|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziwne, bardzo dziwne! Ja tam gram juz prawie rok. Czesto loguje sie z jednego Ip na 2 rozne konta (moje i kumpla), gram nie zadko 1tys na spotkanie(raczej hendi), dotychczas obrucilem bonusem (właściwie poszło błyskawicznie) i wyplacilem jakies 3-4 tysie, i...... BRAK LIMITOW, SZYBKA WYPLATA ! Ja tam gram nadal ! DoQ nie próbowałeś tego manewru z kumplem z jednego ip w innych bukach oprócz bet365?. Jak na mój gust to jak zabawa z zapałkami , nawet bez brania bonusa. Apropo Betlads musieli ich zdrowo doić z tego bonusa. Obecnie z regulaminu promo wykluczyli juz depozyty moneybookers.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dziwne, bardzo dziwne! Ja tam gram juz prawie rok. Czesto loguje sie z jednego Ip na 2 rozne konta (moje i kumpla), gram nie zadko 1tys na spotkanie(raczej hendi), dotychczas obrucilem bonusem (właściwie poszło błyskawicznie) i wyplacilem jakies 3-4 tysie, i...... BRAK LIMITOW, SZYBKA WYPLATA ! Ja tam gram nadal ! DoQ nie próbowałeś tego manewru z kumplem z jednego ip w innych bukach oprócz bet365?. Jak na mój gust to jak zabawa z zapałkami , nawet bez brania bonusa. Apropo Betlads musieli ich zdrowo doić z tego bonusa. Obecnie z regulaminu promo wykluczyli juz depozyty moneybookers. nie, w tym przypadku nie bylo mowy o zadnych dwoch kontach na jednym ip. nowy buk wiec nie mozna bylo ryzykowac :|
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
10% bonusu aż do 1000€  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Chyba jakis totalny bogaty idiota sie na to skusi. Zamykają konta kiedy chcą NIE ZWRACAJAC DEPOZYTU ani wygranych bez zadnego wytlumaczenia, dowodów itd.
|
|
|
Link skopiowany do schowka