Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 12 1 2 5 6 7 8 9 11 12
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1-8 odc. Supernatural obejrzane w nocy, nie spalem w ogole, warto bylo grin

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Było już wspominane ale oglądam dopiero teraz serial Californication.

Duchovny, jest po prostu genialny w tym serialu, o ile Fox'a nie trawiłem to tutaj momentami wgniata w ziemię. Teksty, poczucie humoru po prostu rewelacja (aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że nie każdemu taki rodzaj humoru podejdzie). Niektóre akcje po prostu genialne: palenie zielska w sypialni i akcja z obrazami, porwanie Cata Stevensa. Ja momenstami po prostu leżę ze śmiechu. Jak ktoś nie oglądał niech spróbuje, jest świetnie od pierwszego odcinka.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
@ Linc

A który sezon oglądasz, bo moim skromnym zdaniem poza pojedyńczymi odcinkami z sezonów 1 i 2, to 3 sezon "Nie z tej Ziemi" (:D) jest najlepszy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Najlepszy był odcinek z dniem świstaka smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Coronach
@ Linc

A który sezon oglądasz, bo moim skromnym zdaniem poza pojedyńczymi odcinkami z sezonów 1 i 2, to 3 sezon "Nie z tej Ziemi" (:D) jest najlepszy.
oczywiscie I sezon

Pooh-Bah
Pooh-Bah
nie wkurza was to że amerykanie zawsze wezmą od azjatów pomysł na horror i zawsze go spier#olą ? :/

aka Schranzer
aka Schranzer
@Rancorn ani trochę. Sprawa jest prosta nie łapać się gówna, które Jankesi zerżnęli od Azjatów wink

@Coronach, Something tells me it's not gonna suck itself, Hank

mój ulubiony cytat grin

Blade Runner
Blade Runner
Dobre wiatry przywiały w me chciwe łapska takie coś: wink
[Linked Image] [img384.imageshack.us][Linked Image] [img519.imageshack.us][Linked Image] [img386.imageshack.us]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wlasnie na AXN zaczal sie Vanilla Sky, film dla mnie genialny.

Ogladal ktos "Pokerzysci"?

wieczny student
wieczny student
Właśnie obejrzałem film An American Crime. Dla mnie film mocny, taki, o którym nie da się szybko zapomnieć. Działa na wyobraźnię.

Oglądaliście może The Girl Next Door. Czytałem, że trochę nie pokrywa się z faktami, ale opowiada tą samą historię i jest dużo ostrzejszy. Warto zassać?

Blade Runner
Blade Runner
Originally Posted by Logan
Wlasnie na AXN zaczal sie Vanilla Sky, film dla mnie genialny.

Jeden z moich ulubionych.

I jeden z naprawdę nielicznych amerykańskich remake'ów, które im się udały. Moim zdaniem film lepszy od pierwowzoru.
I Tom Cruise nie działa mi na nerwy w nim - a to już coś wink

W
old hand
old hand
W Offline
Originally Posted by podstawek87
Oglądaliście może The Girl Next Door. Czytałem, że trochę nie pokrywa się z faktami, ale opowiada tą samą historię i jest dużo ostrzejszy. Warto zassać?

Oglądałem, jednak nie wytrzymałem do końca. Nie dlatego, że film był słaby, po prostu nie mogłem znieść jego brutalności. Jeśli ktoś lubi oglądać znęcanie się nad człowiekiem (tak psychiczne jak i fizyczne) to film jest w sam raz dla niego.

wieczny student
wieczny student
I co najgorsze jest to film na faktach
http://www.zbrodnia.killer.radom.net/zbrodnia.php?dzial=mordercy&dane=likens

Że też ludzie potrafią takie rzeczy robić innym ludziom

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
21:30 Szpieg TVN
Polska 2008
ZAPOWIADA SIE CIEKAWIE !

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
dodam jeszcze jest to opowiesc o :
Marian Zacharski (ur. w 1951) - agent wywiadu PRL (Departament I MSW), skazany za szpiegostwo w Stanach Zjednoczonych w 1981 roku. Ujęty po nabyciu tajnych materiałów od pracownika Hughes Aircraft Corporation, Williama H. Bella.

