Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 26 1 2 11 12 13 14 15 25 26
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by _Elbisi_
Hefaystos to ze w bet365 nie przyjmuja akumulatorow pisalem juz w zeszlym tygodniu.
niemozna laczyc handi na jakas druzyne z liczba pktow danego zawodnika
mozna wyslac dubla z 2 handi na druzyny
mozna wyslac dubla gdzie sa pary zawodnikow
niemozna wyslac dubla na zdoibycze zawodnikow( mniej rowno wiecej np. kolodzieja )

Bonus: Unibet
M
veteran
veteran
M Offline
Originally Posted by _Elbisi_
Hefaystos to ze w bet365 nie przyjmuja akumulatorow pisalem juz w zeszlym tygodniu. To uparcie twierdziles ze jednak przyjmuja. Z tego co wiem te akumulatory idzie grac ale tylko obstawiajac zaklady przez telefon. To ze Adams nie bedzie mial z kim przegrywac wcale nie znaczy ze zdobedzie wiecej niz 13 punktow . Zawsze sie przeciez moga zdarzyc 2*. takze wedlug mnie ten typ jest ryzykowny.

a ja dzis zagralem kombo gdzie mam zdarzenia z wszystkich 4 meczych i to mix pary, under, handi. Wykluczaja mi tylko mozliwosc laczenia Poloni B. z Czestochowa???

M
addict
addict
M Offline
Panowie szybkie pytanie ? W Milenium jak rozliczaja zakład Bjerre - Hampel (+1) 2 ? Z Jokerami i 5 czy 6 biegów ?

H
stranger
stranger
H Offline
_Elbisi_ bo w zeszłym tygodniu gralem tam akumulatora mialem na kuponie handi Apatora h2h chrzana i h2h golloba z crumpem...i przyjelo mi ten kupon dlatego dziwie sie ze dzis nie moglem:/...a co do typu na Adamsa to jedzie w parze z Shieldsem wiec jemu punktów raczej nie odda wiec zagralem to!!!

magic321 to ja nie wiem o co chodzi ja chcialem zagrac andersena i adamsa na over i mi nie przyjmowal probowalem rozne kombinacje ale pojawial sie komunikat ze nie moze byc taki kupon :/...

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Mam pytanko czy warte jest gry Czestochowa Tarnow hc(0-30.5) na 2

dzieki za odp

old hand
old hand
Originally Posted by buszmen
Toruń Wrocławiowi taniak na pewno nie odpuści smile smile WTS nie jest tak totalnie bez szans, ale Apator za 1,3/1,4 to małe value. Leszno i Częstochowę możesz zagrać za domy.

Zielonej nie graj po takim kursie smile

Za niski kurs do ryzyka? z tych 4 meczy mi ładne równe ako 2 wychodzi. Myślisz że Gorzów jest w stanie zrobić tam niespodzianke?

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Patrzac na ekipe z Gorzowa, trudno mowic, ze ich wygrana bylaby tam niespodzianka. Niby Zielonka faworytem, ale bez przesady. W Zielonej nie ma Crumpa, ktory jest w stanie zrobic komplet ze Stala Gorzow.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by MARSHALL213
Panowie szybkie pytanie ? W Milenium jak rozliczaja zakład Bjerre - Hampel (+1) 2 ? Z Jokerami i 5 czy 6 biegów ?

MILENIUM

Dla zakladow "na zawodnikow" zaliczane jest piec pierwszych startow zawodnika. Punkty z tzw. "jokera" sa zaliczane (np. 2x2=4).

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
uwaga po mału wprowadza ofertę bwin smile

Mecz w Zielonej moim zdaniem będzie na styku. Nie ukrywam, że kibicuje Stali i liczę na niespodziankę. Wyrównany skład przemawia za gospodarzami, ale Gollob i Holta, to silniejsi zawodnicy od całej etatowej 5 Falubazów. Dlatego po 1,35 bez sensu totalnie.

2 w meczu w Częstochowie nieopłacalna do gry, ale 1 jak najbardziej. CKM bez Nickiego zniszczył w piątek Wybrzeże 60-18 w 13 biegów. Wybrzeże składem z piątku nie miało wiele mniejszego potencjału niż dziś Tarnów.

old hand
old hand
Originally Posted by buszmen
Mecz w Zielonej moim zdaniem będzie na styku. Nie ukrywam, że kibicuje Stali i liczę na niespodziankę. Wyrównany skład przemawia za gospodarzami, ale Gollob i Holta, to silniejsi zawodnicy od całej etatowej 5 Falubazów. Dlatego po 1,35 bez sensu totalnie.

