Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 3 1 2 3
M
old hand
old hand
M Offline
Zazdroscicie mu panowie ? Po prostu obserwujcie temat jego typow a przekonamy sie czy bedzie na plus czy nie. To ze gra za takie stawki jego sprawa. Po prostu obserwujmy...

Bonus: Unibet
enthusiast
enthusiast
Nie baczac na moja prosbe o niewpisywanie sie w temat, goscie nabijajacy sobie liczbe postow na quasi zuzlowym i im podobni pozwalali sobie caly czas na malo wyszukane 'zaczepki'... az mi sie wulgaryzmy na jezyk a raczej pod palec cisna... Nie wiem jaki byl Wasz cel, ale osiagneliscie go - niniejszym uwazam moj temat za zakonczony i jezeli czyta to ktorys z Adminow - prosze o usuniecie go! Moze to wygladac jak kapitulacja i pewno lepiej byloby zakonczyc go z dodatnim bilansem, ale nie chce mi sie po kazdym kolejnym poscie czytac tych "zyczliwych" uwag zamieszczanych na forum i wysylanych do mnie na PM. Przepraszam tych (a wiem, ze tacy sa), ktorzy w jakis sposob liczyli na moje typy, szukajac w nich potwierdzenia swoich wlasnych... Niestety, polsko-zasciankowa mentalnosc Waszych kolegow zwyciezyla. Moga oni zatem wrocic do swoich typow za 10 pln i wylewania wymiocin na QC... Pewno nigdy nie bedzie im dane wygrac jednym zakladem 50K papa
Dziekuje, wiecej nie bedzie!

pzdr,
thetom

M
journeyman
journeyman
M Offline
zawsze musza znalezc sie ludzie zazdroszczacy i zachowujacy sie jak gowniarze no cóż,typowo polskie zachowanie ami nie wygrywaja i nie stawiaja takich pieniedzy wiec -----zazdroszcza no coz tylko sie podlamac .Życze Thetom1 powodzenia i nie przejmuj sie uwagami innych poprostu zawisc i tyle przez niektorych przemawia.Pozdrawiam!!!

B
Pooh-Bah
Pooh-Bah
B Offline
kolejny typer odchodzi ciekawe jak dlugo pociagnie te forum szkoda ze cie tu nie bedzie thetom1 mogles nie podawac stawek za ile grasz bo tu zamiast sobie pomagac to jest pazernosc dlugo tu nie jestem ale jak sie to i owo slyszalo to bylo tu dobrych typerow ale kazdy tak samo zrobil jak ty bo innym nie podobalo sie ze graja za 50k

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
A to polska wlasnie!
Smród brud i ubustwo!
Pozdrawiam thetom1

Strona 3 z 3 1 2 3

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, forty, rafal08, rymoholik, RKo5, Sensei, kamel, alfa), 1,406 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,549
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025