|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bo nikt tego nie sprawdza 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Nie, bilety ją na niejakiego Pana Ewarda Derrę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mój kolega zamówił rok temu z UEFY po 4 bilety na każdy mecz Polaków i niedawno je dostał. Co najlepsze na każdym bilecie jest tylko jego nazwisko. Czyli Jan Kowalski na 4 biletach na Niemcy, Austrie i Chorwacje.
BTW. Jeden komplecik chce pogolić niestety nie po kosztach, ale jesli ktoś jest chętny to mogę go z nim skontaktować.
Kto leci na Polska - Niemcy. Można by się gdzieś spotkać!!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dostal juz ktos bilet kurierem z PZPNu? Zostalo w sumie z 20 dni do meczu z Niemcami a biletow ani widu, ani sluchu....Dwa dni przed meczem chca wyslac? A jak kogos w domu nie bedzie.... Rozpoczela sie juz dystryducja?
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Kto leci na Polska - Niemcy. Można by się gdzieś spotkać!! Pod koniec miesiąca otworzymy właściwy temat, trochę nas będzie. 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Drogi Użytkowniku Informujemy, iż w dniu 20.05.2008r. przesyłka z biletami na Euro 2008 została przekazana firmie kurierskiej Siódemka w celu kontynuwania procesu dystrybucji wśród uprawnionych wnioskodawców.
UWAGA! Przesyłka ta nie będzie doręczana przez kurierów, gdyż konieczna będzie dokładna weryfikacja tożsamości osoby odbierającej.
Przesyłkę będzie można odebrać wyłącznie w odpowiednim oddziale firmy kurierskiej w okresie 21.05 - 27.05.2008r. w dni robocze w godzinach 9-16. Adres i inne dane Twojego oddziału znajdują się w dalszej części niniejszego maila.
Osobą uprawnioną do odbioru jest wyłącznie osoba widniejąca w danych wylosowanego wniosku. Jakiekolwiek zmiany w danych dokonywane po losowaniu nie były brane pod uwagę.
Do odbioru przesyłki konieczne będzie:
1. Podanie numeru odbiorczego odpowiadającego wylosowanemu i opłaconemu zgłoszeniu (numer odbiorczy można znaleźć w Szczegółach rezerwacji w opcji Zamówienia) - był on też wysyłany mailem wraz z potwierdzeniem zapłaty za bilety.
2. Przedstawienie dokumentu tożsamości zawierającego numer PESEL (tzw. czerwony paszport, nowy dowód osobisty lub nowe prawo jazdy) wnioskodawcy.
Jeżeli chcesz, możesz upoważnić inną osobę do odbioru Twoich biletów. W tym celu należy przygotować stosowne upoważnienie, którego wzór znajduje się w Szczegółach rezerwacji w opcji Zamówienia oraz udostępnić osobie upoważnianej swój odpowiedni dokument tożsamości, o którym mowa w punkcie 2 powyżej. Podpis na upoważnieniu musi być zgodny z podpisem na Twoim dokumencie tożsamości.
Warunkiem wydania biletów jest pełna zgodność wymaganych danych z tymi, które zostały podane we wniosku do losowania.
W razie pytań dotyczących Twojej przesyłki, należy się skontaktować z rejonowym oddziałem firmy Siódemka. Wlasnie mail przyszedl. Bardzo sluszna inicjatywa!!!!!!!!!!!! Odbior osobisty i te osoby ktore zamawialy na martwe dusze maja teraz zonka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Albo będą ciągać babcie "do miasta po bilety" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gorzej jak babcia już nie żyje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wystarczy upoważnienie napisać... Też mi utrudnienie...