2 w meczu w Częstochowie nieopłacalna do gry, ale 1 jak najbardziej. CKM bez Nickiego zniszczył w piątek Wybrzeże 60-18 w 13 biegów. Wybrzeże składem z piątku nie miało wiele mniejszego potencjału niż dziś Tarnów.

dzięki w takim razie odpuszcze tą Zielonke smile czyli Leszno,Toruń,Częstochowa boks

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
szykuje sie chyba kolejny skandal tongue
pewnie stachyra plug zalozyl do orania toru i dzis kopa pod kolana laugh
Cytat z forum rzeszowskiego " z tego co widzialem tor jakies 20 minut temu to niech kazdy zabierze ze soba na stadion ziemniaka "

addict
addict
A moim zdaniem w Zielonej Górze, Gorzów przekona się co to jest ekstraliga. Z całym szacunkiem dla Wrocławia, ale gdyby nie Crump to oni by z 30 nijak wczoraj nie wyszli. Natomiast tutaj jest piątka wyrównanych jeźdźców, gdzie spokojnie 4 z nich może przywieźć więcej niż 10 pkt (zwłaszcza Walasek i Pepe, który będzie chciał sezon zacząć z wysokiego C, a nie tak jak rok temu, kiedy to dopiero w meczu ze Stalą Rzeszów zdobył >10 u siebie). Wynik? Lekko podobny do wczorajszego meczu Gorzowa z Wrocławiem, ale wszystko zweryfikuje tor smile. Niech żyje Speedway!

Nickel, tylko że żadnemu z zawodników Zielonej nie wypada równać się do Crumpa. Także, to że Crump ogrywał Holtę, Karlssona, Golloba to nie znaczy, że zrobi to Dobrucki, Walasek, Protasiewicz, Iversen czy Lindgren.

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
A szczegolnie Lindgren wink ...co do tego info, to wszystko mozliwe. Janek nie takie rzeczy w Lublinie robil, to i w Rzeszowie bedzie podobnie.

Z tego co ja czytałem, to bez paniki. Ktoś zobaczył tor w trakcie przygotowań i już wielkie halo. Prawda jest taka, że w Rzeszowie padało i chcą tor osuszyć, czyli najpierw bronują a potem będzie ubijanie. CzeCze jest na miejscu i on w takiego wała zrobić się nie da, sędzia też do jazdy na jakimś kosmosie nie dopuści. A inna sprawa, że Unia Leszno 2008, to nie tamta UT 2006 i tu wcale na kartoflisku Rzeszów wygrać nie musi. Niech się nie zdziwią jak na jakimś mocno trudnym torze Shields im 10 pierdyknie.

Wolałbym, żeby nie było takich cyrków i w pełnym spokoju czekać na mecz, bo mam z tego sporo zagranego, ale nie ma co panikować.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
dubelek z exp
over 14 Crumpa + bjerre z hampelem na dunczyka razem ako 4.06
crump z dobrej formie dzis chyba znow 6 biegow a moze nawet 7( wierze w polewaczkowego) + bjerre pewnie 7 startow ( zz za nichollsa) a "maly" tylko 5 biegow wiec ma szanse bjerre pokonac malego

I druga sprawa. Janek może i robił takie rzeczy i w Rzeszowie i w Lublinie. Ale teraz to nie on tam rządzi. A Wilk myślę, że ma akurat wystarczające powody by corridy nie tworzyć ;] Vaculik po kontuzji, to tez niezbyt warunki dla niego. Nie wydaje mi się by tutaj jakieś preparowanie było w interesie Stali.

M
addict
addict
M Offline
Sezon czas zacząć. Stawkuję 1-10 czasami zdażyć się może podwójny max.
Dziś:
Zielona Góra - Gorzów 1
1,45 8j Expekt
Pierwszy wyjazd Gorzowa w E-lidze, o ile RH i TG mogą trzymać poziom z wczoraj to Jonasson, Monberg i Karlsson zjadą mocno. Komplet publiki też z pewnością wpłynie na wyniki.

addict
addict
Buszmen: I owszem ciężko porównywać, tylko zauważ, że w Zielonej toru pod Golloba nie zrobią ;), przewaga własnego toru będzie mieć moim zdaniem decydujące znaczenie. Moim skromnym zdaniem (powtarzam moim skromnym zdaniem) każdy z tej czwórki może objechać RH i TG u siebie na torze. A nie zapominajmy, że jest jeszcze "Rafi" zawodnik po przejściach, którego wszakże stać na dobry wynik w okolicach 10 pkt smile.

Strona 13 z 26 1 2 11 12 13 14 15 25 26

Moderatorzy  Green Arrow, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (alfa, 11kera11, Sensei, aker, $-man, ElNinho[mmdea], Kretol), 3,760 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,300
Posty5,840,217
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026