynek, nie wykłócam się o jakiś "gratisowy" awans, po prostu zauważyłem sytuacje która wg mnie jest niezgodna z regulaminem i zgłaszam, być może się mylę, ale proszę o rozstrzygnięcie. A propos twojego rywala, to można dać i 5 typów na jeden mecz i będzie to zgodne z zasadami: np: 1 na 1/x/2, 1 na over/under, 1 na 1x/x2 no i 2 na dokładny wynik, ale w żadnym przypadku 3 typy na jeden z ww. wymienionych. pozdr.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A gdybyś przegrał to nie zgłaszałbyś domniemanego naruszenia regulaminu? Gdybym sie o tym dowiedzial TERAZ to NIE. Bylaby to dziecinada ,bo moim obowiazkiem jest znac regulamin i zglaszac nieprawidlowosci w swoim czasie. Zreszta ,nie czulbym sie usatysfakcjonowany ,gdyby przeciwnik przegral z regulaminem ,a nie ze mna.
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Niektórych takie zwycięstwo bardzo satysfakcjonuje. I dodatkowo nie uznaje tego jako dziecinadę. amkwish nie każdy ma jaja, tak jak Ty. Jeden z modów wyrzucił mnie za coś takiego. Oczywiście info o nieprawidłowym typie dostałem w poniedziałek o 6 rano 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Witam.
Właśnie sprawdzałem kto jest moim przeciwnikiem w III rundzie (lubię wiedzieć z kim mam przyjemność), no i przejrzałem typy mojego przeciwnika, Slawek 007. I pojawiły się wątpliwości czy rzeczywiście Slawek wygrał i powinien awansować, a nie buszmen. Mianowicie Slawek 007 podał 3 typy na jedno zdarzenie, podczas gdy regulamin w pkt. 7 brzmi: "7. Na każdy zakład gdzie są 2-3 opcje do wyboru (np. mecz tenisowy 1/2 albo mecz piłkarski 1/X/2), można podać wyłącznie jeden typ. Jeśli są cztery opcje lub więcej to można podać maksymalnie dwa typy." Czyli według mnie można podać tylko 2 typy na dokładny wynik na ten sam mecz. Slawek podał 3 typy i trafiony typ był właśnie trzecim typem. Czekam na orzeczenie szefostwa kto powinien awansować.
pozdrawiam
p.s. Slawek, bez urazy, nie znam ani ciebie ani buszmena, po prostu uważam że powinniśmy grać fair. Jeśli Conrad uzna że grasz dalej, to spoko, spróbujepowalczyć. Tak, zgodnie z regulaminem można maksymalnie podać 2 typy na dokładny wynik w danym meczu. Wobec tego pierwsze dwa typy się liczą a kolejny (trzeci) traktuje się jako niepoprawny i niewysłany, w miejsce którego należy wysłać typ zastępczy. Tak więc awans po podliczeniu bilansu ma Buszmen.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Byłem po weselu nie zauwazyłem punktu pewnie regulamin to regulamin więc gratuluje Buszmen i zycze powodzenia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hm, dziwię się, że użytkownik, który wisi mi pieniądze za przegrany pojedynek już ponad miesiąc jak gdyby nigdy nic gra sobie w konkursie i podaje typy ....
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
|
|
|