|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
pokakulka
|
|
pokakulka
Zaraz powinny sie pojawic pytania: a gdzie Jelen? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a agdzie Zieńczuk  po co ? miał już swoje szanse nie wykorzystał...za słaby na reprezentacje Majewski Pazdan pewnie są od niego lepsi, a bramki w lidze tosie same strzelają 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Nie ma Jelenia, nie ma Zienczuka. Szkoda, bo bedzie ich brakowac. Szybciej niz sie Leosiowi wydaje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a agdzie Zieńczuk  po co ? miał już swoje szanse nie wykorzystał...za słaby na reprezentacje Majewski Pazdan pewnie są od niego lepsi, a bramki w lidze tosie same strzelają  Majewski na pewno jest lepszy, a skrzydłowych mamy pod dostatkiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Leo po raz kolejny mnie pozytywnie zaskoczył  Sagan, Wichniar, Dawid  Sagan nigdy nic w kadrze sensownego nie zagral. Wichniar to samo + wybujale ego. Janczyk - z niego sie w Legii smiali  Sagan walczy jak mało który napastnik. Czy tak do końca nic sensownego nie zagrał? Uważam,że np jego wejście w meczu z Finami zmieniło obraz gry naszej reprezentacji,a że mało grał to inna sprawa. Wichniarek masz dużo racji,ale wolę jego niż Brożka czy Matusiaka. Z Janczyka się śmiali?! To nadzieja naszej piłki, talent jakich mało!  P.S Zieńczuka brakuje Strzała 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pazdan + 1 bramkarz(ktory?) + 1 napastnik (ktory?) na pewno nie zagraja ma ME2008, kto jeszcze do odstrzalu, musi byc 8 pikarzy mniej
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
Powinni wylecieć - Żurawski, Garguła, Radomski, Janczyk, Piszczek, Radomski, Goliński
Wylecą : Golański, Kowalewski, Wawrzyniak, Jop, Golinski, Pazdan, Wichniarek, Janczyk
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pazdan, Wawrzyniak, Kokoszka, Golinski, Piszczek, Janczyk i Wichniarek ale nie wiem ktory bramkarz out ... to jest moja opinia 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Mi się wydaje, że Leo ma już swoją "23", a takich zawodników jak Pazdan, Janczyk, Piszczek, Wawrzyniak, Kokoszka zabrał, żeby się ogrywali z kadrą i nie strzelili później focha, że ich nie wziął.
Na impreze jak zwykle pojadą dziadki z doświadczeniem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kokoszka i Matusiak, to chyba za zasługi we wczorajszym meczu 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Matusiak to gra teraz na poziomie 3 ligowym... :/
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
MI brakuje w kadrze kilku zawodników, których Leo i tka od dłuższego czasu nie powoływał. CHodzi mi głownie o obrońców: Baszczyńskiego, Głowackiego, Bosackiego. Ten pierwszy ma już swoje lata i prochu nie wymyśłi, ale poniżej pewnego poziomu nie zejdzie. Wobec posuchy na pozycjach bocznych obrońców powinien być w kadrze. Szkoda tylko, że jest prawym obrońcą, bo na lewej stronie nikogo sensownego nie ma. Głowacki z Bosackim mogliby stanowić sensowną alternatywę dla Bąka, który coraz częściej narzeka na urazy i Radomskiego, który miał długo przerwę w grze, a ponadto sam mówi, że lepiej czuje się jako defensywny pomocnik. Kokoszka, chociaż to utalentowany zawodnik, na chwilę obecną to może grać w meczach towarzyskich z Estonią, a nie przeciwko Niemcom na ME.
Cieszę się z powołania dla R.Majewskiego i mam nadzieję, że znajdzie się on w kadrze na ME, nawet jeśli miałby tam jechać tylko po naukę. Jeśli mu sodówka do głowy nie strzeli, to w niedługiej przyszłości może decydowąc o obliczu naszej reprezentacji.
Jestem ponadto mile zaskoczony powołaniem Wichniarka. Co prawda niegdy nei byłem fanem tego piłkarza, ale trzeba przyznać, że to w tej chwili jeden z nielicznych polskich napastników, który w miarę regularnie zdobywa bramki w mocnej europejskiej lidze. Wobec posuchy na tej pozycji cieszy mnie też powołanie Saganowksiego. Ostatnio niezbyt często gra w swoim klubie, ale przynajmiej Leo będzie mógł się mu przyjrzeć na zgrupowaniu i ewentualnie zabrać na ME, jeśłi uzna, że jest w odpowiedniej dyspozycji. BO nie sądzę, żeby był w gorszej od Matusiaka chociażby.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Wczoraj widzialem jak KOKOSZKE juniorzy Legii wkrecali... On powinien na grzedzie siedziec, a nie na EURO jechac.
Co do Pazdana i Wawrzyniaka to na poczatku myslalem, ze LEO podal kadre z masazystami i sztabem medycznym...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
plusy: + za powołanie Piszczka. Wczoraj zaliczył parę ładnych rajdów i popisał się kapitalnym prostopadłym zagraniem po którym Hertha powinna strzelić gola. + Majewski wiadomo było że pojedzie bo u Leo jest on pewniakiem, razem z Gargułą.
minusy: - oczywiście brak Jelenia (ale to było do przewidzenia). - obecność Saganowskiego (nie wiem czy w tym roku strzelił jakiegoś gola...) - brak Sikory (po Smolarku chyba najlepszy aktualnie polski napastnik) - brak Zieńczuka nawet w szerokiej 31 osobowej kadrze. On ma ciąg na bramkę i mógłby sie przydać za zmęczonego Krzynówka. A tak nie mamy na lewą pomoc nikogo na zastępstwo (może Piszczek...)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lipa  gdzie Bosacki ? gdzie Sikora ? zawodnika takiego jak Sikora w formie w jakiej jest od jakiegoś czasu poprostu nie mozna pominąc  po co Matusiak ... ? nie mam zielonego pojęcia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ta.. Sikora  chyba oszaleliście 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a prawda jest taka ze w naszym kraju wiekszosc to specjalisci z ktorych kazdy ma swoj poglad na kadre, kto ma grac a kto nie ja osobiscie szanuje decyzje BenaŁera a czy sie z nia zgadzam czy nie co to ma za znaczenie przeciez nic nie zmienie w kadrze bo odpowiedzialnosc za kadre i za osigane wyniki bierze Leo, on za to dostaje kaske i tyle. pozostaje kibicowac wybrancom i wierzyc ze sie sprawdza,nie zawioda 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
ta.. Sikora  chyba oszaleliście  chyba nie... nie w najlepszej formie ze wszystkich polskich napastnikow na dzien dzisiejszy.
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
|
|
|