Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
chodzilo mi o bukmacherow w stylu SSP czy betchance czyli takich co nie znaja słowa wypłata a i nam sie nie chce jechac po nasze do siedziby firmy
bynajmniej nie chodzi o wygrana w wirtualnym buku tylko wyprowadzenie stamtad kasy
ostatniego akapitu nie rozumiem - jak wyplaca to jest wyplacalny a ta sytuacja o jakiej mowisz to bwin modelowy przyklad

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czytajac niektore wypowiedzi mozna sie niezle usmiac laugh Odnosze wrazenie jakby niektore osoby pisaly w MOIM IMIENIU.Doszedlem do wniosku ze moje funkcjonowanie opiera sie w zdecydowanej mierze na przegladaniu przeroznej masci livescorow,forow bukmacherskich macierzystych,zagranicznych;ostatnio nawet podszkolilem sie w jezyku rosyjskim (jest pewna moskiewska stronka z ktorej mozna sie dowiedziec o tenisowych walkach;jej przewidywalosc wynosi 75% cool)Wracajac do tematu chcialem sie przyznac ze rowniez jestem uzalezniony.Ja juz o niczym innym nie mysle,tylko co tu dzisiaj wykombinowac zeby przytulic kasa Gram juz 6,5 roku.Wszystko przez to ze na samym poczatku zaliczylem zachecajaca wygrana,za 2 zł wyciaglem bodajze 650zlych .Zajebiste
AKO mi weszlo.Oczywiscie wtedy jeszcze za bardzo sie sportem nie intreresowalem.Wchodzac do TotoMixu,ktory miescil sie w osiedlowym LUMPENIE (tak to byl lumpen :D) zszokowany tym wszystkim,rzucilem sie do tablicy z lista kursowa,i lykalem wszystko po kolei jak leci po kursach laugh PECH chcial ze mi to wszystko weszlo.No i tak juz do dzisiaj.Rano:livescore,mecz.pl,nba.com,mlb,nhl,tenisprediction,atp,wta,challengery

Lubie te emocje podczas sledzenia wynikow,dzieki temu czuje ze zyje.Nie potrafie inaczej;chcialbym nabrac do tego dystansu ale jest to nie lada wyzwanie blush

old hand
old hand
czy często odmawiacie sobie rożnych rzeczy żeby mieć kasę na obstawianie ?

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Nie

G
Tata
Tata
G Offline
Originally Posted by neoximek

tak przeczytałem smile I przyznam sie bez bicia ze ostatnio odmowiłem sobie zapłacenia rachunków za mieszkanie (miaszkam w bloku , co miesieczna opłata) ... I teraz kombinuj dziewczyno ... smile Odmowilem sobie zapłacenie tez raty za kompa smile kupienia butów na ktore wczesniej sam zaprowcowalem ... kurteczki na ktora dostalem od rodziców.

A najwieksza atrakcja było odmowienie sobie wyprawienia 18-stki za pieniedze ktore wygralem smile Miałem juz lokal zamowieny... ale Aganieszka Radwanska ... zabawiła sie moja 18-stka:)

Jest jeszcze parrrrrrrre innych smile

A w tej chwili pozdrawiam @Miśka smile

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

nigdy

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
wolę się napić, niż postawić kasę na jakiś zakład laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja ostatnio jak na swoje mozliwosci wygralem sporo (obiektywnie to kwota nieduza), pozlecalem wyplaty i zeby nie przegrac tej kasy oddalem hasla jednorazowe mbanku swojej dziewczynie. Przerwa dobrze mi zrobi smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nigdy nie wpłaciłem do buka kasy przeznaczonej na coś innego. Staram się, żeby pieniądze wędrowały w drugą stronę laugh

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Originally Posted by Logan
Ja ostatnio jak na swoje mozliwosci wygralem sporo (obiektywnie to kwota nieduza), pozlecalem wyplaty i zeby nie przegrac tej kasy oddalem hasla jednorazowe mbanku swojej dziewczynie. Przerwa dobrze mi zrobi smile

