|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie to zebym sie chwalil ale  ... wygralem lacznie okolo 50 biletow m.in. do kina, na GP na zuzlu i na Astorie w kosza, do tego mikrofale w zakladach specjalnych w totka  i serwis do kawy w jednym z bydgoskich sklepow  dużo tego, jakby nawet za dużo... ustaffki jakieś ?  nie, poprostu w piatki gdy byly te wszystkie konkursy (bilety) dzwonilem do gazet w czasie sniadania w pracy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hehe, ja się trochę w takie rzeczy bawiłem gdy byłem młodszy i nieźle na tym wyszedłem. >W Poradniku Domowym zająłem się wysyłaniem kartek z rozwiazaniem jakiegos konkursu i zgarnąłem 2x500zł (na mamę i babcię  ). >W GW wytypowałem poprawnie najlepsza jedenastke ligi (99 albo 00) i zgarnałem jedna z glownych nagrod - jakis zestaw Adidasa - troche tego bylo, m.in. pilka z MS98' >Były jeszcze jakies małe nagrody typu walkman, torby. A w czasie studiów to laptopa wygrałem  Teraz nie chce mi się w to bawić. Ogólnie byłem nastawiony negatywnie do tych konkursow co niby wyslesz kody z produktow, jest losowanie i sporo nagrod. Jednak 3 lata temu moja kuzynka wygrala z Wedlu 1,5k gotowki wiec chyba ktos tam wygrywa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Generalnie, jeżeli ktoś opycha się batonami, czy innymi chipsami, albo regularnie kupuje inne produkty, to wysyłanie kodów w sumie nic nas dodatkowo nie kosztuje, a zawsze można coś wartościowego wygrać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja wygrałem klocki lego z kaczora donalda jak byłem mały  ostatnio piłke na mistrzostwach Polski akademii medyc znych w siatkę, 200zł jak sie z brejdaczka zalozyłem ze przejde w sukience przez 100m u niej w miejscowosci  jeszcze cos było ale sobie nie przypomne.
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Jednak 3 lata temu moja kuzynka wygrala z Wedlu 1,5k gotowki wiec chyba ktos tam wygrywa. Jasne, że wygrywa ... Kolega z technikum, trafił 6 w totka, kumulacja ok 7 baniek, sześciu trafiło, po 1,25 chyba miliona Kolegi z pracy kuzynka, trafiła Toyotę w jakiejś promocji pasty Aqua Fresh ...
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie da sie jakos ustawic konkursu zeby koledzy wygrywali regularnie 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Życie mnie cieszy 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to ja zdradze, ze kiedys na serwisie JuN'a wygralem chyba 300 zl za felieton dotyczacy meczu Polakow z niemcurami na MS06  :zdolniacha: 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moja mam wygrala kiedys z Echa Dnia - gazeta codzienna w swietokrzyskim meble do salony za laczna kwote 5000 zl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A ja wygrałem (za pewne niewielu uwierzy, ale co tam, pochwalę się) wyjazd na mecz jednej z lig: włoskiej lub angielskiej. Nie trudno się domyślić, że wybrałem angielską i mecz LFC. Niestety wybór meczy z Arsenalem czy Chelsea chyba był za drogi  Podobno bilety były wyprzedane, więc padło na mecz z Blackburn na Anfield. Całość organizował Expekt z Interią i wdzięczny im jestem za to niesamowicie, bo na tym meczu przeżyłem największe emocje, kiedy to mój ulubiony piłkarz strzelając na 1-0 z wolnego zapewnił zwycięstwo LFC. Był to Djibril Cisse. Odśpiewać You Will Never Walk Alone na Anfield - bezcenne 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Aaa zapomniałbym, konkurs ten był podzielony na 2 rundy, w każdej zgarnąłem walizkę do gry w pokera (żetony, karty, kości itp) Expektu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aaaaa jeszcze mi się coś przypomniało !!! Pare razy wyjąłem też z paczki chipsów jakieś banknoty o drobnych nominałach! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1. Na rekolekcjach w 3 podstawówce wygrałem jakąś tam książkę, trzeba było zrobić rysunek odnośnie tego co było na rekolekcjach. 2. Koszulkę PICNIC, wysłałem 10 opakowań po batonach, też podstawówka. 3. Różnego rodzaju chipsy tak jak tomo napisał, jakieś śmieszne otwieracze do piwa, kufle i szklanki. ...a w najbliższym czasie mam zamiar wziąć udział w tym konkursie: http://www.brg.gda.pl/konkurs_warunki.htmpomysł i kilka szkiców koncepcyjnych już jest, pozostaje to tylko udoskonalić i wykonać, a potem już tylko niekończąca się chwała oraz zaproszenie od Normana Fostera  hehehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
haaa i zapomniałbym o najważniejszym, otóż niedawno wygrałem nokie w promocji simplusa, za odegranie skeczu: http://www.hitysimplusa.pl/eventywybieracie "Manhattan Gdańsk 07.12.2007", a potem w menu niżej szukacie "Janusz Gnatowski" szkoda, że ich profesjonalny realizator uciął najfajniejsze momenty tego skeczu, ale ważne, że wygrałem 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
W 1998 roku wziąłem udział w audiotele polskiego eurosportu. Pytania były banalne, dotyczyły tenisa np: "Z jakiego kraju pochodzi J. Courier". Okazało się że na Polskę wygrałem tylko ja. W nagrodę mogłem sobie wybrać rakietę do tenisa o dowolnej konfiguracji (do tego torba, czapeczka, t-shirt). Sponsorem był babolat. Cieszyłem się jak dziecko 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|