Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 26 1 2 3 4 25 26
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mysle, ze Wroclaw przegra znacznie mniejszą ilością punktów , Gorzow nie rozegral ani jednego sparingu na wlasnym torze , beda sie czuli jak na wyjezdzie, dodatkowo T.Gollobowi tor wyraznie nie pasuje , potrafil 3x z rzędu przegrac bieg z P.Hlibem w wewnętrznej "gierce" , tor znacznie rozni sie od tego z poprzednich lat, jest bardzo twardy , co z pewnoscia pomoze PiKejowi i Ferjanowi , klopoty zas moga miec Holta i J.B.Monberg, dodatkowo 2och "naszych" podstawowych mlodziezowcow jest kontuzjowanych, prdp glowna pare stanowic bedzie Szewczykowski i Zmarzlik :O, szykuje sie na pare Gollob - Crump w milenium (liczone są punkty z jokerem), oczywiscie analityk milenium moze to czytac, jednak innej pary w tym meczu ulozyc sie nie da smile ... (moze Holta - Crump , Monberg-Jedrzejak)

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kadus
Mysle, ze Wroclaw przegra znacznie mniejszą ilością punktów , Gorzow nie rozegral ani jednego sparingu na wlasnym torze , beda sie czuli jak na wyjezdzie, dodatkowo T.Gollobowi tor wyraznie nie pasuje , potrafil 3x z rzędu przegrac bieg z P.Hlibem w wewnętrznej "gierce" , tor znacznie rozni sie od tego z poprzednich lat, jest bardzo twardy , co z pewnoscia pomoze PiKejowi i Ferjanowi , klopoty zas moga miec Holta i J.B.Monberg, dodatkowo 2och "naszych" podstawowych mlodziezowcow jest kontuzjowanych, prdp glowna pare stanowic bedzie Szewczykowski i Zmarzlik :O, szykuje sie na pare Gollob - Crump w milenium (liczone są punkty z jokerem), oczywiscie analityk milenium moze to czytac, jednak innej pary w tym meczu ulozyc sie nie da smile ... (moze Holta - Crump , Monberg-Jedrzejak)

update: Jonasson (junior Stali) jednak wystąpi w meczu !

G
old hand
old hand
G Offline
Nie będzie z/z za Nichollsa, Stachyra pojedzie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by galeon
Nie będzie z/z za Nichollsa, Stachyra pojedzie.

potwierdzam: http://www.stal.rzeszow.pl/

addict
addict
Originally Posted by cerberek
Kurde skoda trochę Nicholsa,bo miałem nadzieje ze dadzą go z kimś w parze a patrząc na jego dotychczasowe wyniki można byłoby na niego grać spokojnie.Najbardziej mnie jednak zastanawia wynik w Tarnowie.Z jednej strony nieobliczalny team a z drugiej kandydat do medalu.Po w pozostałych meczach raczej będzie wszystko wiadome.A oto moje typy
Leszno-Częstochowa 50-40
Gorzów-Wrocław 55-35
Toruń-Rzeszów 60-30
Tarnów-Zielona Góra 42-48
Z tym wynikiem Toruń-Rzeszów pojechales po bandzie ostro laugh

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by Reggie
tez mysle podobnie ze Rzeszow 30 pktow niezrobi tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Cegielski obstawia w Tarnowie 45-45. lol nie wiem on mysli ze Doolan bedzie trojki przywozil?? ten zespol juz przed sezonem spadl do 1 ligi.taka prawda. inna sprawa ze przykre to ze jak nie ma kasy w zuzlu to juz kaplica...tu akurat nie nadrobi sie ambicja.

Tomek 3 x z rzędu w torbę z Hlibem na twardym ? No ładnie... :|

M
veteran
veteran
M Offline
Originally Posted by Pizza-man
Cegielski obstawia w Tarnowie 45-45. lol nie wiem on mysli ze Doolan bedzie trojki przywozil?? ten zespol juz przed sezonem spadl do 1 ligi.taka prawda. inna sprawa ze przykre to ze jak nie ma kasy w zuzlu to juz kaplica...tu akurat nie nadrobi sie ambicja.

Ambicje to mieli wtedy gdy scigali Golloba z ogonem i Holte. gdyby jechali swoimi wychowankami wtedyto dzi walczyliby znow o medal a tak.. swoja droga pamietacie taki twor "Pergo" Gorzow i ich transfery po ktorych z hukiem spadli z ekstraklasy(Ricardsson, Bajerski). Dzis powielaja bledy z przeszlosci. Tony wtedy gdzie przechodzil to spuszczal klub z ligi. Po Gollobie tez niezle pobojowisko Polonia poza ekstraklasa i Unia T. jedna noga tez.

