Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 3 1 2 3
veteran
veteran
A jednak istnieje sprawiedliwość! Najładniejszy futbol wygrał. Zwyciężył zespół, który najlepiej atakuje i traci przy tym najmniej bramek spośród wszystkich zespołów w lidze. Co za radość i to jeszcze po emocjach po golu zdobytym przez Chelsea.

RYAN GIGGS! 759 meczów, 10 tytuł mistrzowski!

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by VanTheMan
A jednak istnieje sprawiedliwość! Najładniejszy futbol wygrał. Zwyciężył zespół, który najlepiej atakuje i traci przy tym najmniej bramek spośród wszystkich zespołów w lidze. Co za radość i to jeszcze po emocjach po golu zdobytym przez Chelsea.

RYAN GIGGS! 759 meczów, 10 tytuł mistrzowski!

Lepiej bym tego nie ujął smile

Każdy kto obiektywnie potrafi spojrzeć na ligę angielską musi przyznać, że w przekroju całego sezonu, zwycięstwo Man U jest jak najbardziej zasłużone. Grali najbardziej widowiskowo, tracąc przy tym, tak jak piszesz, mało bramek.

Co do RYANA - hura dla mnie to podwójna radość, że to właśnie on przypieczętował ten sukces smile

Bez dwóch zdań dla mnie - zawodnik dekady w Man U. Wspaniały człowiek, wielka osobowość.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

addict
addict
Szkoda tylko, że Kuszczak znów nie odstał medalu.

veteran
veteran
Ale z tego co pamiętam pewnie mu dorzucą. O ile się nie mylę to w ubiegłym sezonie też mieliśmy wielka aferę że nie dostał medalu. Nie zagrał jednak wtedy odpowiedniej liczby spotkań (5) ale po cichaczu przyznano mu po jakimś czasie. Myślę że sytuacja może się powtórzyć.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie czas rozpocząć analizę nowego sezonu wink http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/fixtures/default.stm

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Manchester ma 8 pkt. straty do Chelsea i jeden mecz mniej, warto chyba dać na ich zwycięstwo w lidze po 4.9, co sądzicie? Sporo czasu do końca jeszcze, wiele meczy będzie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by zmarcin
Manchester ma 8 pkt. straty do Chelsea i jeden mecz mniej, warto chyba dać na ich zwycięstwo w lidze po 4.9, co sądzicie? Sporo czasu do końca jeszcze, wiele meczy będzie

*meczów wink

Co do samego beta, jak najbardziej kurs do gry. Ja mam pograną co prawda Chelsea, jako zwycięzcę ligi w tym sezonie, jednakże po takim kursie bez wątpienia warto spróbować na ekipę Fergusona.

Strona 3 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Akhu, Biszop 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, rafal08, $-man, wHiTe_StAr, ANZELMO, burbon), 3,456 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,840,606
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026