Zmien sobie na smsowe, duzo wygodniejsze grin

A
enthusiast
enthusiast
A Offline

A
enthusiast
enthusiast
A Offline
Odpowiedź na pytanie z tematu

old hand
old hand
Originally Posted by Gib01

tak przeczytałem smile I przyznam sie bez bicia ze ostatnio odmowiłem sobie zapłacenia rachunków za mieszkanie (miaszkam w bloku , co miesieczna opłata) ... I teraz kombinuj dziewczyno ... smile Odmowilem sobie zapłacenie tez raty za kompa smile kupienia butów na ktore wczesniej sam zaprowcowalem ... kurteczki na ktora dostalem od rodziców.

A najwieksza atrakcja było odmowienie sobie wyprawienia 18-stki za pieniedze ktore wygralem smile Miałem juz lokal zamowieny... ale Aganieszka Radwanska ... zabawiła sie moja 18-stka:)

Jest jeszcze parrrrrrrre innych smile

A w tej chwili pozdrawiam @Miśka smile
To jakis zart? laugh

A co do pytania to nigdy takie cos nie mialo oraz nie bedzie mialo miejsca! Ale nigdy nie mow nigdy?- w tym przypadku to bzdura!

piwo

G
Tata
Tata
G Offline
Chesz sie załozyc?

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline

chodzilem z nim do klasy do liceum...gadalem z nim jakos 3 tygodnie temu, jak gralem w profku 4-5 lat temu to czesto z nim mecze analizowalem, nauczyl mnie obstawiac tenisa...mial kilka tysiecy zeta dlugow, wisial kazdemu kase z mojej dzielnicy, a dziewczyna, ktora pocieli sliczna jest i szkoda jej strasznie, mam nadzieje, ze dostanie jak najmniejszy wyrok i pojdzie sie leczyc jak najszybciej, bo chlopak ma sporo problemow rodzinnych i z glowa... (mowie o tym 23-letnim, tego mlodszego z Katowic nie znam)

G
Tata
Tata
G Offline
Originally Posted by Gib01
Chesz sie załozyc?

Żle zabrzmiało , jeśli nie wierzysz to ... mi to smile Poprostu jest taki temat to sie wypowidzialem.

' laugh ' ten gift to do tej sytuacji nie pasuje niestety smile

Ani sie tymi swoimi 'osiegnieciami' nie chwale ani nie żale tongue tongue

------------------

Widzialem reportaż na tvn o tych kolesiach , powiem tylko tyle: 'trzeba mieć ładnie w bani nasrene' Nie zycze im żle , ale podciąć gardło ?

pozdro Gib01

old hand
old hand
Nie chce sie zakladac bo jezeli to co mowisz jest faktycznie prawda to ten gift pasuje jak najbardziej a to co robisz jest po prostu zenujace...

M
newbie
newbie
M Offline
Niestety Jestem UZALEZNIONY i to powoli rujnuje moje zycie.....

R
veteran
veteran
R Offline
panowie dajcie linka do kiedys takiej podawanej ankiety jakich socjologow psychologow itp co do wyniku uzaleznienia od hazardu - chodzi o takie oficialne przez doktorów powierdzane smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Odpowiedź moja- NIE.
A nie można odwrócić tego pytania na:
Czy często dzięki wygranym możecie mieć na różne rzeczy?
Chodzi mi o sytuację, gdzie przy wygranej jesteście w stanie zrobić wypłatę i spokojnie kupić sobie coś?

Ja sam jestem ciekawy innego pytania.
Czy bliskie osoby (rodzina, żona/dziewczyna/kochanka/ itp.) lub ewentualnie dobrzy znajomi wiedzą ile pieniędzy wygrywacie/ przegrywacie?

U mnie nie wiedzą. Choć kiedyś wiedzieli. Ale zbiegiem czasu stwierdziłem, że ta wiedza jest im zbędna...

Strona 8 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników ($-man, aker, latajaca_holenderka, alfa, rafal08, Sensei, ElNinho[mmdea], 11kera11), 11,667 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,310
Posty5,841,353
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026