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Dobrze, że siódemka nie rozwozi tych biletów, bo jest to chyba najgorszy kurier w Polsce. Miałem (nie)przyjemność skorzystać z ich usług. Kupiłem bilety na LŚ w Łodzi. Jak przyjechali do mnie to nikogo nie było i nie zostawili, ani żadnego awizo, ani nikt nie zadzwonił. Jak do meczu zostały 3 dni to trochę się zaniepokoiłem i pojechał do ich oddziału. Okazało się, że oni biletów już nie mają i muszę po nie jechać do Łodzi. Nawiasem mówiąc dopiero ktoś się mną zajął po mniej więcej godzinie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Pomysł jest bardzo dobry, ale:
1. 30 zł za przesyłkę to przepraszam, na co poszło? Transport z siedziby UEFA? 2. Czemu nie można było wcześniej wybrać miasta dostarczenia? Teraz muszę zapieprzać przez pół Polski (upoważnienia i dowodu "naszą kochaną pocztą" na pewno nie wyślę). 3.Odbiór do 27.05? Toż to jest normalna kpina. A co jeśli ktoś nie może do tego czasu się wybrać? Odliczając długi weekend zostają 2 dni. Nie można było wcześniej wysłać?
Dla mnie to jest totalnie niepoważne traktowanie. Najpierw rzucili kibicom ochłapy teraz mają ich w ogóle głęboko w poważaniu. Wygrałeś? Ciesz się i nie zawracaj dupy. Nie możesz odebrać? Jaka szkoda, będziemy musieli oddać twój bilet swojej rodzinie/znajomym. Przecież się nie zmarnuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie ma ktoś do sprzedania jakiś bilet na mecz polaków? Rozumiem że cena nie będzie taka jak przy normalnym zakupie ale też bez przesady jak ceny ludzi na allegro.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Tommii slyszalem ze jeden koles ma na osiedlu bilet do sprzedania na mecz z Niemcami ale musialbym zapytac za ile i czy jeszcze go ma co ty nato ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Pomysł jest bardzo dobry, ale:
1. 30 zł za przesyłkę to przepraszam, na co poszło? Transport z siedziby UEFA? 2. Czemu nie można było wcześniej wybrać miasta dostarczenia? Teraz muszę zapieprzać przez pół Polski (upoważnienia i dowodu "naszą kochaną pocztą" na pewno nie wyślę). 3.Odbiór do 27.05? Toż to jest normalna kpina. A co jeśli ktoś nie może do tego czasu się wybrać? Odliczając długi weekend zostają 2 dni. Nie można było wcześniej wysłać?
Dla mnie to jest totalnie niepoważne traktowanie. Najpierw rzucili kibicom ochłapy teraz mają ich w ogóle głęboko w poważaniu. Wygrałeś? Ciesz się i nie zawracaj dupy. Nie możesz odebrać? Jaka szkoda, będziemy musieli oddać twój bilet swojej rodzinie/znajomym. Przecież się nie zmarnuje. Dokładnie, ciut ciśnienie je.bany PZPN podniósł paru osobom. Oj trochę ludzi nie da rady odebrać biletów coś czuję. Teraz to już w ógóle wszyscy mocnej pokochają Leśnych Dziadków. Pzdr.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kupię 2-3 bilety w rozsądnej cenie na mecz z Niemcami ew z Austrią.
Przelewy bankowe i inne podobne formy platności nie wchodzą w grę. Odbiór wyłącznie osobisty "z rączki do rączki"
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
do Toommii i dardaw rozmawialem z tym kolesiem z osiedla jak ktos chce to macie pisac na moje GG 12275528 lub na moj adres gdyz on niema kompa czlowiek to stateczny i poprosil mnie . Jak co to chetnie pomoge
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Przykro mi pasterz ale pisac do Ciebie nie będę ponieważ cena 3500 zł jest co najmniej smieszna. A o ile pamietam za taką wlasnie kwote chciales sprzedac długopis z biletem w dziale "kupie, sprzedam, wymienie - ALLEGRO ".
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
witam cie drogi dardaw ale ja nawet konta na allegro nie posiadam :):):) to nie ja
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
a po 2 ja nawet biletu niemam a ty odrazu jedziesz pomnie oj nieladnie chce tylko POMOC
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
i jeszcze jedno ja mieszkam w Rudzie Slaskiej tak kwoli scislosci niewiem gdzie ten tam zekomy pasterz sprawdz :):):) pozdro
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|