Zacharski przybył do USA (Kalifornii) w 1975 roku, jako przedstawiciel Polish-American Machinery Company (POLAMCO). Firma była zarejestrowana jako przedstawicielstwo handlowe polskiej centrali handlu zagranicznego Metalexport. Formalnie Zacharski zajmował się sprzedażą maszyn i urządzeń kalifornijskim przedsiębiorstwom przemysłu lotniczego. Zaprzyjaźnił się z tonącym w długach Williamem Bellem, który (nie przez przypadek) był jego sąsiadem. Po pewnym czasie oczekiwania Zacharski przeszedł do działania. Początkowo poprosił go o udostępnienie różnych jawnych materiałów, następnie nakłonił go do przekazania tajnych materiałów, płacąc za nie atrakcyjne sumy. Do 1981 roku, czyli do czasu aresztowania Zacharskiego przez kontrwywiad FBI za szpiegostwo, Bell otrzymał od niego ok. 110 tysięcy dolarów gotówką oraz złote monety o wartości ok. 60 tysięcy dolarów. Wśród materiałów zdobytych przez Mariana Zacharskiego znalazły się m.in.: dokumentacja techniczna rakiet przeciwlotniczych typu Hawk oraz systemu obrony przeciwlotniczej Patriot. Ponadto Zacharski otrzymał od Bella dane dotyczące oprzyrządowania radarowego dla samolotów typu stealth, bombowca strategicznego, nowego wówczas Rockwell B-1, myśliwca F-15 Eagle oraz sonarów dla atomowych okrętów podwodnych

C
veteran
veteran
C Offline
Polecam film - Lek - Creep z 2004 z Franka Potente.

Bardzo dobry horror,trzymajacy w napiecu od poczatku do konca.

9/10

Goraco polecam.
Nie wiem dlaczego tak pozno trafilem na ta pozycje. Wczesniej rowniez polecalem film "Lek" - Mushroms

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Oglądaliście SIEROCINIEC? Jakie są Wasze wrażenia?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja oglądałem i bardzo mi się podobał mimo, że to nie jest horror tak zapowiadają. Albo przez horror rozumiem coś innego. W każdym bądź razie dobry film, akcja ładnie zgrana, fabuła wciąga i dobra muzyka. Można powiedzieć, że polecam!

W
old hand
old hand
W Offline
Originally Posted by micha$
Ja oglądałem i bardzo mi się podobał mimo, że to nie jest horror tak zapowiadają. Albo przez horror rozumiem coś innego. W każdym bądź razie dobry film, akcja ładnie zgrana, fabuła wciąga i dobra muzyka. Można powiedzieć, że polecam!

Zgadzam się się z tą opinią w pełni. Jedno co mnie bardzo boli (może to zaleta) w filamch Guillermo del Torro - musi być smutno żeby było dobrze.

Z filmów, które ostatnio oglądałem:

Reservation Road - typowa gra psychologiczna, film warty obejrzenia;

Mad Money - na nudny wieczór się nada. Gra Diana Keaton jest za bardzo sztuczna. Zdecydowanie lepiej wypadła choćby w "Something's Gonns Give;

St. Trinians - komedia z Polsatu i tyle do tego(chociaż mojej dziewczynie się podobała) ;

Funny Games US - jeśli ktoś oglądał europejską wersję nie ma po co oglądać tej. Jeśli jednak nie - na pewno warto.

P.S. Ciekawe czy w tym roku wyjdzie coś lepszego niż "Bank Job", oby...

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
narazie w tym roku najlepsze noty ma Iron Man - jeszcze nie widziałem . Pewnie dobry będzie kolejny Batman .
Czekam też na Harolda i Kumara uciekających z Guantanamo laugh

Strona 7 z 12 1 2 5 6 7 8 9 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, Lukasz111, 11kera11, forty, rosom, $-man), 390 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,429
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Yesterday at 08:56 AM