pytanie za milion: Który aktor urodził się w roku opatentowania kinematografu braci Lumiere?: • A: Rudolph Valentino • B: Humphrey Bogart • C: Charlie Chaplin • D: Fred Astaire
ano o to,że cała Jej gra o wieklkie pieniądze wyglądała tak : Pytanie : Ile jest 2x2 ? a-4 b-5 c-6 d-7 i panienka odpowiada w sposób bardzo ujmujący : Nie wiem, zaznacz b,albo nie może lepiej zaznacz c, hm.,albo zrezygnuje, hm, jednak nie zrezygnuje tylko zaznacz d,.....a Hubert na to : defintywnie d ? ...Panienka myśli i odpowiada : Nie jednak zaznacz a i tak dobre 5-6 pytań pod rząd po kolei chciała zanaczać każdą odpowiedź a na końcu nagłe olśnienie i wybiera dobrą ps. oglądałem bo Mnie teść zmusił
Nic więcej nie powiem ale mam pragnienie wpaść w to studio i przypierdzielić jednemu i drugiemu ot tak dla zasady. Potem poprawiłbym jeszcze raz dla pewności... Tak wielkiego picu nie mogę znieść...
Obejrzałem właśnie sobie końcówkę dzisiejszego odcinka. dziewczyna siedziała jakaś przestraszona, wygrała 500 tys i poszła ze smutkiem jakby ją skrzywdzili tam.
Czy może w końcu ktoś normalny dostać pytanie za milion? Po prawdziwej grze z nerwami i emocjami. A nie jakieś gówniary które albo są wszystkowiedzące albo z lekkością powierzają losowi 250 tys. Może niech wynajmą w końcu jakiegoś porządnego aktora do tego celu.
Teraz nawet jak ktoś już wygra milion i niby nie byłoby podejrzeń że coś jest ustawiane, to ja i tak będę wyczuwał smród w tej grze.