Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 14 1 2 3 4 5 6 13 14
A
old hand
old hand
A Offline
Zenek,
Miałem podobną sytuację. Na dwóch swoich kontach zarejestrowałem tą samą kartę kredytową. Jak użyłem jej na drugim koncie to oba zablokowali. Jednak po rozmowie telefonicznej zostały odblokowane tylko ostrzegli mnie, że jesli jeszcz raz uzyję tej karty na tym drugim koncie to znowu bedzie blok i większe problemy. Sytuacja ta miała miejsce z 5-6 lat temu, więc to były i ich i moje początki z bukmacherką więc nie wiem dokładnie jak teraz to wygląda.

Bonus: Unibet
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Dobrze, że i tak każdy idzie jakoś do przodu.

Informatorzy donoszą, że Moneybookers chce wprowadzić karty płatnicze a Neteller będzie wprowadzał PLN za kilka miesięcy. Po trochu, po trochu i będzie coraz lepiej. smile

stranger
stranger
Mam pytanie. Ile mozna dodac e_maili w Moneybookers? Bo jest jeden podstawowy i mozna dodac cztery dodatkowe. Ale jak chcialem usunac jeden mail dodatkowy to nie da sie. Jest jakby zawieszony. A ja chce usunac jeden mail i w to miejsce dodac inny. Mozna tak zrobic?Czy nie?
Dzieki z gory za odpowiedz.

S
addict
addict
S Offline
wyglada na to ze nie ale sprobuj napisac albo zadzwonic z zapytaniem w tej sprawie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dzialaja ekarty mbanku w mb ? probuje zweryfikowac i ciagle verification failed ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ok, pobrali z mojej karty pare groszy do zweryfikowania, tylko ze kazali mi napisac ile pobrali w euro, a ja mam ekarte w pln, wiec oczywiscie wartosc sie nei zgadzala i musze czekac 24h na kolejna probe blush to jest chore, jak to rozwiazac?

T
newbie
newbie
T Offline
Originally Posted by globus
ok, pobrali z mojej karty pare groszy do zweryfikowania, tylko ze kazali mi napisac ile pobrali w euro, a ja mam ekarte w pln, wiec oczywiscie wartosc sie nei zgadzala i musze czekac 24h na kolejna probe blush to jest chore, jak to rozwiazac?

po kilku dniach jak w mbanku rozlicza ta transakcje to bedziesz tam mial kwote jaka pobrali podana rowniez w euro.

R
addict
addict
R Offline
Panowie nie znam sie na tym za bradzo ma pytanie do Was. Mam konto na MB, wyplacilem kase teraz z bet365. Ale jak ja wyplacic na konto bankowe? Mam je zarejestrowane, ale aby wyplacic na konto bankowe musialem zrobic przelew na kwote ponizej 45 zlotych, zeby otrzymac jakis kod. Wyplacilem 40, kasa juz na koncie, a ja nadal nie mam kodu i nie moge nic wyplacic teraz:/

R
addict
addict
R Offline
Bardzo prosze o pomoc

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by raulito33
Panowie nie znam sie na tym za bradzo ma pytanie do Was. Mam konto na MB, wyplacilem kase teraz z bet365. Ale jak ja wyplacic na konto bankowe? Mam je zarejestrowane, ale aby wyplacic na konto bankowe musialem zrobic przelew na kwote ponizej 45 zlotych, zeby otrzymac jakis kod. Wyplacilem 40, kasa juz na koncie, a ja nadal nie mam kodu i nie moge nic wyplacic teraz:/

wplac minimalna kwote z tego konta do MB jak w poniedzialek wplacisz to we wtorek juz bedzie na MB i bedziesz mogl juz wyplacac na to konto

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Ma Mb polski support? Dotychczas bez problemu wypłacalem od nich pieniądze na konto a dziś przy wypłacie pojawia mi się informacja "Wymagana jest weryfikacja tożsamości!".

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
koledzy ...dopiero zaczynam kozystac z MB jakos nigdy nie byl mi potrzebny i chcialbym spytać czy jak dam ta weryfikacje danych to w miedzy czasie aż przyjdzie do mnie ten list z halsem to bede mogl kozystac z MB czy nie...? a jesli narazie nie dam weryfikacji to po jakim czasie to nastapi samo ...bo wiem ze tak sie dzieje...?

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
john mozesz korzystac z mb teraz, jedynie mozesz meic problem z wyslaniem kasy na konto bankowe.

list wysylaja dosc szybko, kilka dni i przesylka z chorwacji wink

cules, nie maja polskiego supportu, w ogole ciezko powiedziec ze maja jakikolwiek

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
ile trwa wypłata na zweryfikowana karte ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Experto
john mozesz korzystac z mb teraz, jedynie mozesz meic problem z wyslaniem kasy na konto bankowe.

list wysylaja dosc szybko, kilka dni i przesylka z chorwacji wink

cules, nie maja polskiego supportu, w ogole ciezko powiedziec ze maja jakikolwiek

na 100% jest polski support nie wprowadzaj ludzi w blad

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
acha i znosza limity dla kont VIP

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by Experto

telefonicznie mozna z nimi zalatwic wszystko szybko i sprawnie...mailem kontakt z nimi to 2-3 tygodnie czekania, dlatego zawsze wole zadzwonic, a dzwoniac ze Skype to nie wychodzi wcale tak drogo smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Panowie wpłaciłem sobei jak zwykle zresztą z bzwbk do money, zawsze wszystko pieknie-kasa od razu na koncie a dziś jak na złośc pieniądze nie doszły. Nie wiecie ile będę czekał?

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by KUERTEN.
acha i znosza limity dla kont VIP
A jak zostac tym VIPem? smile

S
old hand
old hand
S Offline
kamil też to miałem w BZWBK piszę że data księgowania 2.05 a wiec pewnie jutro dopłynie ta kasa

Strona 4 z 14 1 2 3 4 5 6 13 14

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (alfa, forty, rafal08, latajaca_holenderka, Sensei, kamel, poozon, ElNinho[mmdea]), 1,917 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,616
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025