|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
po pierwsze nie widzialem zadnych kogutow bo nie bylem w kurniku w srodku. PO drugie rozmawialem przez telefon. CO do prezerwatyw to wiesz i pisalem juz po co one byly.. Nadal tam pracuje i nikt ją nie klepie. Nie widzialem innych rosjanek czy polek bo wszystkie niby w nocy gdzies dorabiały a szef ma kilka kurników. I przestan tv mi juz tu cos sugerowac, bylem , zobaczylem, rur nie widzialem zadnych. Porozmawiajmy o ruchanku bo wiosna a tu nie ma z kim....
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
To zaproś miejscowego księdza i zapytaj jak oni sobie wiosną radzą-ale wcześniej włóż sobie korek... bo Ci "jesień średniowiecza" zrobi...
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Tia, najlepiej do Niemiec. A co za roznica ? Blizej do zony, mowiles, ze w Niemczech siedzi. Moze jakies spotkanie?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
To zaproś miejscowego księdza i zapytaj jak oni sobie wiosną radzą-ale wcześniej włóż sobie korek... bo Ci "jesień średniowiecza" zrobi... akurat, ksiedza przypadkowo znam, spoko koles, opiekuje sie brata synem, co prawda dziwny ten synek, bo ma 19 lat a nigdzie nie wychodzi z kolegami tylko na drutach robi szale i czapki.. ach ci niemcy, nie rozumiem ich
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Tia, najlepiej do Niemiec. A co za roznica ? Blizej do zony, mowiles, ze w Niemczech siedzi. Moze jakies spotkanie? Burdelow mam wokolo mnostwo, jechac nie musze.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Nie mowilem o burdelu w Niemczech, tylko o zonie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
"jaszur"-ja już za tym wszystkim nie nadążam:jak to księdza brata syn jest Niemcem?
|
|
|
Link skopiowany do schowka