|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz niby się da, ale wyświetlenie otwartych zakładów jest niemożliwe. No ale rozumiem, że skoro pieniądze zniknęły z konta to zakłady przyjęte.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
dla mnie bardzo kiepski poziom uslug tego buka. Wczoraj pod wieczor wplacilem do nich pieniadze przez przelewy 24, kasa powinna byc po 15 minutach no ale co tam doszla po kilkunastu godzinach dopiero teraz.. A co najzabawniejsze doszlo 50 zl mniej, wiec bardzo fajnie to wyglada :-) Support jak narazie nie odpowiedzial mi na @ ale moze za pare dni odpowie, wiec super maja ta usluge przelewy 24 w 15 minut.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, jak myślałem. Wczorajsze zakłady się zdematerializowały. Jeden miałem wygrany, jeden przegrany. Tymczasem wygląda to tak, jakby oba były przegrane. Co gorsza nie ma tego jak sprawdzić bo zmuszenie strony do wyświetlenia otwartych bądź rozliczonych zakładów jest niemożliwe.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grał ktoś coś wczoraj i widzi to w "All Bets", "Unsettled Bets" albo "Settled bets"? Moje zakłady są widoczne tylko w "Transactions" i to same stawki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakies problemy maja, mam to samo co Ty z o R r o Dodatkowo nie moge nic pograc od wczoraj, padaczka!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To co się tam dzieje po tym upgradzie to dramat! Teraz otrzymuje informacje "Bet approved" po czym stan konta sie nie zmienia a zakładu ani widu w historii.
Powinni zdjąć tę stronę do czasu, kiedy coś z tym zrobią bo będzie jakaś wielka afera. Przecież parę osób tam jeszcze gra.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dodam jeszcze, że zakład, o którym wcześniej pisałem rozliczyli mi za pomocą korekty stanu konta dopiero po tym jak przesłałem im informację co, po jakim kursie i za ile grałem! Paranoja.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zorro to sie dopiero nazywa zaufanie do klienta 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Co ja mam do dodania od siebie na Betway? to ---->  Fatalna organizacja, kursy takie sobie i co najgorsze brak mozliwosci grania handi  , albo bardzo ograniczone mozliwosci. Co do wyplat. Nie wiem czemu tak sie ociagaja z wyplatami na MB. w poniedzialek o 7 zlecilem wyplate, a jest wtorek 14 a jej jeszcze nie ma. Dla przykladu podam ze ScandicBookmakers przesylali pieniadze na MB w srednio godzine niezaleznie od pory dnia! No i przejscia mam z wyplata na konto bankowe. Poniekad z wlasnej winy, gdyz tkwilem w przeswiadczeniu ze mBank dalej posiada siedzibe na al. Mickiewicza i ze dalej maja ten sam kod SWIFT co jeszcze kilka miesiecy temu. Tymczasem duzo sie zmienilo u nich. Ale... kiedy ja nieswiadomy swojego bledu czekalem na kaske na koncie, zniecierpliwiony napisalem do supportu dlaczego tak dlugo musze czekac, oni tymczasem napisali, ze wyplata zostala odrzucona przez bank. Dobrze ze mnie w pore poinformowali ... No ale, poprawili sie dajac mi mozliwosc poprawienia danych w opcji wyplaty. Teraz czekam powtornie na pieniadze. Ciekaw jestem co z tego wyniknie. Jak dlugo czekaliscie na pieniadze od nich przelewem na konto bankowe? Reasumujac, zmywam sie stamtad i nie chce miec z nimi juz wiecej do czynienia.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Na kartę zlecałem wypłatę 16.04 do dziś pieniądze nie dotarły,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na karte to chyba do 10-14 dni roboczych ida pieniadze raz tak wyplacalem i sam sie zdziwilem
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
10-14 dni  to co oni z Czarnobyla sa 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
z Betfreda zlecałem na kartę 21.04. 22.04 już były na karcie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a kiedys elegancko wyplaty na konto albo MB w 2 dni robili
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem mialem tam w sportingbecie i w betway co prawda bylo to z 1,5 roku temu ale od tamtej pory nigdy na karte nie wyplacam
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Może ktoś mnie oświeci o co k...a teraz tam chodzi czytam wasze posty i niby oni coś odświeżyli???????? ale jak dla mnie wygląda to na totalny upadek a i język nasz im wcięło ale to niestety najmniejszy problem czy Oni plajtują czy co?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może ktoś mnie oświeci o co k...a teraz tam chodzi czytam wasze posty i niby oni coś odświeżyli???????? ale jak dla mnie wygląda to na totalny upadek a i język nasz im wcięło ale to niestety najmniejszy problem czy Oni plajtują czy co? Jakieś problemy mają ponoć i dlatego teraz jeszcze większa lipa niż zazwyczaj....
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Wcześniej jak można było zauważyć siedzibę mieli na Giblartarze: Adres Betway: Betway.com Suite 651 Europort Gibraltar , teraz widzę, że siedziba jest na Malcie: Betway, 90/91 Psaila Street, Birkirkara BKR 02, Malta. Pewnie problemy wynikają z przesienia całej bazy danych z Gibraltaru na Maltę. Nie sądze, żeby padali. To samo było przy migracji sportingbet i unibetu w mniejszym czy większym stopniu. Myśle, że najlepiej dać im czas 2-3 tygodnie i pewnie wszystko wróci do normy. Wrzuciłem ten adres z Malty do google i widzę, że siedzibe ma tam tez Gnuf.com, może to jakaś fuzja? znalazlem rowniez cos takiego: http://www.gpwa.org/forum/60-revshare-promo-gnuf-betway-entering-its-last-week-175115.html
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
po 8 dniach kasa na karcie, wypłacałem 400 dostałem 388 i coś tam.
Mogli dłużej potrzymać aż funt bardziej by poleciał
|
|
|
|
|
a.k.a. "IcE22"
|
|
a.k.a. "IcE22"
Witam Czy ktos z was nie moze puscic kuponu na betway od dnia wczorajszego mam komunikat o problemie technicznym.Miał ktos taka sytuacje?Znacie nr telefonu do nich?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|