Nigdy nie byłem zwolennikiem magicznych systemów, progresji itp. Ale z uwagi na "chwilę" wolnego czasu postanowiłem przetestować progresję opartą na ciągu Fibonacciego. Głównie po to, żeby przekonać się ile czasu potrzeba, aby zbankrutować grając tym sposobem przy określonych stawkach i określonym budżecie

Budżet:
1000 j.Parę słów na temat samego ciągu Fibonacciego, dla niezorientowanych
Schemat doboru stawek ułożony jest w ten sposób, że aktualna stawka za jaką gramy jest sumą dwóch poprzednich. U mnie, zakładając, że stawka na pierwszy poziom wynosi jedną jednostkę, wyglądał on będzie tak:
1.
1 j. 2.
1 j.3.
2 j.4.
3 j.5.
5 j.6.
8 j.7.
13 j.8.
21 j.9.
34 j.10.
55 j.11.
89 j.12.
144 j.13.
233 j.14.
377 j.Przy tym sposobie gry, aby zanotować zysk musimy trafić dwa kupony pod rząd. Po pierwszym trafieniu cofamy się o jeden poziom do tyłu, a po kolejnym zaczynamy od początku. Porażka oznacza przejście na poziom wyżej. Nietrafienie 14 razy pod rząd oznacza natomiast soczystego bankruta

Przeważnie będę grał zdarzenia dwudrogowe (hc, U/O itp.) z AKO 2.00 - 4.00
Propozycje typów będą pochodzić zarówno ode mnie, jaki i od najlepszych typerów, również tego forum

PS. Jak nazwa wskazuje, jest to temat czysto testowy, jednostki są wirtualne. Ale chcę jednocześnie zapewnić, że dobór typów będzie jak najbardziej poważny i przemyślany.