|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
wczoraj zlecilem wyplate na konto bankowe, jak dzis zlece kolejna, to za kolejne zlecenie wyplaty w tym samym miesiacu biora jakas prowizje czy cos?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gram tam od kilku lat i jeszcze nigdy mi nie zabrali kasy za prowizje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wyplacaja juz normalnie? bo "wisi" mi juz dosc dlugo wyplata
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wyplacaja juz normalnie? bo "wisi" mi juz dosc dlugo wyplata up wyplacal ktos od nich w ciagu ostatniego tygodnia? u mnie wisi wyplata juz ladnych pare dni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wyplacalem ostatnio i kasa normalnie doszla yaaho
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Jak wpłacę poprzez Moneybookers na ten bonus 100% to mi go dodadzą? bo w warunkach jest,że niby nie dodają po wpłacie przez MB
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
znaczy jak jest w warunkach to tak jest:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziala Wam ten badziew?
bo mi od paru godzin wogole nie wchodzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
śmiga 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
śmiga  dzieki Szewa mi kompletnie nic, jak wejde w betathome to strona lata jak pojeba... nie wiem co jest
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra poszla 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie wiedziec czemu nie moge sie zalogowac na konto swojego uzytkownika,dodam ze posiadalem na nim srodki finansowe do gry i w bah nie moglem zagrac dzis 2 ligi niestety. czy mial ktos podobny problem niedawno z nimi,wyskakuje mi ko munikat po probie zalogowania,ze konto uzytkownika zostalo zablokowane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiedziec czemu nie moge sie zalogowac na konto swojego uzytkownika,dodam ze posiadalem na nim srodki finansowe do gry i w bah nie moglem zagrac dzis 2 ligi niestety. czy mial ktos podobny problem niedawno z nimi,wyskakuje mi ko munikat po probie zalogowania,ze konto uzytkownika zostalo zablokowane. sprawdź swoje konta pocztowe... Wygląda to być może na jakieś włamanie niestety. Napisz też do nich na support, chociaż z nimi ciężko się czasem dogadać. Miałem podobną sytuację u nich, mówiąc oględnie - nie byli zbyt pomocni ...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
sprawdź swoje konta pocztowe... Wygląda to być może na jakieś włamanie niestety. Napisz też do nich na support, chociaż z nimi ciężko się czasem dogadać. Miałem podobną sytuację u nich, mówiąc oględnie - nie byli zbyt pomocni ...[ nie wiedziec czemu nie moge sie zalogowac na konto swojego uzytkownika,dodam ze posiadalem na nim srodki finansowe do gry i w bah nie moglem zagrac dzis 2 ligi niestety. czy mial ktos podobny problem niedawno z nimi,wyskakuje mi ko munikat po probie zalogowania,ze konto uzytkownika zostalo zablokowane. sprawdź swoje konta pocztowe... Wygląda to być może na jakieś włamanie niestety. Napisz też do nich na support, chociaż z nimi ciężko się czasem dogadać. Miałem podobną sytuację u nich, mówiąc oględnie - nie byli zbyt pomocni ... w jakim celu mam sprawdzic swoje konta pocztowe ? konta pocztowe sa w porzadku. na suuport oczywiscie wyslalem do nich informacje narazie bez odpowiedzi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z kontami mailowymi to tylko moje przypuszczenie, bo w moim przypadku to było ze sobą powiązane  Ale przecież może chodzić o coś zupełnie innego  Czekaj cierpliwie na odpowiedź.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
support przeslal mi dokladnie taki sam nr klienta co oczywiste bylo i PIN ten sam,na ktory probowalem sie zalogowac a nie mialem mozliwosci bo konto bylo zablokowanwe. na te same dane po mailu od supporrtu bylem w stanie juz sie zalogowac poprawnie,wiec czemu zablokowali mi konto ? skoro od ostatniego poprawnego zalogowania nie obstawialem zadnych spotkan i nie dokonywalem transferow. najgorsze jest to ze przez to dziwnie zablokowane konto nie moglem wczoraj zagrac tuz przed 17-ta wczorajszych meczy 2 ligowych,ktore by weszly,a wiec zarobilbym kilkaset zlotych netto,a wiec przez nieoczekiwane zablokowania konta (zadnej informacji o tym na maila nie wyslano mi wczesniej jak to kiedys zrobil bwin)utracilem niemaly zysk czyli lucrum cessans. czy dostane zwrot utraconych korzysc od nich ? nie sadze,dlatego ze wzgledu na takie klimaty w bet-at-home warto przetransferowac srodki do innego buka.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a moze komus pokazywales screen z numerem konta gracza? trzykrotne wpisanie zlego pin powoduje zablkowanie konta.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a moze komus pokazywales screen z numerem konta gracza? trzykrotne wpisanie zlego pin powoduje zablkowanie konta. tak z cala pewnoscia pokazywalem,nie mam co robic tylko udostepniac swoje dane personalne publicznie innym ludziom na calym globie. szkoda,ze informacje o zablokowaniu konta nie sa wysylane na maila uzytkownika informujace o tym fakcie. w ten sposob jest to totalny brak profesjonalizmu ze strony bukmachera. bo tak kazdy jest narazony na zablokowanie swego konta,nie wiedzac o tym i chcac cos obstawic tuz przed rozpoczeciem spotkan kiedy wiadomo juz kto wybiegnie w podstawowej 11-ce okazuje sie ze jest to niemozliwe,bo buk zablokowal konto. chyba wiadomo o czym pisze i co mam na mysli. mail zwrotny o zablokowaniu konta to chyba przy dzisiejszej technice nie jest czyms nadzwyczajnym,a wrecz pozadanym i wlasciwym. wtedy to zmienia postac rzeczy o 180 stopni,bo sie wie na czym sie stoi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ma co za wiele wymagać od BAH...
Poza tym tak szczerze w necie były lepsze kursy na 2 ligę niż na BAH. Sam grałem. Expekt i bet365 mieli sensowne kursy. Nawet bwin miał niezłe. A największą ofertę miał expekt. Więc jeśli miałeś środki mogłeś tam zagrać. Jeśli nie to niestety...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie ma co za wiele wymagać od BAH...
Poza tym tak szczerze w necie były lepsze kursy na 2 ligę niż na BAH. Sam grałem. Expekt i bet365 mieli sensowne kursy. Nawet bwin miał niezłe. A największą ofertę miał expekt. Więc jeśli miałeś środki mogłeś tam zagrać. Jeśli nie to niestety... mialem srodki na expekcie i zagralem tam kilka godzin wczesniej i chcialem jeszcze przed 17-ta zagrac po burzliwych przemysleniach ale juz o 16-56 expekt zdjal oferte calej 2 ligi polskiej i nie bylo takiej mozliwosci,choc mial przyjmowac do 17-tej takie bylo oznaczenie. majac srodki w bah chcialem tam zagrac po nieco mniejszych kursach bo tam do 16-59 mozna to zrobic tradycyjnie w odroznieniu od expekta.a tu spotkala mnie niezwykle przykra niespodzianka. kiedys expekt nie przyjmowal zakladow na 5 minut przed rozpoczeciem meczu ale teraz w ofercie maja pelne godziny rozpoczecia meczy tylko chyba wlasny zegar czasowy im sie spieszy to samo bylo w czwartek ze szkocka liga bo na 2 minuty przed ostatnimi meczami na prozno bylo szukac szkockiej w ofercie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|