|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i to jego ogranie w lidze polskiej 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
i to jego ogranie w lidze polskiej  Wolisz Matusiaka w super formie z super ograniem europejskim? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i to jego ogranie w lidze polskiej  Wolisz Matusiaka w super formie z super ograniem europejskim?  Nie, ale jeszcze nie jest powiedziane, że Matusiak pojedzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Roger juz jutro bedzie Polakiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To, że nie będzie Jelenia to można było przewidzieć. Leo od początku nie stawiał na Irka. Według mnie to strata dla kadry, ale Holendra bronią wyniki.
W moim odczuciu minusem jest brak Grosickiego - dla mnie to jest przyszłość kadry i to on powinien się z "dziadkami" ogrywać, a nie Pazdan. Kokoszka wczoraj pokazał, że do kadry jeszcze mu sporo brakuje - jest bramkostrzelny, ma talent, ale pozycja obrońcy wymaga pewności i w tej formacji nie ma miejsca na eksperymenty z młodzieżą, bo Janczyk może zmarnować jedną czy dwie setki i wtedy jeszcze tragedii nie ma, ale jak Kokoszka zrobi dwa karygodne błędy, to jest już po meczu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ta.. Sikora  chyba oszaleliście  chyba nie... nie w najlepszej formie ze wszystkich polskich napastnikow na dzien dzisiejszy. Czy w najlepszej formie to kwestia dyskusyjna.. Co najważniejsze - tak sobie nagle go ma wrzucić do kadry Beenhakker, bo strzelił pare bramek Zagłębiom Sosnowiec i innym rurom? Śmieszne to jest żeby ktoś go nie gra w kadrze nagle do niej wskakiwał i ma być jej zbawcą.. Chyba ma jakieś znaczenie ogranie, doświadczenie? Gadacie o Zieńczukach, Sikorach i innych.. a jakby ich puścił Beenhakker na mecz z Niemcami, Chorwacją, czy nawet Austrią, to by kloca strzelili na środku placu i tyle by ich było. A później byłby płacz, po co ich wystawił
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://sport.onet.pl/0,1264200,1731267,wiadomosc.html prosze bardzo jak Pan Prezydent szybko zareagowal na apel LEO 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co najważniejsze - tak sobie nagle go ma wrzucić do kadry Beenhakker, bo strzelił pare bramek Zagłębiom Sosnowiec i innym rurom? Śmieszne to jest żeby ktoś go nie gra w kadrze nagle do niej wskakiwał i ma być jej zbawcą.. Chyba ma jakieś znaczenie ogranie, doświadczenie to w takim razie dlaczego Beenhakker chce wziąć Rogera który ma zero ogrania w kadrze?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to w takim razie dlaczego Beenhakker chce wziąć Rogera który ma zero ogrania w kadrze? Dla mnie osobiście to jest nieporozumienie. Tylko atmosferę popsuje, a jego umiejętności też poddaję w wątpliwość.
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
to w takim razie dlaczego Beenhakker chce wziąć Rogera który ma zero ogrania w kadrze? Dla mnie osobiście to jest nieporozumienie. Tylko atmosferę popsuje, a jego umiejętności też poddaję w wątpliwość. tez uwazam ze sie nie nadaje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a mi sie wydaje ze Roger to jest bardzo dobre posuniecie...i wzmocni team...i nie gadjacie ze mamy lepszy polskich kopaczy czy cos takiego...bo sami widzimy ze po meczu z USA, ze jak zagramy słabsze spotkanie to dostajemy ostre lanie... Roger na pewno sie przyda.
ja byłbym za daniem paszportu jeszcze przynajmniej 1-2 zawodnikom jeżeli skauci by takich wynalezili...i byliby na poziomie reprezentacyjnym...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Powinni wylecieć - Żurawski, Garguła, Radomski, Janczyk, Piszczek, Radomski, Goliński
Wylecą : Golański, Kowalewski, Wawrzyniak, Jop, Golinski, Pazdan, Wichniarek, Janczyk wytłumacz mi piomil dlaczego powinien wylecieć Garguła, tylko sensownie prosze, za to, że jak tylko dostaje szanse to jest najlepszy, badź jednym z najlepszych na boisku? Mowie o grze w kadrze, w klubie gra dziadostwo w tej rundzie jak i cały GKS.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak wyjdziemy z grupy to będę miał taaaaaaką polewkę z tych komentarzy  Czemu nie jesteście trenerami reprezentacji skoro wiecie wszystko lepiej od Leo?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przeciez Leo powoluje kadre po wypowiedziach na mecz.pl przyznal ostatnio w wywiadzie.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Hmm, gdzie Zieńczuk? Jego brakiem się zdziwiłem.
W każdym bądź razie nie ma co narzekać, to Leo jest ekspertem i najlepiej wie kogo wziąć na Euro.
Podobała mi się wypowiedź Leo na temat sytuacji w naszej lidze i te chore spuszczanie klubów, itd. Brawo. Wreszcie normalny komentarz na temat tego cyrku...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przeciez Leo powoluje kadre po wypowiedziach na mecz.pl przyznal ostatnio w wywiadzie. ja slyszalem nieoficjalnie ze sugeruje sie tez wypowiedziami z onet.pl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a gdzie Drewniak  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nigdy nikt do końca nie będzie zadowolony z takich powołań, bo każdy ma jakąś inną, osobistą wizję zawodników, postrzega inaczej w każdym aspekcie. Beenhakker był najbliżej kadry, a nie my więc tak jak mówił wybrał najlepszą polską ekipę. W jego mniemaniu oczywiście. A że obecnie niektórzy zawodnicy prezentują słabą formę to już zupełnie inna sprawa. Niektórzy choćby spisywali się rewelacyjnie nie pasują do koncepcji jaką ułożył sobie Leo, albo w kadrze nie potrafią udowodnić tego co prezentują na boiskach ligowych i nie są przydatni dla kadry. Niech co niektórzy przypomną sobie słowa które kierowali pod adresem Leo na początku eliminacji. Jeden kroczek został zrobiony - zakwalifikowaliśmy się. Teraz główna część, czyli potwierdzenie pracy Leo, a przede wszystkim zweryfikowanie jej. Jak powiedział Beenhakker po losowaniu grup - 'inne drużyny są mocne, ale tylko na papierze, a papier nie gra' my musimy liczyć na kolektyw i drużynę. Osobiście chce, żeby nasza drużyna zaprezentowała się godnie i honorowo, abyśmy nie musieli się wstydzić, że 'sukcesem był awans, a sama postawa jest nieważna', a piłkarze pojadą odciąć kupony, zagrać mizerię bez chęci i wrócić. Nie wyznaczam celów, chce zobaczyć ambitną walkę, poświęcenie, pot i łzy. Wyjście z grupy nie jest najważniejsze. Ma być solidnie, zespołowo z poświęceniem w wierze i nadziei. Jeśli tak będzie wyjdziemy z grupy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurcze, rzeczywiscie, brakuje grzesia. bez niego dosrodkowania ze skrzydel nie maja sensu, a wszyscy wiemy, ze atak pozycyjny nigdy nie byl nasza najmocniejsza strona. złe mi się śni w takim razie, ech.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a gdzie Drewniak  ? Tez sie zalamalem  Pojedzie jako maskotka moze
|
|