|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Aha, info z ostatniej chwili, od 1.05 (czwartek) rusza nowy bonus i firma wypuści nowy kod promocji dla kampanii online.  Tak więc z rejestracją można zaczekać te kilka dni.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kfjatek , masz u nich napisane, że polski support jest od pon-pią ale możesz pisać do angielskiego supportu w weekend. Gdzie? Ja widzę tylko w dzialke "kontakt" - "ferujemy całodobową pomoc telefoniczną i mailową w jęz. angielskim. W innych językach nasi pracownicy są do dyspozycji w godzinach 10:00 CET - 18:00 CET." --- Dostałem też odpowiedz od supportu. "Hello Szymon, I have passed your query onto our marketing team. They will endeavor to correct this within the next 2 days. We apologise for any inconvenience." Jak dla mnie kpina. Nie zagram u nich ani 1 zakładu.
|
|
|
|
|
|
|
Ja zaczynałem tam grę to zawsze korzystałem z angielskiego supportu, tylko ten jest całodobowy, 7 dni w tygodniu. 18.02.2002 postawiłem pierwszy zakład w Centrebet, na to że Szwajcaria pokona Norwegię (nie zapisałem tylko w jakiej dyscyplinie). Ale zakład wygrany. 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dla wszystkich kombinatorów.
"Zgodnie z wymogami licencyjnymi, zanim zrealizujemy Twoją pierwszą wypłatę środków z konta gracza, musimy potwierdzić Twoją tożsamość.
Zostaniesz poproszony o przesłanie do nas skanu/ksero paszportu lub prawo jazdy abyśmy mogli potwierdzić Twoją tożsamość i datę urodzenia, oraz dokumentu potwierdzającego adres zamieszkania." Ok ale co to oznacza, czy jest to poprostu wysłanie im skanu dowodu osobistego, czy też coś na wzór Iasbet, że wysyłamy całe sterty papierów a im ciągle mało?
|
|
|
|
|
|
|
Tylko skan prawka czy dowodu i po sprawie. Najlepiej wysyłać na [email protected] to wtedy po kilku dniach także freebet się pojawi na koncie. 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Przy probie wplaty przez moneybookers, pojawia sie komunikat "Konto odbiorcy nie może odbierać płatności. Prosimy o skontaktowanie się z odbiorcą w celu uzyskania dalszych informacji. Proszę NIE kontaktować się z naszym serwisem obsługi klienta w tej sprawie." Ktos wie o co chodzi i jak moge wplacic.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dostał ktoś bonus z promocji Przeglądu Sportowego? Ile trzeba czekać na dopisanie bonusa?
|
|
|
|
|
|
|
W ciągu 1 dnia przydzielają. Ale radzę poczekać do północy bo będzie minimalnie wyższy bonus dla kampanii online, która rusza w tej firmie od północy dzisiaj.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ok , dzięki Conrad 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dostał ktoś bonus z promocji Przeglądu Sportowego? Ile trzeba czekać na dopisanie bonusa? Czekam od poniedzialku, bonusa ciagle nie ma. Suport mowi zeby czekac, bo bonusy sa ksiegowane recznie i chwile to trwa. Moze czekaja zeby przyznac mi ten wiekszy 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Może i tak... :)Poczekamy , zobaczymy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dostał ktoś bonus z promocji Przeglądu Sportowego? Ile trzeba czekać na dopisanie bonusa? Czekam od poniedzialku, bonusa ciagle nie ma. Suport mowi zeby czekac, bo bonusy sa ksiegowane recznie i chwile to trwa. Moze czekaja zeby przyznac mi ten wiekszy  Wpłaciłem w sobote, dostalem jakos po weekendzie. Słabe buk.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Nie ma to jak wysokie limity w centrebet, dzisiaj chciałem zagrac na lige polską under/over chciałem sobie wziąc 150e @1.82 zaakceptowali 80 euro, kolega miał to samo. Na prawde szanują polskich klientów warto tam grac, brawa za rekomendacje tego buka! No i support angielski też sie niezle sprawuje, napisalem w tej sprawie 2 mejle do [email protected] i [email protected] i brak odpowiedzi...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
obstawiałes na ligę Polską czy na puchar Polski? Zresztą to chyba bez różnicy bo faktycznie trochę "przesadzili" z tym limitem. Trzeba było spytać w mailu czy to stały limit na ta lige czy "jednorazowa" akcja ; )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ma to jak wysokie limity w centrebet, dzisiaj chciałem zagrac na lige polską under/over chciałem sobie wziąc 150e @1.82 zaakceptowali 80 euro, kolega miał to samo. Na prawde szanują polskich klientów warto tam grac, brawa za rekomendacje tego buka! No i support angielski też sie niezle sprawuje, napisalem w tej sprawie 2 mejle do [email protected] i [email protected] i brak odpowiedzi... Sprawa limitów była już omawiana w tym temacie nieco wcześniej. Fakt, że limity są niskie na mniej popularne rzeczy. Generalnie przycinają do 50-100 euro w zależności od kursu, choć nie ma reguły. Conrad napisał, że na główne ligi limity są wysokie i ja jak na razie nie mogę tej tezy obalić bo faktycznie biorą to co chcę. Czekamy, aż pierwsza osoba napisze, że odrzucili jej część stawki na EPL, Serie A, La Liga czy ChL. Na razie dowodów na to brak.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli ktoś myśli, że pogra sobie OE czy PP za więcej niż 50-100 euro to może się przeliczyć.
Na razie nie jest jeszcze tak źle, bo niektóre rzeczy biorą, ale skoro kierunek zmian jest jaki jest to obawiam się, że może być tylko gorzej. Obym się mylił.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
podobno mieli ruszyć od 1 z nową promocją, jest 1 i nic nie widzę na ich stronie 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
I gdzie ta promocja? Pewnie nie ma kto strony zaktualizowac bo wszyscy na majówke wyjechali...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|