Witam Pytanie kieruję do osób, które oglądały wczorajsze ,,You can dance'' na TVN. Jaki tytuł nosi piosenka Alicii Keys, do której tańczyła jedna z par (Georgii i na M bodajże jakaś panna Z góry dziękuję
,,Wreckless Love'' --> 15 sekund szukania, hehe, ale post nabity
1. Mos Def/Faith Evans - Brown Sugar (Extra Sweet) 2. Erykah Badu/Common - Love Of My Life (An Ode To Hip Hop) 3. Angie Stone - Bring You Heart 4. Black Star - Brown Sugar (Raw) 5. Jill Scott - Easy Conversation 6. Blackalicious/Lateef The Truth Speaker/Keke Wyatt - It's Going Down 7. Mos Def - Breakdown 8. Rahsaan Patterson - You Make Life So Good 9. Cassandra Wilson - Time After Time - Cassandra Wilson 10. Eric B. & Rakim - Paid In Full (7 Minutes Of Madness remix) 11. Hi-Tek/Big D/Plakhan - No One Knows Her Name 12. The Roots - Act Too (The Love Of My Life) (remix) 13. Mary J. Blige - Never Been 14. Mos Def - Brown Sugar (Fine) 15. Jully Black - You Changed (bonus track)
W filmie "Sezon na leszcza" usłyszałem starszy kawałek, którego nazwy nie mogę teraz nigdzie wyszukać ani sobie przypomnieć. Chodzi mi o taka żywą melodie grana chyba na saksofonie przerywana jakimś zdaniem typu "You ...(tu nie dosłyszałem) to me?". Jeśli ktoś wie bądź domyśla sie o co może mi chodzić to proszę o podanie tytułu bądź wykonawcy.