|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
okolo 3 miesiace temu zakupilem pewna rzecz, dzis z ciekawosci sprawdzilem ile to kosztuje teraz i sie zalamalem ... prawie 40% taniej ...  po co sprawdzalem 
|
|
|
|
|
?
|
|
?
sygnały przez cały dzień z nieznanego numeru 
|
|
|
|
|
?
|
|
?
okolo 3 miesiace temu zakupilem pewna rzecz, dzis z ciekawosci sprawdzilem ile to kosztuje teraz i sie zalamalem ... prawie 40% taniej ...  po co sprawdzalem  Jeśli ta "pewna rzecz" była z segmentu elektroniki to nie ma sie co dziwić  niestety tak to już jest. Ja przykładowo w sierpniu ubiegłego roku kupiłem grafikę do kompa Gainward GF8600GT 512MB + mały wiatraczek Zalman( tak na wszelki wypadek bo grafa ma chłodzenie pasywne) wtedy zapłaciłem 612PLN dzisiaj tak zestaw można już mieć za 350PLN 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moja była, która chce ze mnie zrobić kolegę...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciesz się, że nie koleżankę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cieszyłbym sie gdyby miała mnie gdzieś...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kac morderca, a ja na praktyki muszę zapierd**** 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
darkoo, w takim razie Ty miej to gdzies ;-)
ontopic - moje paranoiczne sny ;]
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Kurde taki sam problem jak darkooo  ehh
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Kurde taki sam problem jak darkooo  ehh albo cholera wie czego ona chce i to mnie wlasnie wkurza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnio jechałem w pociągu z kolegą. Zaczęliśmy gadać o laskach. Koleś rozstał się z laską 1,5 roku temu. Ona od roku ma jakiegoś bolca. Ten mój kumpel cały czas coś do niej czuje. Ona o tym wie. Miesiąc temu w święta przypadkiem spotkali się na imprezie. Wychodzą z imprezy i idą razem, bo na jednym osiedlu mieszkają. W pewnym momencie ona mu na szyję. buzi buzi. i powiedziała: "kocham Cię, ale nie możemy być razem". Dla mnie to tekst kwietnia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lelu, juz 5 miesiac mi nie mija... ona sie odzywa a potem kwituje rozmowe tak zebym sobie nic nie pomyslal i ze gada ze mna jak z kazdym, czuje ze nastepnym razem wybuchne i powiem zeby sie nieodzywala do mnie ani na gg ani nigdzie.
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Standardowo TVP. Rozumiem w fazie grupowej puszczać jeden mecz tygodniowo, ale żeby półfinałów obu nie pokazać  Lepiej opłacić jakiś klaunów, żeby pojeździli po lodzie, albo Lisowi zapłacić krocie. Pełna komercha, a nie publiczna telewizja.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
darkoo, olej.. ja probowalem przez 3 miesiace cos zrobic.. niby ok zobaczymy sie ale pozniej cisza, nawet slowem nie wspomniala, baa nawet sie nie odezwala ;] zrobisz jak uwazasz za slusze, ale po co sobie pruc zyly, meczyc sie myslami itp. jak jej nie zalezy to po co ma Tobie ?;)  wiem jak jest 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lelu laaaajt ona ogolnie strasznie dziwnie sie zachowuje, mowi ze nic do mnie nie czuje a szuka ze mna kontaktu ale jej kolega nie bede i z tego jestem dumny bo wiem ze to jednak było mega-uczucie z mojej strony  i nie bede jak jej byli chłoptasie z którymi sie spotyka i jak to mowi fajnie rozmawiaja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kuba ja nie chce partnera zyciowego obecnie mam dosc zakazow nakazow chce poprostu byc sama
hehehe sms od mojej byłej jeszcze ostanie 3 miesiace meczyla mnie zebym z nia zamieszkal a teraz w ciagu tygodnia zmienila o tak zdanie. HAHAHAHAHAHA i ja z nia 3 lata bylem. Szewa poprosze najazd na KFC na Morenie i usilne zdenerwowanie pewnej damy na kasie. heheheh
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Wiecie co mnie denerwuje? Alex Ferguson i jego sposob rzucia gumy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
darkoo, hyhyhy taa, jak to sie fajnie rozmawia z bylymi.. ;]. Momentami odnosze wrazenie, ze wszystkie dziewczyny sa identyczne w swoich zachowaniach
denerwuje mnie angielski final ligi mistrzow.. a wyjscie manU to juz w ogole, jak ja ich nie trawie ;> teraz zostane kibicem chelsea
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Wiecie co mnie denerwuje? Alex Ferguson i jego sposob rzucia gumy  Nie tylko Ciebie  Żuje jakby trampka przeżuwał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
denerwuje mnie angielski final ligi mistrzow.. a wyjscie manU to juz w ogole, jak ja ich nie trawie ;> teraz zostane kibicem chelsea dokładnie to samo, chociaż Chelsea bez Jose to już nie to samo :/ ...mam nadzieję, że plotki odnośnie tego trenera i jego podasy w interze się nie sprawdzą, bo będę zmuszony jeszcze raz udzielić się w tym temacie i stracic do Niego szacunek  dodatkowo zdenerwował mnie dzis Tipsarevic, spieprzył fajny kuponik
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|