Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 2 1 2
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Damianoon

fajne są, tyle ze stad juz raczej nie zamowisz bo 1 rozmiar został wink no chyba ze masz rozmiar buta 50,5 ale to czego nie grasz profesjonalnie wtedy tongue
jedna uwaga... ciężkie są. moim zdaniem jak chcesz sobie fajnie pograc o tak o to sobie kup lzejsze buty, ktore Cie nie beda ograniczac a wyskok sobie poprawisz ciezarkami na kostki czy jakims programem. zresztą ja na libero nie martwiłem sie o skakanie. Wojbest moze punktował to bedzie lepiej wiedział. pzdr

Bonus: Unibet
D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Na razie to o tym poprawieniu wyskoku nie ma co mówić...
Leże w domu ze skręconym stawem skokowym i nogą w gipsie. Może, skoro gracie, będziecie mi w stanie powiedzieć, po jakim czasie od zdjęcia gipsu będę mógł wrócić do gry (gram czysto amatorsko, dwa razy w tygodniu po 2 godziny; a gips założono mi na 2 tygodnie- zresztą kontuzji nabawiłem się się właśnie grając w siatke...)
Teraz szukam trochę "wyższych" butów, które chroniłyby kostkę...

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
ja Ci powiem tak, ze jak kostke skreciłem to nie dałem jej sobie w gips wsadzic wink 3 dni od skrecenia z peknieta torebka stawową grałem juz na turnieju na proszkach. Siedz jak najdluzej ale mysle ze skoro masz ten gips to zrob sobie jeszcze tydzien- dwa przerwy i powinno byc ok. sam bedziesz wiedział najlepiej sprobuj zrobic nabieg i jak wyladujesz czy nie czujesz bolu. kup do tego jakies masci na zmniejszenie obrzeku itp. bengaj sierdzi wiec moze jakis arkalen czy fastum. i sciagacz najprostszy na skokowy zakup. wydatk w granicach 30zł a bedziesz sie czuł bezpiecznie i jeszcze usztywni.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Damianoon
mam identyczne tylko za kostkę, super buciki smile

Strona 2 z 2 1 2

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, alfa, rafal08, betowiec, aker, latajaca_holenderka, VVega, rymoholik, burbon), 2,158 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,837,820
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025