1> smutno mi... 2> czemu?? 1> no niby wszystko dobrze... w szkole same 5, sport - ostatnio nawet wygraliśmy zawody, moja mama dostala podwyzke; ale w najwazniejszych sprawach caly czas lipa 2> no, w milosci zawsze jest najtrudniej. 1> mi chodzi o ogame...
-----------------
1> jak mu napiszesz sms'a, żeby wpadł do Ciebie na piwo, to przyjdzie wcześniej niż raport.
-------------
1> ...jeszcze fajnej laski ci życzę xD 2> Już mam Jestem z Anka przecież wiesz 1> Przecież fajnej ci życze
Siedzi dziewczyna z chlopakiem w parku na lawce i w pewnym momencie zaczynaja sie calowac,a nastepnie kochac... Po chwili dziewczyna mowi: -Walisz w deche !!! Chlopak : - Sie wie WarszaFFFFFFFFka....
D. Szpakowski: "...Kiełbowicz faulowany, bo pociągnął mu!"
-------------
Szpakowski po meczu Barcelona Liverpool z lutego 2007: Barcelona nie tylko nie wygrała tego meczu, ale też go przegrała.
--------------
Najjaśniejszym zawodnikiem tego meczu jest Emanuel Olisadebe!
--------------
Wypowiedź z meczu Barcelona-Arsenal: - ...Giuly szukał szczęścia między nogami Campbella...
--------------
Piotr Dębowski komentujący wypowiedź Mariana Kardasa, iż katowicki Spodek jest za mały, aby pomieścić wszystkich chętnych chcących obejrzeć mecze Polski z Jugosławią w siatkówce: -"Tak, niestety, publiczność jest ograniczona"
Kameleon 16:36:48 kr**a zaraz na piwo Kameleon 16:36:54 koncz go roger masz 15 minut Janusz 16:37:04 imprezujesz gdzies dzis? Kameleon 16:37:38 nie, na mecz ide Janusz 16:37:43 <lol2>
Co robi Jarosław K., gdy pytany jest o sex? -Odwraca kota ogonem.
------
Trzech kolesi zastanawia się jak rozdzielić miedzy sobą skrzynkę jabłek. Jeden rzucił pomysł, ze będą wymyślać wierszyki, kto wymyśli ten bierze 1 jabłko. Zaczyna pierwszy: - "Mickiewicz pisał wiersze, ja biorę jabłko pierwsze" Drugi mówi: - "Mickiewicz pisał wiersze długie, ja biorę jabłko drugie" Trzeci myśli, myśli i mówi: - "A ch...j wam wszystkim w d...e , ja biorę jabłek cała kupę"
----------
Dzień przed wizytacją w szkole pani mówi do dziewczynek: - Dziewczynki, jak Jasiu powie coś głupiego to spuśćcie główki i wyjdźcie. Dzień wizytacji, wizytatorka pyta Jasia: - Jasiu co nowego budują w Warszawie? Jasiu odpowiada: - Jak to co? Burdel! Dziewczynki spuszczają głowy i wychodzą. Jasiu na to: - Gdzie k***y, dopiero fundamenty wylewają