|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie takie pytanko mam czy jak teraz zlece wypłate na konto to czy jest szansa ze kasa dojdzie do jutra popołudnia?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie takie pytanko mam czy jak teraz zlece wypłate na konto to czy jest szansa ze kasa dojdzie do jutra popołudnia? Napewno bedziesz mial ja jutro popoludniu na koncie!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam takie pytanie czy przy wypłacie z Unibet przysyłaja maila jak pieniądze wyjdą czy tylko tak piszą na stronie a w rzeczywistości nie wysyłaja mailów? Bo nie wiem czy kasu juz poszła do mnie na konto czy jeszcze ;P
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mam takie pytanie czy przy wypłacie z Unibet przysyłaja maila jak pieniądze wyjdą czy tylko tak piszą na stronie a w rzeczywistości nie wysyłaja mailów? Bo nie wiem czy kasu juz poszła do mnie na konto czy jeszcze ;P Czasem przysylaja, ale nie ma na to zadnej reguły.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi dzisiaj o dziwo pierwszy raz przysłali na maila info o tym ze kasa poszła na konto.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie wie ktoś jak do nich dodzwonic się z koma? Bo jak dzwonie na ta bezplatna infolinie to laczy mnie z angielskim operatorem. Kurcze juz od poprzedniej środy wypłacaja mi pieniądze i pieniędzy jak nie było tak nie ma  Na maile nie odpisuja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to chyba dobzre cie lonczy ,wkoncu Unibet ma siedzibe w ANNGLI to niby z jakim ma cie polaczyc operatorem polskim,czeskim ,japonskim?
Polacz sie i gadaj .A swoja droga kasa powinna byc jeszce w tym tyg. ja zawsze czekalem max do 5 dni i byla n koncie ,ale z opini innych wiem ze cakali nawed do 14 dni ale nie dluzej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No w koncu dodzwonilem sie do polskiego operatora  Ale co nie zmienia faktu ze dzis kaska tez nie doszła  Wypłacał ktoś od nich w tym tyg i doszła mu kaska?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Postawiłem dzisiaj zakład i nie mam go w zakładach bieżących a kasa odjęta z konta czy to normalne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mozecie zrobic teraz wyplate z Unibetu?? Nie można wypłacić pieniędzy. Skontaktuj się Biurem Obsługi Klienta.
U mnie wyskakuje cos takiego, wczoraj wyplata poszla bez problemu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie możecie jakoś pomóc w egzekwowaniu kasy z Unibet? W piątek byłem zapewniany że wypłata będzie na pewno dzisiaj na moim koncie, wypłaty nie ma i dzisiaj znowu mówią ze będzie jutro. Wie ktoś jak od nich wyciągnąć w końcu ta kase? Kasa nie mała bo powyzej 5k. Licze na pomoc i pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie możecie jakoś pomóc w egzekwowaniu kasy z Unibet? W piątek byłem zapewniany że wypłata będzie na pewno dzisiaj na moim koncie, wypłaty nie ma i dzisiaj znowu mówią ze będzie jutro. Wie ktoś jak od nich wyciągnąć w końcu ta kase? Kasa nie mała bo powyzej 5k. Licze na pomoc i pozdrawiam. Jedna rada być bardziej cierpliwym.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie możecie jakoś pomóc w egzekwowaniu kasy z Unibet? W piątek byłem zapewniany że wypłata będzie na pewno dzisiaj na moim koncie, wypłaty nie ma i dzisiaj znowu mówią ze będzie jutro. Wie ktoś jak od nich wyciągnąć w końcu ta kase? Kasa nie mała bo powyzej 5k. Licze na pomoc i pozdrawiam. Jedna rada być bardziej cierpliwym. No tak tylko juz kase od nich wypłacam od 7 maja. Jeszcze wiecej cierpliwości?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No tak tylko juz kase od nich wypłacam od 7 maja. Jeszcze wiecej cierpliwości? A wpisales poprawdne dane do przelewu nie walnoles sie w numerku konta ? ja nie mialem z nimi nigdy probemu przy wyplacie max 3 dni a wyplacalem kilkanasie razy w prawdzie kwoty do masz 900zl ale zawsze odbywalo sie to szybko 1-2 dni i na koncie $$$ max 3
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Na e-meile to oni w ogóle odpowiadają, od dwóch tygodni nie mam odpowiedzi, lepiej niż w BWIN
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No tak tylko juz kase od nich wypłacam od 7 maja. Jeszcze wiecej cierpliwości? A wpisales poprawdne dane do przelewu nie walnoles sie w numerku konta ? ja nie mialem z nimi nigdy probemu przy wyplacie max 3 dni a wyplacalem kilkanasie razy w prawdzie kwoty do masz 900zl ale zawsze odbywalo sie to szybko 1-2 dni i na koncie $$$ max 3 Konto sprawdzalem chyba z 5 razy i napewno jest dobre. Nie myślałem że kiedyś to powiem ale NIE POLECAM TEGO BUKMACHERA NIKOMU
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakis glupi zbieg okolicznosci chyba albo wypadek losowy bo ja wypalcalem od nich tyle razy kase i nigdy nie czekalem dluzej niz 2 dni. Nie stresuj sie wyplaca ci napewno w regulaminie maja ze do 7 dni roboczych wiec zluzuj gume i czekaj 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
witam, czy robiac przelew z inteligo numer referencyjny mam podac w tytule przelewu ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka