Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by Goget
Originally Posted by AGASSI
Jakim cudem zniknął Mój avatar ? mad ps. moja prośba to by w taki sam cudowny sposób powrócił tongue

Avatar można dodać na dwa sposoby :

1. wrzucasz avatar z dysku i wtedy zapisywany on jest na serwerach mecz.pl i na 99% nie zginie
2. podajesz link do swojego avatara i gdy ten zniknie z obcego serwera to automatycznie znika też pod Twoim nickiem

Sam sobie odpowiedz na pytanie dlaczego zniknął Twój avatar wink
dzięki piwo

Tenis Trader
Tenis Trader
Originally Posted by Ignorator
Wybierajcie kogo chcecie nawet samego diabła.

Oj Igi, ale my go przecież nie wybraliśmy. Conrad go dodał za naszymi plecami. Gdyby miał trafić do działu głównego to na pewno najpierw byłaby przeprowadzona dyskusja i Twoje zdanie bralibyśmy pod uwagę i ja bym je poparł. Niestety smutna prawda, że modem w konkursie może zostać praktycznie każdy, byleby nie miał ostrzeżeń na koncie. Dlatego wkrótce modzi konkursowi będą się różnić od modów głównych.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by Ignorator
To co jest przykre wśród modów tego forum mam największych przyjaciół.

Kiedys pisales ze na Twoja przyjazn moze zasluzyc jedynie dwoch userow na tym forum smirk

Wracajac do meritum, obraziles sie bo michael zostal modem, sam nie wiedzialem o tym, Conrad najzwyczajniej go dodal nikogo sie nie pytajac, zreszta z jego nickiem kojarzylo mi sie to ze wygral tornister w TT i ze byles dla niego mentorem od analiz.

Kojna sprawa to odbanowanie pewnego usera, ktorego nie lubisz, nikt Cie nie pytal o to w tej sprawie i byles oburzony. WYglada ze resocjalizacja jest Ci obca.

Biszop odszedl z powodow zdrowotnych i gdyby chcial w kazdej chwili moze wrocic, natomiast Ty odchodzisz, z wyzej wymienionych powodow, ktore co by nie mowic sa blahe.

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Czy w najbliższym czasie przewidywany jest jakiś nabór na stanowiska moderatorskie?

addict
addict
Originally Posted by zostać modem_MLS
Czy w najbliższym czasie przewidywany jest jakiś nabór na stanowiska moderatorskie?

Z tego co wiem to to od 15 kwietnia-ale dość wysoką opłatę trzeba wpłacać jako zabezpieczenie bo aż 1500€...

addict
addict
Aha-bo zapomniałem:na konto skarbnika mającego duże doświadczenie w obracaniu kasą:"cwylki"...

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline

A chcesz zmienic nick na : "Zostac modem mecz.pl" ?

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Experto
Kiedys pisales ze na Twoja przyjazn moze zasluzyc jedynie dwoch userow na tym forum smirk

Przyjazn to zbyt czesto naduzywane slowo.

Nie wyobrazam sobie ,jak mozna sie zaprzyjaznic przez net smile

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Originally Posted by tv

Z tego co wiem to to od 15 kwietnia-ale dość wysoką opłatę trzeba wpłacać jako zabezpieczenie bo aż 1500€...

Fajnie, nie wiem co chciałeś osiągnąć tym postem, ale śmieszny to on jak dla mnie nie jest. A skoro tak niby wszystko wiesz to może wiesz również ilu żydów zmieści się do malucha wink ?

Originally Posted by amkwish

A chcesz zmienic nick na : "Zostac modem mecz.pl" ?

Nicka zmieniać nie muszą, jeśli już coś zmieniać to kolor. Choć to też niekoniecznie. Czarny i czerwony to moje ulubione kolory, czerwony poza absolutnym zasięgiem, ale może dałoby się ten czarny zmienić na jakiś czarniejszy?

Tenis Trader
Tenis Trader
Czerwony ? hm żaden problem, w końcu to kolor administratora. Wystarczy, że odkupisz forum od Conrada i będziesz mógł sobie zmieniać kolory co minutę wink

Nie ma czegoś takiego jak określony terminowo nabór na moderatorów, to nie casting do "M jak Miłość". Jak się ktoś mocno wykazuje w konkretnym dziale i czyni to na poziomie, a moderatorzy tego działu potrzebują dodatkowej pomocy, to drzwi są otwarte dla każdego.

Luc Nilis
Luc Nilis
a tak własciwie to o co to całe zamieszanie z Igim ? pokłucił sie z reszta modów ?

Luc Nilis
Luc Nilis
pokłócił...

Io sono Interista
Io sono Interista
Panowie czy mogę zaproponować zorganizowanie konkursu w Serie A?

