przed chwila na polszmacie skonczyla sie godzilla. jako ze ja sobie jednym okiem film ogladalem, jednym meczyk Murraya, jedna reka zabawialem babe a druga trzymalem piwko to mam pytanie. kim w filmie byl Jean Reno? bo na poczatku bylo ze jest z firmy ubezpieczeniowej a na koncu juz tak nie bardzo...
Godzilla niszczy Nowy Jork. Jej ogromnej sile próbuje się przeciwstawić wojsko, z którym współpracuje biolog Niko Tatopoulos (Matthew Broderick) oraz francuski oddział sił specjalnych pod dowództwem Philippe'a Roache (Jean Reno). Kto tym razem okaże się silniejszy - gigantyczny jaszczur czy człowiek?
ale przeciez mozna bylo zabawiac babe ta sama reka, w ktorej trzymalo sie butelke po uprzednim jej oproznieniu ... i zawsze pozostaje ta druga, wolna reka do sciagniecia np. stanika
ale przeciez mozna bylo zabawiac babe ta sama reka, w ktorej trzymalo sie butelke po uprzednim jej oproznieniu ... i zawsze pozostaje ta druga, wolna reka do sciagniecia np. stanika
stanika to ona juz dawno nie miala... nie wiem jak Ty ale ja wole to robic czyms innym nic pusta butelka poza tym jak butelka jest pusta bierze sie pelną...