Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 3 1 2 3
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
ogolnie ostatnio zaczynam sobie dorabiac jako kelner i po paru razach okazalo sie ze narazie dostane 5zl/h ...i nie wiem czy smiac sie czy plakac...

ile mieliscie siana na start w takich pierwszych pracach...bo nie wiem czy ich nie olac i uderzyc gdzie indziej...

Bonus: Unibet
I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
moja kolezanka jest kelnerka ma chyba cos 6.5/h ale mowi ze drugie tyle jest z napiwkow...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja w pierwszej pracy mialem stawkę 7zł/h.

Ja bym na Twoim miejscu uderzał gdzieś indziej ;-)

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
ja w pierwszej pracy mialem 30zl/h (stroj kubusia puchatka i animacja imprez dla dzieci w wieku przedszkolnym) genialna praca, naprawde, i za paliwo zwracali z nawiazka, a wyjazdy byly niejednokrotnie kulkusetkilometrowe, wiec czasami wiecej zarabialo sie na paliwie niz na samej pracy wink

tylko wtedy mlodym sie jeszcze bylo, wiec wszystko to co zarobione wydawalo sie na rzeczy zupelnie nieistotne, ale zabawy bylo co niemiara.

druga praca dla łukasz banku przy akcjach reklamowych, moze ktos widzial takich popaprancow przebranych w stylu lat 80-wczesnych 90, chodzacych po najwiekszych miastach polski w kwietniu ub. r.

150zl/dzien (4 godziny pracy)

a na koniec zrobili nas w chu-kunamunu i wyszlo gdzies 80zl/dzien.

a w eng roznie bywalo, poczawszy od 3.75 na czaro u turka (2 dni :D) skonczywszy na pracy w ekskluzywnej restauracji jako kelner, gdzie napiwki siegaly do 200f za dzien.

niemniej wracajac do polski i zaczynajac regularne studia oczekiwalbym wlasnie cos ok. 8/12zl/h pracujac 20 godzin tygodniowo (sob. niedz.)

zycze powodzenia wszystkim, ktorzy poszukuja pracy.

a i wlasnie, bo majac niespelna 20 lat, pracowalem w 8 miejscach, w polsce i za granica i powiem tak - nawet w tak mlodym wieku nalezy szukac najodpowiedniejszego zajecia wlasnie dla siebie, bo nawet z kelnerki, czy kucharzenia mozna czerpac przyjemnosc, nabywac doswiadczenie, a jak wszyscy wiemy, to doswiadczenie bedzie hojnie wynagrodzone w przyszlosci wink

Strona 3 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, poozon, Szuman, rafal08, forty, betowiec, ANZELMO, JelineK, 11kera11, Lukasz111), 2,408 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,452
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025