Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 19 1 2 3 4 5 18 19
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by dimes
Chyba przeoczyłeś, że to już druga odsłona tematu i dość mocno się rozwinął.
...(co do wczesniejszego) A ty bierzesz tez choc raz pod uwage prowokacje policji? Czy tylko chuliganstwo? Obie strony sa winne, ale sluchajac Ciebie, to nie wiem jakie wnioski wysunac, badz obiektywny. Bywa jak bywa przestan bronic tej policji bo i tak juz sie osmieszyles nie raz. Opowiedziec Ci jak policja zupelnie niewinne dziecko postrzelilo? I to nie w oko we wczesniejszym filmie, daj na luz czlowieku w koncu.

Bonus: Unibet
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline

http://www.nacjonalista.org/wiadomosci.php?id=4462&licz=1

ciekawe co o tym powiecie... tez w przeprowadzce pomagał? czy kleczał w zabronionym miejscu?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

ee tam, mi sie znacznie bardziej spodobało to:

[Linked Image]

swoja droga nie ma to jak helikoptery i armie ormowców latajace od rana po miescie bo do stolicy dln.slaska przyjezdza... najwieksza kosa z Gdanska ooo

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Anfalast

http://www.nacjonalista.org/wiadomosci.php?id=4462&licz=1

ciekawe co o tym powiecie... tez w przeprowadzce pomagał? czy kleczał w zabronionym miejscu?

"Według ustaleń policji..."

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Originally Posted by Kylo
...(co do wczesniejszego) A ty bierzesz tez choc raz pod uwage prowokacje policji? Czy tylko chuliganstwo? Obie strony sa winne, ale sluchajac Ciebie, to nie wiem jakie wnioski wysunac, badz obiektywny. Bywa jak bywa przestan bronic tej policji bo i tak juz sie osmieszyles nie raz. Opowiedziec Ci jak policja zupelnie niewinne dziecko postrzelilo? I to nie w oko we wczesniejszym filmie, daj na luz czlowieku w koncu.

Kylo ty to nieźle jesteś potłuczony. Kompromitujesz się na całej linie, zero kostruktywnych przemyśleń, a tylko jakiś bełkot.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline

Kylo ty to nieźle jesteś potłuczony. Kompromitujesz się na całej linie, zero kostruktywnych przemyśleń, a tylko jakiś bełkot.
Ty szczegolnie cholpie o czym ty mowisz laugh Przeslasnie ? Panie policjancie = nie dyskutowac

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline

Ten to do każdego się rzuca o brak logiki i myślenia, a sam pieprzy od rzeczy. Szkoda słów już w tym temacie, był związany z inną sprawą....ale człowiek jak czyta takie wypowiedzi dzieci neostrady to nie może wytrzymać.

P
veteran
veteran
P Offline
W czasie gdy na Placu Czerwonym w Moskwie trwała feta kibiców Manchesteru United, w Londynie doszło do zamieszek, w których sfrustrowani kibice Chelsea starli się z policją.

Fani The Blues, którzy oglądali spotkanie w pubach rozlokowanych w niedalekiej odległości od Stamford Bridge, po meczu postanowili dać upust złości na ulicach Londynu zaraz po zakończeniu spotkania.

Dwunastu kibiców zostało aresztowanych za wykroczenia, po tym jak część osób z rozjuszonego tłumu ponad 200 kibiców zaatakowała policjantów.

Kilku policjantów zostało rannych w zamieszkach. Pomocy medycznej potrzebowała też spora grupa sympatyków Chelsea. Jeden z oficerów londyńskiej policji opisał zdarzenia jako "zamieszki na dużą skalę". - Wkrótce po zakończeniu spotkania finałowego wiele osób zaczęło zachowywać się hałaśliwie. Najpierw były obraźliwe okrzyki, aż w końcu w stronę policji poleciały różnego rodzaju przedmioty - powiedział rzecznik Scotland Yardu.

Do utarczek między kibicami angielskimi i rosyjskimi doszło też w Moskwie, ale były to pojedyncze przypadki i szybko opanowano sytuację.
Jak rozrabiaja w Europie to już nie kibole a kibice smile

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour

HWDP!!!

czytać całego tematu mi sie niechce, bo juz po przeczytaniu wyrywkowo robia sie duze podzialy,

przytocze ostatnia piosenke z naszych wyjazdow:

"NIE MASZ AMBICJI, ODRABIASZ WOJSKO W POLICJI!!!"

