No to niech teraz ta laska znajdzie tę fotkę w necie i jeszcze poczyta sobie co niektóre komentarze, to Twój siurak będzie miał bliskie spotkanie trzeciego stopnia z jej kolankiem
No to niech teraz ta laska znajdzie tę fotkę w necie i jeszcze poczyta sobie co niektóre komentarze, to Twój siurak będzie miał bliskie spotkanie trzeciego stopnia z jej kolankiem
mam nadzieje, że nikt z użytkowników tego forum nie będzie tak chamski, choć niezbadane są pokłady ludzkiego dowcipkowania ...
Ci co tak krytykują i każda panna jest dla Nich mizerna, niech wkleja zdjęcia swoich dziewczyn albo chociaż fotkę jakiejś ładniejszej koleżanki, podkreślam słowo: KOLEŻANKI, a nie panienki z internetu, to wtedy pogadamy. Ja uważam, że panna jest na pewno ładniejsza, tylko jakoś dziwnie zdjęcie zrobione... no i jak wspomniał falson, 3 lata temu Pozdrawiam
Jakas dziewczyna ktorej zdjecie zostalo tutaj wklejone prosila o kontakt telefoniczny, jutro sie dowiem o co chodzi, w kazdym razie prosi o usuniecie zdjecia, bo podobno jakic ch** wkleil ja tutaj... O co biega? Wklejacie zdjecia znajomych bez ich zgody?
Nie, nie... nie chodzi o mnie ale jak już dowiesz się o kogo chodzi, to uchyl z łaski swojej rąbka tajemnicy, bo ciekawośc mnie zżera. Pewnie nie tylko mnie
Może akurat chłopak obiad jadł i ogóreczki były Ja akurat odwiedzam ten temat, aby popatrzeć na ładne dziewczyny i oglądając zdjęcia nie zastanawiam się ile dana dziewczyna ma siana w głowie.A niektórzy tutaj jakieś moralniaki walą.I nie wiem jak wam, ale mi akurat te "pół cyca" nie przeszkadza Patrząc tylko na zdjęcia, wybrałbym za każdym razem bez wahania tą shane'a.
Ci co tak krytykują i każda panna jest dla Nich mizerna, niech wkleja zdjęcia swoich dziewczyn albo chociaż fotkę jakiejś ładniejszej koleżanki, podkreślam słowo: KOLEŻANKI, a nie panienki z internetu, to wtedy pogadamy.
Nie sadze, by wielu przyszedl tak idiotyczny pomysl wklejania zdjec znajomych, ludzie ktorych sie nie zna ok, ale takich z ktorymi sie zna od lat i czesto spotyka, no way