|
|
old hand
|
|
old hand
To dla uzupełnienia tematu dodam, że pod Firefoxem też jest ok.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Szybko się zwiną stąd. Nawet nie zamierzam tam groszówki wpłacić... 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
gdyby zrobili sobie fajny pp, to mogę się założyć że więcej im by to dało niż ta reklama na sport.onet.pl, no i oczywiście o ile taniej...
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Mam problem z wyplata na MB. Pierwsza wyplate zlecilem tydzien temu i ja cofneli, drugi raz probowalem wczoraj i znowu cofneli. Wyslalem do nich dwa maile ale nie odpisali. Ma ktos podobny problem? Jak szybko wam odpisywali na maile? Dodam ze zalozylem tylko jedno konto i jest ono caly czas aktywne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to się zaczęło. Zleciłem wypłatę, a tu : Drogi Kliencie, Pański adres IP jest używany przez co najmniej jedną inną osobę. Dlatego niestety musieliśmy anulować Pański bonus. Proszę zapoznać się z linkiem: http://www.scandicbookmakers.com/Betting/faces/BonusInfo.jspPozdrawiamy! Scandic No i anulowali mi bonus razem z całą wypłatą... A najśmieszniejsze, że jedyna zbrodnia do której się mogę przyznać to korzystanie z blue connecta - myślę że to jest przyczyna całego zamieszania ... Jak wywalili reklamę na onecie to pewnie jakiś inny blue connekciarz z mojego regionu się u nich zarejestrował i stąd afera. I co ja teraz mogę zrobić ???
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kwoty bonusa już na pewno nie odzyskasz, ale pozostała kwotę wypłacisz bez problemów. A tak w ogóle: to zwiększyli wymagany obrót dla nowych chętnych na bonus  z 800zł na 1200zł ... Za tydzień podniosą wymagany minimalny kurs ? hehe
|
|
|
|
|
|
|
Haha, a ludzie dalej się nabierają na takie dziadostwo?  A tyle jest firm do wyboru... 
|
|
|
Link skopiowany do schowka