Konkurs będzie sporo różnił się od tych, które mamy choćby w lidze polskiej, hiszpańskiej czy niemieckiej!

Mam zamiar aby był do konurs z nagrodami pieniężnymi. Ja sam jestem w stanie wrzucić do puli dość sporą kwote ale każdy uczestnik, który będzie chciał brać udział musi zapłacić wpisowe, które potem będzie rozdzielone w nagrodach. Nie będzie to konurs w którym będą znajdować sie same suche typy. Warunkiem udziału będzie obietnica pisania analiz (choćby 2-3 zdaniowych). Analizy znajdować się będą w dziale z Serie A oraz w temacie konkursowym.

Zabawa będzie podzielona na dwie części:
od 1-szej do 19-stej kolejki i od 20-stej do 38-stej serii spotkań.
Sam byłbym w stanie zrobić regulamin jednak wiem że jeśli chodzi o nagrody pieniężne musze chyba mieć pozowlenie z "góry".
Serie A trochę wygląda biednie przy takich ligach jak Primeira Division gdzie opiekuje się wszystkim Amk czy choćby przy lidze angielskiej gdzie o ład dba Konstruktor smile
Od zawsze intersuję się tą ligą i jak pewnie zauważyliście dbam o to by liga ta miała swoich fanów na mecz.pl i staram się by zawsze temat z nową kolejką był założony a wszystko miało ręce i nogi smile

Mam nadzieje że pomysł Wam się spodoba i da Cie mi w miarę dość szybko znać co z tym pozwoleniem. Mówię "szybko" bo ostatnio kilka dni musiałem się prosić o to by któs przykleił aktualny temat z transfersami i plotkami a zniósł stary właśnie w tym dziale wink

Oczywiście wszystko zaczeło by się dopieo wraz z nowym sezonem ale chciałbym aby nie było potem problemów z rozpoczęciem od pierwszej kolejki. Wiadomo że dość mozolnie będzie się zbierało i ustalało wszystko co związane jest z wpisowym itd. (propozycje kwoty, zapisy, jak ma wyglądać analiza... i dużo dużo innych rzeczy).
Jeśli na wszystko będzie zgoda to jeszcze w tym miesiącu zaczniemy "burzę mozgów" wink

Pozdrawiam piwo

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Moze juz skonczycie z konkursami w dzialach nie do tego przeznaczonych?

Io sono Interista
Io sono Interista
Originally Posted by lupus
Moze juz skonczycie z konkursami w dzialach nie do tego przeznaczonych?

lupus wiem że jestes na mnie uczulony smile ale ten konkurs ma akurat trochę podnieść poziom typów Serie A, które na mecz.pl jak pewnie zauważyłeś dotykają nie raz mułu... bo tak znana liga nie raz nie ma nawet przez kilka kolejek założonego nowego tematu mad

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Sa dzialy do konkursow i tam maja byc.
Niedlugo forum to bedzie jeden wielki konkurs i nic wiecej.

Zobacz na konkurs bundesligi, pozowolono go zalozyc w dziale PN i zobacz jak teraz wygladaja tematy na dana kolejke, 1 lub 2 posty.
A Brisish CLub ma osobny dzial.

Io sono Interista
Io sono Interista
A w Serie A ile masz tych postów pięć,sześć a czasami w ogóle nic się nie pojawi...

Jeśli przeczytasz uważnie mój post z pomysłem na konkurs to potem stawiaj za i przeciw bo jak zauważysz wyraźnie to napisałem tam iż nie mam zamiaru tworzyć czegoś na wzór konkursu bundesligi czy ligi hiszpańskiej. smile

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
To nie licz na to, ze sie nagle pojawia, bo sie nie pojawia, dobrze o tym wiesz, ze konkursy obok tematow dziennych tylko odciagaja ludzi.

Dzial inne konkursy sie klania.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
By wziąć udział w tym konkursie musiałby się pojawić. Hokus pokus.

Io sono Interista
Io sono Interista
Ale co tak na dobra sprawę szkodzi nam spróbować?

Jak wszyscy będą mieli takie myślenie jak ty lupus to nigdy w takich działach nie będzie dobrze, jak pojawiają się ludzie, którzy chcą coś zrobić i nawet wykładają pewną sume na nazwijmy to pomoc to wtedy słyszysz nie bo i tak się nie uda... a za przykład podajesz mi bezsensowne teorie!

Strona 4 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
16 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, betowiec, Sensei, burbon, aker, Lukasz111, Kretol, $-man, latajaca_holenderka, Szuman, alfa, JelineK, bukma, Akhu, 11kera11, rymoholik), 1,370 gości, oraz 24 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,836,258
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025