R
stranger
stranger
R Offline
Pomimo mojej wielkiej sympatii dla Cegly musze sie z nim nie zgodzic. Krzysiek jest zwiazany z Tarnowem przez osobe Janusza Kolodzieja,ktorego jest agentem. Dlatego pewnie nie pozwala to jemu spojrzec obiektywnie na to spotkanie.
Jak dla mnie 40 pkt. dla Tarnowa to max

stranger
stranger
Kurde skoda trochę Nicholsa,bo miałem nadzieje ze dadzą go z kimś w parze a patrząc na jego dotychczasowe wyniki można byłoby na niego grać spokojnie.Najbardziej mnie jednak zastanawia wynik w Tarnowie.Z jednej strony nieobliczalny team a z drugiej kandydat do medalu.Po w pozostałych meczach raczej będzie wszystko wiadome.A oto moje typy
Leszno-Częstochowa 50-40
Gorzów-Wrocław 55-35
Toruń-Rzeszów 60-30
A co myślisz ze Rzeszów nie zdobędzie 30 pkt w Toruniu.Myślę jednak ze uda im się.

stranger
stranger
Leszno-Częstochowa 50-40
Gorzów-Wrocław 55-35
Toruń-Rzeszów 60-30
A co myślisz ze Rzeszów nie zdobędzie 30 pkt w Toruniu.Myślę jednak ze uda im się.

Speedway Liga
Speedway Liga
witam sorry za off topic , ale mam pytanko ktory buk naziemny oferuje zaklady z polskiej ligi ?

addict
addict
ceberek i jarko jestescie tak zabawni ze az sil brakuje wielkie hahaha dla was!

ze tak sie wyraze slangiem mlodziezy
wasze posty dotyczace mojego to poprostu żenuła
jutro tor zweryfikuej wszystko o ile odebedzie sie jakis mecz, podobno ma padac, a co do Rzeszowa i 30 pkt mysle ze spokojnie zdobeda wiecej smile
pozdrawiam
pa

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
ceberek i jarko jestescie tak zabawni ze az sil brakuje wielkie hahaha dla was!

ze tak sie wyraze slangiem mlodziezy
wasze posty dotyczace mojego to poprostu żenuła
jutro tor zweryfikuej wszystko o ile odebedzie sie jakis mecz, podobno ma padac, a co do Rzeszowa i 30 pkt mysle ze spokojnie zdobeda wiecej smile
pozdrawiam
pa
domyslam sie ze jestes kibicem z Rzeszowa wiec patrzysz na ten mecz nieobiektywnie smile
ja patrze na ten mecz z boku i nadal twierdze ze Stal bedzie miala klopoty zrobic 30 pktow smile
Apator ma ma taki sklad ze brak w nim dziur ( jedyny minus ich skladu to 2 mlodziezowiec ale on pojedzie tylko w 1 biegu ) wiec wcale mnie niezdziwi wygrana Apatora powyzej 30 pktami cool

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by bajbus
witam sorry za off topic , ale mam pytanko ktory buk naziemny oferuje zaklady z polskiej ligi ?

totomix , milenium , mysle ze pierwsze kolejki jak w ubieglych latach wystawi tez STS

M
veteran
veteran
M Offline
Torun, Tarnow, Leszno, Gorzow poprosze o komunkaty meteo.
Z gory dzieki

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by magic321
Torun, Tarnow, Leszno, Gorzow poprosze o komunkaty meteo.
Z gory dzieki

Gorzow - niebo bardzo zachmurzone , po poludniu przewidywane opady deszczu, tor mocno ubity takze mżawka i leciutki deszczyk nie pokrzyżuje planow w rozegraniu spotkania

pozdrawiam

W Toruniu raczej podobnie, choć to zachmurzenie jest do przetrawienia. Niby ma lekko pokropić w okolicach godzin rozegrania meczu, ale wg prognoz to raczej zupełnie niegroźne będzie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
w Gorzowie juz pada , dosyc lekko , ale jak nie przestanie to mecz pod znakiem zapytania

Strona 2 z 26 1 2 3 4 25 26

Moderatorzy  Green Arrow, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, forty, Lukasz111, poozon, rymoholik), 1,927 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,591
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025