Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
P
Pav Offline
enthusiast
enthusiast
P Offline
Ja oczywiście się nie zgadzam. Rozumiem, że jak ktoś cienki to wybiera wyższy poziom żeby za dużo nie stracić bramek. A nuż w karnych się uda laugh

Bonus: Unibet
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
tego głosu się spodziewałem smile
ktoś jeszcze nie zgadza się na grę world class i bramkarza professional ?

P
Pav Offline
enthusiast
enthusiast
P Offline
Jeżeli sprawi Ci to przejemność to oczywiście mogę zgodzić się na takie ustawienia. Obojętne mi na jakim poziomie strzelę Ci bezpośrednio z rogu laugh .
Poziom trudności mógłby być trochę niższy, bo nie lubię jak strzelam po trybunach celując do pustej bramki. Ale ok niech i tak będzie.

Od razu zgłaszam, że nie bardzo u mnie obecnie z czasem, więc z początku może być u mnie problem z rozegraniem meczu.

G
addict
addict
G Offline
Originally Posted by Pav
Ja oczywiście się nie zgadzam. Rozumiem, że jak ktoś cienki to wybiera wyższy poziom żeby za dużo nie stracić bramek. A nuż w karnych się uda laugh

Gra na poziomie poniżej professional mija się z celem i ma nie wiele wspólnego z rzeczywistą grą. Standardy gry we wszystkich szanujących się ligach/turniejach/eventach są takie jakie zaproponowaliśmy z anjayem. Dlaczego więc nie stosować się do tej zasady?

ps. to tylko ustawienie bramkarza, irytującym jest tracenie bramek po nierealistycznych sytuacjach. nie proszę o bóg wie co. nie spotkałem się żeby ktoś używał bugów gry. o tyle dobrze.

P
Pav Offline
enthusiast
enthusiast
P Offline
Originally Posted by green_grass_of_tunnel
irytującym jest tracenie bramek po nierealistycznych sytuacjach

Jakież to nierealistyczne sytuacje?

G
addict
addict
G Offline
Bramki z 30-40 metrów, niemal każda uderzona piłka po podaniu z klepki ląduje w siatce, pasywność bramkarza. Mógłbym wymieniać i wymieniać, ale wierzę w Twoją inteligencję i pozostawiam to Tobie.

P
Pav Offline
enthusiast
enthusiast
P Offline
Hmmm, gram na:
poziom bramkarza semi-pro
poziom trudności pro
i raczej rzadko spotykam się z takimi sytuacjami.
Jeżeli bramka czasami wpadająca z 30-40 metrów to dla Ciebie nierealistyczna sytuacja no to...
Równie dobrze mogę napisać, że nierealistyczne jest, że na 5 sytuacji sam na sam wpada jedna bramka. Albo strzał z główki z 16 metrów wpada do bramki obok bramkarza i 3 obrońców.

Bez sensu takie wymienianie. Argumentacja dla mnie żadna.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Normalna sprawa że w piłce nożnej większość akcji nie kończy się golami. Poza tym w piłce nożnej istnieją remisy, których w poprzedniej edycji nie mieliśmy smile Przy lepszej gry obrony będzie trochę remisów i bardziej przejrzysta tabela.
Na pro tez można strzelić zza pola karnego (najlepiej z q+d lub ctrl+d), tylko że rzadziej wpada (czyli tak jak w prawdziwym sporcie).
Gra jest fajna gdy trzeba trochę się pomęczyć aby odnieść sukces, nawet 1:0, a nie wymiana ciosów i po 7 goli w meczu smile

PS. Robimy 12-zeposłową ekstraklase? Z rewanżami? W sumie jak można się umówić na jeden mecz z kimś to i od razu rewanż można zagrać.

Zapisuje się ktoś jeszcze?

G
addict
addict
G Offline
Pav, Twoja argumentacja przypomina mi trochę rozmowę ze ślepym o kolorach. Widać że opanowałeś parę prostych schematów na strzelenie bramki i nie masz zamiaru przechodzić na trudniejszy poziom. W sapera też grasz całe życie na początkującym, nawet gry rozpieprzasz ten poziom w 3sekundy? Jeżeli dla Ciebie problemem jest wykorzystanie na 5 sam na sam strzelasz 1ną bramkę to coś jest chyba z Tobą nie tak. A strzał o którym napisałeś pasuje jak kot do zbiornika z wodą - do poziomu pro, to chyba oznaka ignorancji.

http://www.fifaportugal.com/pafiledb/pafiledb.php?action=download&id=324

Tutaj link do MultiToola, automatycznie ustawia poziom gry na profesionall, bramkarza na profesionall. Nawet jak ustawienia zostaną zmienione w grze przez gracza, to i tak włączą się tak jak mają.

P
Pav Offline
enthusiast
enthusiast
P Offline
Originally Posted by green_grass_of_tunnel
Widać że opanowałeś parę prostych schematów na strzelenie bramki i nie masz zamiaru przechodzić na trudniejszy poziom.

Po czy wnosisz o Mistrzu, że tak jest?
Nauczysz mnie tysięcy sposobów na strzelenie bramki? Proszę. Błagam.
[Linked Image]

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
oczywiscie ze gram

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
moje propozycje:
- gra: zawodowiec
- bramkarz: zawodowiec
- szybkość gry: szybka

Z
member
member
Z Offline
jeśli znajdzie się dla mnie miejsce to zagram z chęcią

P
Pav Offline
enthusiast
enthusiast
P Offline
Originally Posted by ziomek21
jeśli znajdzie się dla mnie miejsce to zagram z chęcią

Mamy nadzieję, że to nie będzie słomiany zapał. Bo już kilku takich było co się zgłaszali a później...

M
Didżej
Didżej
M Offline
Originally Posted by viali
oczywiscie ze gram

nie grasz smile

Z
member
member
Z Offline
Pav bez obaw, będę grał

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
A szybkosc gry jako amator ze mnie przyspiesza gre?

M
Didżej
Didżej
M Offline
Kylo - wyczyść skrzynkę. Może teraz ten sparing rozegramy?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Oj nie za trzezwy nie jestem... chyba, ze chcesz z 1 mecz zagrac to prosze bardzo, wyczyszcze liste.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
taki czy inny poziom bramkarza nie zmienia faktu ze jest on jednakowy dla 2 graczy wiec teoretycznie sprawiedliwy. Z mojego doswiadczenie wynika jednak ze im wyzszy poziom bramkarza tym wieksze cuda czasem sie dzieja laugh ja osobiscie wolalbym na amatorze bo jesli ktos strzela 20 razy celnie na bramke to zasluguje na zwycięstwo, a czasem tak bywa ze taki mecz konczy sie przegrana bo bramkarz przeciwnika mial mecz zycia wszystko powybijal a komus weszla jedna kontra przypadkiem laugh Ale jesli przyjdzie grac na wyzszym poziomie tez sie przeciez nie potne laugh I nie piszcie ze bramki spoza pola karnego w rzeczywistym footballu to rzadkość...

Strona 6 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników ($-man, aker, rafal08, rymoholik, alfa, burbon, latajaca_holenderka, Sensei, Lukasz111, betowiec, Akhu), 2,695 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,373
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025