Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
#2306975 01/05/2008 20:27
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

[Linked Image] [imageshack.us]
[Linked Image] [g.imageshack.us]

[Linked Image]

Temat sponsorowany podobnie jak za dawnych lat przez 'wierny wierze duet', których ofiarność i jasny cel pięknej działalności misyjno-kaznodziejskiej doprowadził do upadku niejednej rodziny, których główną częścią budżetu jest renta.

Do rzeczy jednak. Ostatnio nie bawiło mnie prowadzenie tematu. Starty poszedł w piriot, a mi się znudziło podawanie typów. Minęło parę miesięcy, nowy temat mogę założyć więc, popicksuje sobie znów nieco.

Doszedłem do wniosku, że nie ma sensu podawać stawek, bo chcąc podsumowywać przynajmniej w moim temacie zaczęło się to rozbiegać z rzeczywistością. Mniejsza o to jednak.

więc:

- gram w zasadzie tylko single
- wszędzie, w zależności od kursów
- stawkuje 1-10/10

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
najstarszy mój topik jaki udało mi się znaleźć w archiwum
http://www.mecz.org/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=506845&page=1&fpart=1

troszkę nowszy
https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1041309&page=0&fpart=1

jeszcze nowszy
https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1499009&page=9&fpart=1

staram się podchodzić do życia z dystansem, podobnie jak do bukmacherski i pieniądza, jednak proszę nie zaśmiecać zbytnio tematu, a do bzdurnych głupich i postów po północy główne prawo ma autor tematu, wszystko z umiarem, ale ->

PROSZĘ O ZACHOWANIE KULTURY OSOBISTEJ

boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
#1 futbol Fiorentina - Rangers ToQual1 @1.50 8/10

Fiorentina w pierwszym meczu była dominującą stroną. Przed dzisiejszym w ich szeregach panuje ogromna mobilizacja i niesłychana chęć awansu do finału. W pierwszym meczu, wyjazdowym, choć potocznie to szkockie drużyny zawsze przed swoimi kibicami prezentują się zawsze dobrze, to w tej konfrontacji goście byli lepsi. Mecz zakończył się ostatecznie bezbramkowym remisem, ale to włosi byli drużyną przeważającą. Mobilizacja w szeregach gospodarzy jest ogromna, Goście zaś osłabieni kadrowo.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
#2 futbol Hertha - Karlsruher 1 @2.05 7/10

Gospodarze od bardzo dawna nie odnieśli zwycięstwa. Jeśli ten niekorzystny stan rzeczy jeszcze bardziej się pogłębi, a zespoły z dołu tabeli zaczną masowo zdobywać punkty, zespół z Berlina może włączyć się w walkę o utrzymanie. Taka sytuacja jest jednak mało prawdopodobna, a przewaga 7 pkt nad strefą spadkową wydaje się być wystarczająca. Gospodarze w trzech ostatnich kolejkach remisowali, w trzech poprzednich ponieśli porażki. Beniaminek dzięki świetnej postawie w pierwszej części sezonu zapewnił sobie utrzymanie i w drugiej części sezonu jest praktycznie dostarczycielem punktów, choć czasem potrafi spłatać niespodziankę. W ostatnich spotkaniach podobnie jak Hertha są bez formy, ale dwie kolejki temu udało im się wygrać w Dusiburgu. Gospodarze mają największy problem z atakiem i strzelaniem bramek, dziś jednak liczę na Pantelica i spółkę.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
#3 futbol Wolfsburg - Bayern 1 +0.5 @1.71 4/10

Zenit pokazał Bayernowi miejsce w szeregu i bardzo dobrze, ponieważ obrósłby w jeszcze większe piórka. Zarówno kibice jak i sami piłkarze dostali zapewne po tym spotkaniu szoku traumatycznego, z którego pewnie leczyć ich będzie Felix Magath, który jest znakomitym taktykiem i świetnie zna swoich przeciwników. Moim zdaniem upokorzony Bayern, któremu brakuje jednego punktu do wywalczenia mistrzostwa ligi dziś nie wygra.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
#1 futbol Fiorentina - Rangers ToQual1 @1.50 8/10 -8j p2-4
#2 futbol Hertha - Karlsruher 1 @2.05 7/10 14.35j 3:1
#3 futbol Wolfsburg - Bayern 1 +0.5 @1.71 4/10 6.84 0:0

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
#4 futbol Hamburger SV - Werder 1x @1.45 7/10

Gospodarze po bardzo dobrej pierwszej części sezonu zatracili formę i w rundzie rewanżowej nie przypominają dawnej drużyny. Po fatalnej ostatniej passie przełamali w ostatniej kolejce swoją niemoc i zwyciężyli w Rostoku. Walczą o miejsce w Pucharze Uefa, mają również szanse na udział w Lidze Mistrzów, jeśli wygrają z Werderem. Wszystko jednak zależy od dzisiejszego spotkania

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
#5 futbol Fc Nurnberg - Duisburg 1 @1.80 3/10

W mojej opinii to gospodarze są piłkarsko dużo lepszą drużyną. Dziś oczekuje zwycięstwa podopiecznych Thomasa von Heesena. Komplet zdobytych punktów nie pozwoli im wydostać się ze strefy spadkowej, jednak pozwoli zachować nadzieje na utrzymanie w lidze, a Bayern Monachium może dziś zagrać pod Norymbergę.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
#6 futbol Duisburg - Bayern 2 @2.05 4/10

