A czy tam przypadkiem nie chodzi o dokładne zwycięstwo w serii ?
nie byloby 1.65 na 3-0 raczej
Czy ja wiem ?
Lotos gra dwa pierwsze mecze u siebie. Kurs na oba mecze będzie podobny. Zakładają, że po nich będzie 2-0, to na trzeci mecz kurs pewnie też nie zachwyci.
Przed meczem Odra dała więcej, więc sędzia dał czerwoną i karniaka. Po jakimś czasie drugiego dla formalności. Wtedy w Lechii się obudzili, zadzwonili gdzie trzeba, skombinowali kasę, przedstawili ofertę technicznemu, ten dał znać głównemu - oferta została przyjęta i wynik poszedł w drugą stronę.
Mnie rozbroiło jak wielki znafca Rudzki w studiu Canal+ się zastanawiał dlaczego zawodnicy sprzedają całe mecze, zamiast obstawić, że dostaną czerwoną kartkę i wcielić ten numer w życie.
Taka opcja jest dostępna w niektórych bukach i tylko na najmocniejsze ligi (nie spotkałem się z tego typu zakładami na ligę polską). Dodatkowo obroty na takich zakładach nie są zbyt wielkie, więc czerwona kartka plus gruba kasa na to postawiona od razu wyda się bardzo podejrzana. Nie wspominam nawet o limitach na tego typu zakłady i ewentualną karę ze strony klubu za osłabienie zespołu. Podsumowując - słaby zarobek, duże ryzyko.
Mnie rozbroiło jak wielki znafca Rudzki w studiu Canal+ się zastanawiał dlaczego zawodnicy sprzedają całe mecze, zamiast obstawić, że dostaną czerwoną kartkę i wcielić ten numer w życie.
Wczoraj to się w Stalowej rozochocili, że nawet trener wyłapał czerwo Mógł zagrać