|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czesc Wam, nie wiem, ale kiedys mialem na PC taki maly programik (grecki, rumunski albocos), ktory mozna bylo darmowo aktualizowac i najwazniejsza rzecza dla mnie byla tabela ligi, w ktorej kazdy dzien rozgrywek byl pokazany dla danej druzyny w zaleznosci W/D/L --->zielony/zolty/czerwony ---> taka Kratka, ktora przedlurzala sie z biegiem czasu. Nie moge sobie nazwy przypomniec... Wiecie o co mi chodzi? Istnieje to cos jeszcze? Dzieki z gory za pomoc! Pozdrawiam
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Tak to mniej wiecej wygladalo: [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.betconsult.com/ w tym darmowym programie jesli dobrze pamiętam jest taka tabelka dla ligi
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Herkulesie: z jakiego materialu ma byc pomnik na Twoja czesc? Bardzo dobrze pamietales. To TEN! Dla "optycznych" typow jak ja, jest to bardzo dobre rozwiazanie! Wielkie Dzieki! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Herkulesie: z jakiego materialu ma byc pomnik na Twoja czesc? Bardzo dobrze pamietales. To TEN! Dla "optycznych" typow jak ja, jest to bardzo dobre rozwiazanie! Wielkie Dzieki!   fajnie ,że trafiłem za pierwszym strzałem.  niech dobrze służy . Ja zaczynałem zabawę swoja z typowaniem od tego programu
|
|
|
Link skopiowany do schowka