strasznie mi wpadlo w ucho, w mp3 mam troche lepsza wersje na kompie, bo tu jest zmieszanych kilka utowrow, mi chodzi o ten glosik ktory leci na poczatku
Tak jak na ogół proponowane przez Ciebie utwory nie robią na mnie wrażenia ;), tak w tym wypadku należy Ci się za przypomnienie mi tych świetnych kawałków
mini paczka kilku kawałków CRAIGA Armstronga. NIE LUISA. świetny fortepian(3 kawałki) + bardzo fajny chórek(1) uwaga! ESCAPE wysłuchać PO HANGING. wtedy jest sens
a ja mam taka prosbe...ja w duszy czuje co mi sie bardzo by podobalo ale nie moge jakos konkretnie do tego tafic...tzn chodzi mi o muzyke clubow'a ale z domieszkami czy remiksy, dziwiekow jakis arabskich... jak np.
albo
nie wiem czy mnie dobrzez zrozumiecie...mowimy caly czas o muzyce strikte klubowej tranc'owej...
co do posta Johna to szukaj kawalkow/remixow Arasha oni maja arabskie rytmy w swoich kawalkach
wiem ze mam jeden taki fajny kawalek gdzie spiewaja good morning saint tropez i tam sa arabskie rytmy ale nie moge narazie znalesc na swojej playliscie, jak znajde to wrzuce
Good morning Saint Tropez, zrozumialem ze o cos takiego Ci chodzi john
idealnie wlasnie o taki cos mi chodz...dokladnie !! jakbys mial wiecej to bede wdzieczny... i jeszcze bardzo transowe albo czyste techno czy house...ale wlasnie taki cos ...dziex stary
john na ta chwile nic wiecej mi do glowy nie przychodzi ale szukaj na youtubie jakis mixow DJ Antoine - Arabic Adventure widzialem kilka czesci ze jest
mini paczka kilku kawałków CRAIGA Armstronga. NIE LUISA. świetny fortepian(3 kawałki) + bardzo fajny chórek(1) uwaga! ESCAPE wysłuchać PO HANGING. wtedy jest sens