a ja dzis dostalem od expekta cos takiego
odnosnie tego bonusa przelewy24:
"Witam,
Szanowna/y Pani/e, w zwiazku z faktem korzystania z tego samego adresu IP komputera co inny gracz naszego serwisu prosimy o wyjasnienia i przeslanie skanu dowodu osobistego (strony z danymi personalnymi i adresem zamieszkania) na adres
[email protected], prosimy o wpisanie w tytule wiadomosci "SAME IP" oraz numer ID gracza.
Przypominamy, ze w naszym serwisie mozna korzystac wylacznie z jednego konta gracza, a uzywanie tego samego adresu IP rodzi podejrzenia, ze kont uzywa ta sama osoba.
Prosze rowniez o przeslanie potwierdzenia kontaktowego numeru telefonu.
Kopie moze Pan/i wyslac na adres email:
[email protected] lub faxem na numer +356 25401255 dbajac aby byly one czytelne. Jezeli przesle nam Pan/i kopie swoich dokumentow mailem, moze Pan/i uzyc programu winzip lub jakiegokolwiek innego programu, aby przeslane dokumenty zostaly skompresowane i aby mogl Pan/i uzyc hasla jako zabezpieczenia. Haslo to jakie zostanie uzyte dla skompresowania danych, powninno byc haslem do konta gracza, tak aby tylko autoryzowany personel expekt.com mogl je odczytac. Prosimy o zalaczenie do wiadomosci Pani/Pana numeru ID gracza.
Wszelkie przeslane przez Pania/a dokumenty beda zabezpieczone i przechowywane zgodnie z Ustawa O Ochronie Danych Osobowych
Dziekujemy za wspolprace,"
EH nie dość że czekałem na bonus ponad 4 dni a regulaminowo bylo 3 to jeszcze oskarżają mnie o jakieś przekręty..
mam neostrade (IP zmienny co 24h) i nikt prócz mnie nie gra w expekcie w gry.
skana im wysle no ale juz bede z daleka omijal tego buka..