Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 15 z 18 1 2 13 14 15 16 17 18
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Padłą mi ładowarka od laptopa... To ostatni post przed tym, jak przejdę off-line. mam nadzieję, że tylko do jutra...

Bonus: Unibet
Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Och, strasznie denerwuje mnie to że Denko skreczował, a ja będę miał za to zwrot. Zwłaszcza że jak sprawdzałem na wap.fonbet to wynik drugiego seta 6:2, a tu przychodzę do domu i ret.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
poniedziałek, 5:55 pobudka..

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
egzamin prawa jazdy kat. B w plecy ;/... tylko sobie w twarz pluc bo takiego mialem egzaminatora, że ze swieca szukac
ale bartek odj(#$al manewr i bylo minelo ;]

old hand
old hand
jeba.ny śmierdziel z mojej klasy, gość tak capi że to sie w głowie nie miesci... 3 lata LO gosc przechodził w DWÓCH bluzach... zrozumiałbym gdyby gosc był biedny, ale nie jest... dobrze że juz matura, bo jak sie zrobi przeciąg w klasie to tak wali octem że masakra.

koniec.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wczoraj wracałem ze Szczecina do Gdańska. Wsiadłem do przedziału, trochę ludzi dosiadło się (wiadomo, niedziela). Wszystko było OK. Do czasu, aż nie przysiadło się jeszcze dwóch kolesi. Tak od nich JEBA.ŁO, że musiałem zmienić przedział, bo nie szło wytrzymać. Nie wiem jak pozostali współpasażerowie dali sobie radę laugh

Tutaj nawet nie chodzi o to, że ktoś rzadko zmienia ubrania, ale o to, że się nie myje i nie używa żadnych dezodorantów/antyperspirantów. No jak tak można... Zrozumiem jeszcze bezdomnego, ale nie gości, którzy mają dostęp do tego, jakże cennego, daru, jakim jest woda.

To tak a propos' postu a ...psik1905.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
U mnie w klasie dziewczyna twierdzi, że nie używa żadnych dezdodarantów/antyperspirantów ... bo naturalny zapach jet najlepszy ... masakra :/

old hand
old hand
amazonka laugh

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
czekam od czwartku na kase, która wpłacałem na mb.

:/

kiedy ona dotrze? mad

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
wtopa goni wtope u buka mad

aka Schranzer
aka Schranzer
http://allegro.pl/item343579746_abercrombie_knob_lock_moutain_polo_7_kolorow_r_xl.html puke

Irytują mnie te buble sprzedawane na allegro, a jeszcze bardziej ludzie, którzy wiedzą że to bubel ale kupią żeby się lansować przed innymi puke

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Szefie, a jak poznać czy bubel czy nie? Bo też coś tam mam z A&F w szafie i chciałbym sprawdzić czy chodzę w bublu czy w nie bublu.

Tenis Trader
Tenis Trader
Mnie denerwuje, że 90% sprzedawców produktów A&F daje jedynie retuszowane zdjęcia ze strony producenta. Niekiedy się idzie ładnie przejechać.

PS. Schranzer nie wiem czym tu się lansować, skoro 98% Polaków nie ma pojęcia co to za marka grin

aka Schranzer
aka Schranzer
Nie jestem żadnym ekspertem, ale jeżeli ktoś sprzedaje hurtowo tyle polówek to ta cena jest nieralna! Sklepy A&F można spotkać tylko w US + 1 w Londynie. Cena polówki w sklepie 70-80usd! W outlecie znajdzie się nieco taniej. Choć ja byłem w kilku outletach i ciuchów A&F nie spotkałem. Zaś w obniżce to polówki chodziły po około 40usd ale są poprzebierane w kupie, więc nie sądzę aby ktoś dostał tyle polówek hurtowo które są na półce clearance. Zatem dodając koszty transportu + zysk sądzisz, że ktoś wystawi koszulkę polo po cenie 70zł. BUBEL smile

Ja się raz nadziałem na bubla Lacoste'a polo za 110zł. Po praniu nitki na zszyciach zaczynają 'wychodzić'. Miałem styczność z tymi oryginalnymi (kosztowały 80usd) i wtedy to już nie miałem żadnych wątpliwości że noszę zwykłą szmatę laugh dlatego nigdy więcej nie kupię ciuchów przez allegro.

Jak kogoś interesują markowe ciuchy z US niech skorzysta z ich oficjalnych stron, jest możliwość wysyłki do Polski. Trochę to kosztuje, ale można zrobić ściepę z kimś i koszta już nie tak duże, doliczyć pewnie cło i być pewnym swego. Ja jeszcze nie zamawiałem w ten sposób, bo będąc w US nakupiłem tyle ciuchów że od zeszłych wakacji mam jeszcze w szafie ciuchy w których nie śmigałem grin
ale przymierzam się do takich zakupów, bo ciuchy A&F, HCO czy AE warte są tego smile

Także wracając do Twojego pytania, to ja sugeruję się ceną i jestem przekonany że to jest bubel smile

aka Schranzer
aka Schranzer
@Goget dokładnie. Na zdjęciu polówka wygląda cacy, tak samo jak na stronie oficjalnej, ale przyjdzie nam nieco inny materiał (czyt. szmata :D)

Irytuje mnie te 2% Polaków co kupują bubel, żeby się lansować grin a to że duża ilość ludzi nie zna firmy to tylko + dla mnie, bo nie lubię jak kogoś widzę w tych samych ciuchach co ja tongue

Tenis Trader
Tenis Trader
Ja się przymierzałem do zakupów na ich stronie (dokładnie Hollistera), ale cło mnie trochę odstraszyło. Zresztą tak jak pisałem, można się ostro przejechać na retuszowanych zdjęciach, bo kolory mogą mocno odbiegać od tego co tam pokazują. Czasem patrze na jednej aukcji i sobie myśle, zajebista bluza. U innego gościa są zdjęcia w realu i czar prysł grin . Niektórzy sprzedawcy mają na każdy ciuch paragon ze sklepu A&F, niestety należy to do rzadkości.

Mi się wydaje właśnie, że są tacy co kupują ich ciuchy tylko ze względu na wysoką cenę i potem się chwalą, że tych ciuchów nie idzie nigdzie kupić w Europie poza Anglią i się ubierają w nie gwiazdy Holiłudu. Gusty w kwestii mody są różne, ale jak widze niektóre aukcje zakończone powodzeniem to się zastanawiam jak coś takiego można kupić, skoro jakość średnia, cena przesadnie wysoka, a i firma mało znana w naszym kraju. Z nimi (A&F) to tak jest, że niektóre ciuszki pierwsza klasa, a w niektórych niewypałach to wstydziłbym się zejść do piwnicy.

MaSha Lover
MaSha Lover
Nie ma w Polsce sklepów Affliction puke

I jak tu kupić superowe ciuchy w tym dupnym kraju frown

mgr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by PioKing
Nie ma w Polsce sklepów Affliction puke

I jak tu kupić superowe ciuchy w tym dupnym kraju frown

sam żeś jest dupny confused

wyrażaj się mad

Pooh-Bah
Pooh-Bah
egzaminy puke

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by kelmaj
egzaminy puke
pisales dzisiaj?

Strona 15 z 18 1 2 13 14 15 16 17 18

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka), 1,833 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,579
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025