Leon cofając się w czasie do masters pokers Orange Prokom Open w Sopocie to ja byłem w zmowie z Bazylem. Mieliśmy najwięcej zapałek i mieliśmy ciebie w garści niestety pech chciał, że dziwnym trafem ty wygrałeś choć miałeś najmniejsze szanse więc z tym handi nie przesadzaj. Dawno nie grałem w pokera więc pewnie będę grał na przetrzymanie aby wstydu nie było. Co do Rob Roya to inna bajka ten chłopak to pokerzysta przez duże "PE".
w 3 dni ... oj Szczypek musisz zaczac mocniej treniwac
już nie te lata co kiedyś. ani ukraińśkiej nie pije, ani majonki. zdrowie nie to bebechy siadają
za mocne treningi przed zawodami
co do pokera to musialbym sobie przypomniec zasady od roku nic nie grałem ... wogole to ostatnio zrobilem sie bardzo leniwy ... juz chyba tak urosłem ze nie zmieszcze sie w bazyla spodnie
no i wlasnie tu mam pytanie bo nie pamietam.... ktory z nas dwoch ją "ten-tego"....?
no właśnie cholera... też mi coś umknęło. myślę, że w decydującym momencie jak Ty usypiałeś a ja próbowałem znaleźć pion materaca Igi który rzekomo miał pojechać do domu niecnie schował się w szafce, tyle że w tej szafce zgubił okulary... no i proszę ja Ciebie, gdy powstał trójkąt, myśmy upojeni miłością w wersji alkoholowej zasnęliśmy
podstępem zakradł się do pokoju. niestety moja bujna wyobraźnia nie potrafi przywołać nawet obrazowo co było potem. Jedno jest wiadome. Igi nie miał okularów, swojego największego 'atrybutu' ... i możliwe że zamylił ...
Obudziłem się z dziwnym uczuciem w dolnych okolicach ciała z majtkami na wywrót. Po Twojej krzywej minie widziałem, że dolega Ci to samo.
EEE Szczypek, przeca na forum wszyscy się kochają, to i Igi ukłuł Was żądłem miłości. No ale na zlot, widze trzeba zabrać gacie z tytanu. O w kurwę grubo:) Pzdr.
EEE Szczypek, przeca na forum wszyscy się kochają, to i Igi ukłuł Was żądłem miłości. No ale na zlot, widze trzeba zabrać gacie z tytanu. O w Qrwę grubo:) Pzdr.
Tak właściwie, to od kiedy planujecie się tam już zjeżdżać ? patrzę sobie na możliwe pociągi to jest kilka opcji:
wyjazd 22go o 00:39 ( ) przez: Wawę (30minut czekania na przesiadkę) i Kutno (70minut czekania na przesiadkę) i o 10:30 w Sierpcu ...trochę długa podróż, ale wtedy (o 5:55) w Wawie mogliby się ludzie ze Stolicy dołączyć do taboru ..więc by była niezła ekipa ...druga, lepsza opcja to o 5 wyjechać z Gdanska przez Bydzie i Toruń i o 10:40 w Sierpcu ...no chyba, że reprezentacja pomorza chce być popołudniu na miejscu wtedy sa pociągi na 6, 7 i 9 ...późniejszych nie sprawdzałem
...a z samego Sierpca to już się jakoś na miejscu będzie myśleć
siwy pisales, ze mozesz jechac przez Bialystok, jak bedziesz to daj znac (za benzyne zwroce)
Mogę jechać tylko ja jadę 22 maja z samiuskiego rana żeby tam już na ta 11 być. Z wioski do Białego dojadę w 2 godziny no i pewnie gdzieś z Białego trzeba liczyć 3-4. Więc jak Ci pasuje wyjazd około 7 rano z Białego 22 maja to daj mje nr telefonu i dogadamy się gdzie mam podjechać
...druga, lepsza opcja to o 5 wyjechać z Gdanska przez Bydzie i Toruń i o 10:40 w Sierpcu
Pociag z Torunia, które uwijają się do Sierpca w półtorej godziny są dwa. Jeden koło 9, drugi koło 16. Trzeba będzie chyba wybrać ten wcześniejszy, najwyżej się człowiek nie wyśpi
Muszę w pracy z charakteryzatorkami porozmawiać i być może właśnie będę tak wyglądał . Ogólnie mogę powiedzieć, że bardziej przytyłem to tylko się zmieniło w moim wyglądzie.