I see dead people
I see dead people
JuN weź mnie nie rozpierdalaj takimi rymowankami laugh

ROBIŁEŚ LASKI POD STOŁEM?
NA PEWNO ZOSTANIESZ KIBOLEM!

laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by JuN
HWDP!!!

ChWDP jeżeli już grin...

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Originally Posted by [T
-error]JuN weź mnie nie rozpierdalaj takimi rymowankami laugh

ROBIŁEŚ LASKI POD STOŁEM?
NA PEWNO ZOSTANIESZ KIBOLEM!

laugh

Wolność słowa – prawo do publicznego wyrażania własnego zdania oraz poglądów, a także jego poszanowania przez innych.

masz swoje zdanie, ja mam swoje

i przy tym zostane

http://pl.wikipedia.org/wiki/HWDP

eheheheh super i wprost tłumaczenie z wikipedii

HWDP lub ChWDP (czytaj ha-wu-de-pe) to często spotykany akronim wulgarnego wyrażenia chuj w dupę policji.

grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by JuN

HWDP!!!

czytać całego tematu mi sie niechce, bo juz po przeczytaniu wyrywkowo robia sie duze podzialy,

CHWD przede wszystkim temu tatusiowi który dziecko naraża na coś takiego bo chyba nie jesteś tak naiwny i nie sądzisz że oddział policji wpadł do parku i sterroryzował spokojnie spacerującą rodzinę? wink

I see dead people
I see dead people
Trochę inaczej to wygląda, od opisu który słyszałem w radio ....

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
[Linked Image] pieknie go odstrzelili jak pluton egzekucyjny frown

I see dead people
I see dead people
Brak dynamiki tego zdjęcia, wymusza subiektywne poglądy smile

Nieruchomy onraz, a tak naprawdę liczy się KONTEKST.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
bo on do nich z kwiatkami szedł frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by JuN

HWDP!!!

No tak. Gdy policja zła to już wszystkich trzeba oczerniać. HWDP i już mnie koledzy lubią. Bo to takie modne u gówniarzy.
Natomiast gdy kibice źli to zaraz są wpisy, że to jedynie kilku a tak to reszta OK.
Brak konsekwencji w ocenie.

Dla mnie ktoś kto tylko potrafi napisać HWDP to kompletny idiota. Rzuca hasło bez sensu. Chyba, żeby tylko się popisać. Bo argumentów to ja żadnych tu nie widzę.

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Originally Posted by rivex
Originally Posted by JuN

HWDP!!!

No tak. Gdy policja zła to już wszystkich trzeba oczerniać. HWDP i już mnie koledzy lubią. Bo to takie modne u gówniarzy.
Natomiast gdy kibice źli to zaraz są wpisy, że to jedynie kilku a tak to reszta OK.
Brak konsekwencji w ocenie.

Dla mnie ktoś kto tylko potrafi napisać HWDP to kompletny idiota. Rzuca hasło bez sensu. Chyba, żeby tylko się popisać. Bo argumentów to ja żadnych tu nie widzę.

jak napisze argument, opisze kilka akcji z wyjazdow to sie go oceni jakby sie napinał..

jak juz napisalem wyzej - kazdy ma swoje zdanie, niech tak zostanie

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by herkules
[Linked Image] pieknie go odstrzelili jak pluton egzekucyjny frown
To jest akurat G. który nie dymił bo zarządza stoiskiem z kiełbaskami i starał się uspokoić innych bo mu brali ogórki, musztarde, kiełbasy i rzucali w białe kaski. Ma przestrzelone kolano. A nic nie zawinił chłopina. A wszystko zaczęło się od prowokacyjnego(nie pierwszy raz u nas) zachowania ochrony przy wejściu.

Strona 3 z 19 1 2 3 4 5 18 19

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, burbon, alfa, latajaca_holenderka, Szuman, poozon, Akhu, Sensei, bukma, betowiec), 2,409 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,489
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025