|
|
veteran
|
|
veteran
Jak citibank rozliczy wplate z karty kredytowej na moneybookers? Jako transakcje gotowkowa czy bezgotowkowa? Zależy czy wybierzesz opcję na cele związane z hazardem, czy na cele nie związane z hazardem - na te pierwsze jako gotówkowa, na te drugie, jako bezgotówkowa. Bazyl -> https://www.online.citibank.pl/page.do?content=k_citibank_plus
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak citibank rozliczy wplate z karty kredytowej na moneybookers? Jako transakcje gotowkowa czy bezgotowkowa? Zależy czy wybierzesz opcję na cele związane z hazardem, czy na cele nie związane z hazardem - na te pierwsze jako gotówkowa, na te drugie, jako bezgotówkowa. Bazyl -> https://www.online.citibank.pl/page.do?content=k_citibank_plusCzyli przy wplacie trzeba zaznaczyc co sie bedzie roblo z tymi pieniedzmi?Prosze o dokladniejsze wyjasnienie
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jak citibank rozliczy wplate z karty kredytowej na moneybookers? Jako transakcje gotowkowa czy bezgotowkowa? Zależy czy wybierzesz opcję na cele związane z hazardem, czy na cele nie związane z hazardem - na te pierwsze jako gotówkowa, na te drugie, jako bezgotówkowa. Bazyl -> https://www.online.citibank.pl/page.do?content=k_citibank_plusCzyli przy wplacie trzeba zaznaczyc co sie bedzie roblo z tymi pieniedzmi?Prosze o dokladniejsze wyjasnienie zaznacza się w moneybookers już od kilku miesięcy przeznaczenie środków przy wpłacie - jak spróbujesz wpłacać, to zobaczysz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jak zaznacze ze nie przezbnacze pieniedzy na cele hazardowe to nie bede mogl przelac ich do buka?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Z automatu system nie blokuje takiej możliwości, jednak z regulaminem nie radze nigdy igrać - ostatecznie może się skończyć na blokadzie konta/środków na moneybookers (choć nie słyszałem o takim przypadku, to jednak też nie przypominam sobie abym ja lub ktokolwiek inny próbował robić to w ten sposób)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to powiem wprost w jaki sposob wyplacic szybko pieniadze z karty kredytowej tak zeby transakcja zostala rozliczona jako bezgotowkowa?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Wszędzie tam, gdzie znajdziesz logo "visa cashback" w sklepach Do 200zł - prowizje groszowe.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Usluha dostepna dla posiadaczy kart Citi Handlowy (dla kart Visa Business)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyli mnie chyba nie dotyczy
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie wiem co Ci poradzić w takim razie  - nie zwróciłem uwagi, że chodzi o CityBank, a z kart CityBanku znakomita większość transakcji zapisywana jest jako gotówkowe, mimo iż w innych są one rozliczane bardziej liberalnie. Może poprostu iść z kimś na zakupy byłoby łatwiej? Ewentualnie znajomy w sklepie, który przejechałby Twoją kartą zamiast klientów którzy płacą gotówką (na koniec dnia przyszedłbyś tylko mu podpisać wydruki z transakcji). Nie wiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No nic Virapl dzieki za pomoc  pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba kazdą kredytowką mozesz 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
chyba kazdą kredytowką mozesz  czytałem gdzieś że są karty do transakcji bez gotówkowych, i nimi chyba nie można wypłacać w bankomacie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mozesz wyplacic ale wtedy traktowane jest jak pozyczka i od razu naliczana jest prowizja i odsetki. Ale z technicznego punku widzenia jest to mozliwe
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mozesz wyplacic ale wtedy traktowane jest jak pozyczka i od razu naliczana jest prowizja i odsetki. Ale z technicznego punku widzenia jest to mozliwe Taką politykę prowadzi każdy bank ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem czy kazdy ale zdecydowana wiekszosc
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mozesz wyplacic ale wtedy traktowane jest jak pozyczka i od razu naliczana jest prowizja i odsetki. Ale z technicznego punku widzenia jest to mozliwe Taką politykę prowadzi każdy bank ? Każdy 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Każdy  Bzdura. Nie wprowadzaj w błąd innych, choćby popularny Multibank nie różnicuje oprocentowania pomiędzy taką wypłatą, a normalną transakcją (włączając w to karencję spłaty). Pobierają jedynie 5 zł prowizji.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|