Gospodarze w moim odczuciu w zeszłej kolejce zostali 'zdegradowani' poprzez porażkę z Fc Nurnberg. Teraz musi wydarzyć się cud, aby utrzymali się w lidze. Cudu jednak nie będzie, ponieważ gospodarze choć na pewno będą walczyć, to za pewne bez wiary, a ostatni mecz odcisną zapewne wielkie piętno w mentalności piłkarzy Duisburga. Choć Bayern bez Toniego, Franka Ribery i Lucio, myślę, że stać ich na zwycięstwo, bo jak pokazał ostatni mecz, w końcówce sezonu nie mają zamiaru odpuszczać

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

futbol Karlsruher – Bochum 1x @1.33
futbol Wolfsburg – Stuttgart 1x @1.45
futbol Schalke – Eintracht 1 @1.35
futbol Hertha Berlin – Fc Nurnberg x2 @1.40

@3.64 3/10

Liczę na zwycięstwa wszystkich zespołów, ale w pociągu wszystko z podpórkami. Karlsruher w ostatnim meczu przed własną publicznością, zagra dla kibiców i pokaże na co stać beniaminka, który w obecnej rundzie daje szlachetnie tyłka każdemu po trochu, przełamując tym samym ostatnią niekorzystną passę. Wilki Magatha stoją przed olbrzymią szansą wyprzedzenia Stuttgartu w tabeli. Myślę, że powalczą o zwycięstwo ze znów zakompleksionym wyjazdowo zespołem Veha. Co do Schalke, to zagrają trzema napastnikami, handi jak najbardziej w zasięgu. Norymberga ostatnio zaczęła grać, Hertha choć już o nic nie walczy, utarła w ostatniej kolejce nosa Bayerowi, ale dziś na własnym stadionie odda punkty.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
#4 futbol Hamburger SV - Werder 1x @1.45 7/10 -7j 0:1
#5 futbol Fc Nurnberg - Duisburg 1 @1.80 3/10 5.4j 2:0
#6 futbol Duisburg - Bayern 2 @2.05 4/10 +8.2j 2:3
#7 futbol Karlsruher 1x + Wolfsburg 1x + Schalke 1 + Nurnberg x2 3/10 -3j 2/1/1/1

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Trafione/Podane: 4/7
Skuteczność: 57.14%

Zainwestowane/Zarobione: 36j/34.79j
Zysk/Strata: -1.21j

Yield: -3.36%

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zakończyła się Bundesliga, czyli liga w której ostatnimi laty czuje się najlepiej. Zakończył się sezon piłkarski, czyli mojego ulubionego sportu na którym czerpałem główne korzyści. Jeszcze tylko dzisiejszy finał Ligi Mistrzów, oraz Roland Garros i kończę ten sezon bukmacherski jak również w tym momencie zamykam temat, który niestety nie rozwinąłem tak jak to sobie zaplanowałem.

Przede mną dość trudny okres w życiu, gdy trzeba wreszcie zrobić kolejny krok. Na razie czas IV zlotu, czyli wylajtowania się, porobienia worka głupot i wypicia kilku piw z przyjaciółmi z forum. Później za kilka dni czeka mnie wyjazd na metallicę, bo choć w moim sercu 'ajronii majdanem', to są takie zespoły, które raz w życiu wypada zobaczyć, 'nawet po mimo st.anger'.

A później wybywam w siną dal za chlebem. Cóż życie.

Pewnie kiedyś wrócę. Z głodem bukmacherskiego rzemiosła i nową formułą tematu, gdyż od przeszło roku betfair jest tym co mnie najbardziej kręci, a choć 'dublowanie-triplami' za trzy zera jest piękną sprawą, to w przyszłości podobnie jak teraz skupie się zapewne tylko i wyłącznie na giełdzie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a i jeszcze.
Niektórym życzę pokory innym dużo szczęścia i mnóstwo zdrowia, a przede wszystkim dużo luzu i dystansu, do siebie, do życia do forum i do bukmacherki. Pieniądze są ważne, ale są tylko półproduktem konsumpcyjnym przez który nie można zatracać tego co najcenniejsze i najpiękniejsze w życiu. Pora otworzyć oczy na życie i docenić piękno otaczającego nas świata, łyk wody, uśmiech starszej pani w kiosku, pocałunek dziewczyny. Czas doceniać i cenić to co posiadamy.

Tym co bez spojrzenia w lustro z kamieniem w ręku i hipokryzją wymalowaną na czole oceniają innych, proponuje zagryźć tą setę małosolnym ogórkiem. Dla tych którzy mnie znają i rozumieją mój tęgi humor zdrówka i do zobaczenia na zlocie. Damy radę. Dla innych powodzenia w życiu. Miłego i najlepszego.

Do kiedyś.
Somewhere in time.

Ps. Prosze o dużo, dużo powodzenia.
Cześć.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No to do kolejnego sezonu i do zobaczenia w Wawie... przywitamy pizza i zimnym browarkiem smile

?
?
boks

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (forty, $-man, JelineK, rafal08, Sensei), 1,868 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,593
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025