|
|
addict
|
|
addict
W tytule przelewu wpisujesz numer ID
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
nic o tym nie pisali zeby podac ID ja juz zrobilem wykonalem przelew i napisalem tylko numer referencyjny w tytule przelewu  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
oraz pytanie : jesli zrobilem przelew przed chwila to jest jakies prawdopodobienstwo ze jutro beda pieniazki na koncie unibet ? bo trzeba by ich juz oskubac w ten weekend 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Co sie z nimi stało? Mecz Simona zakonczony ponad 5 godzin temu a tu dalej nie rozliczone 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Ja także zadaje pytanie so się dzieje w Unibecie ? Mam nierozliczony zakład, który zakończył się 10 godzin temu. Ponadto oferta coraz gorsza, np. siatkówka kobiet, nasza reprezentacja już gra a oferty nie było. Czyżby Unibet miał kłopoty?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
kombinuja z live,popsuli tylko jak kazdy buk ktory cos zmienia! Kursy sie nieodswiezaja,ciezko cos zagrac.JEsli to czyta ktos z uniebetu to niech sie zastanowi po co te zmiany,potracicie klientow tylko...
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Ja również sądzę, że Unibet przy takim podejściu do Klientów szybko będzie ich tracił. Zamiast zwiększać ofertę to Oni coś kombinują. Ja przez te zmiany zastanawiam się czy nie zrezygnować z gry w Unibecie. Np. od wprowadzenia nowej strony mam ciągle kłopoty aby cokolwiek u nich zagrać ( strasznie wolno działa strona).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oraz pytanie : jesli zrobilem przelew przed chwila to jest jakies prawdopodobienstwo ze jutro beda pieniazki na koncie unibet ? bo trzeba by ich juz oskubac w ten weekend  ja bym na to nie liczył,ja robilem wplate przelewem 19 maja i do dzis zero kasy na koncie  powoli zaczynam sie wkurzać,wlasnie poszedl mail do nich 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja również sądzę, że Unibet przy takim podejściu do Klientów szybko będzie ich tracił. Zamiast zwiększać ofertę to Oni coś kombinują. Ja przez te zmiany zastanawiam się czy nie zrezygnować z gry w Unibecie. Np. od wprowadzenia nowej strony mam ciągle kłopoty aby cokolwiek u nich zagrać ( strasznie wolno działa strona). no jak masz 64mb internet to co sie dziwisz. Mi strona chodzi bardzo dobrze ,co do wpla i wyplat takzen ie mam problemu z nimi wczoraj wplacilem sobie 100zl przelewem24 i po 5 min kasa byla na koncie. A co do zmian w Unibet to beda i jeszcze wieksze nowa strona to dopiero pooczatek,czytalem ze zaklady live maja byc duzo bardziej rozbudowane ,oferta takze zostanie rozwinieta o nowe zaklady.Wiec mysle ze we wrzesniu zobaczymy "nowego" buka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wie ktoś czym się różnią "typy zakładów" od "kryteria grup" przy wyborze zakładów?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie ile idzie wypłatę na mb z unibetu? Jest szansa, że do godziny 17. się wyrobią?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie ile idzie wypłatę na mb z unibetu? Jest szansa, że do godziny 17. się wyrobią? w weekendy od 6 do 12h
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozliczyli Wam mecz Polek ? 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Proszę o informacje od osób, które mają nierozliczone zakłady w Unibecie od dnia 22.05.2008 r. Ja mam nierozliczony zakład ( dwa zdarzenia: siatka kobiet + p. nożna. Otrzymałem informację że wystąpiła jakaś awaria ale jestem ciekaw ilu osób ta awaria dotyczy.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja wczoraj dalem na under 160,5pkt w meczu Polski i mam zaznaczone na zielono ale wyplata ciagle w trakcie od kilkunastu godzin...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Hehe sorry za posto pod postem ale nie zdarzylem dobrze napisac a wlasnie rozliczyli mi to zdarzenie;)
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Nierozliczania zakładów ciąg dalszy. Wczoraj zagrane zdarzenie (mecz siatkówki + p. nożna) nierozliczony. Po wysłaniu zapytania dlaczego tak się dzieje, jedynie przepraszają i proszą o cierpliwość. Z tego wynika, że proszą aby u Nich nie grać (przynajmniej narazie).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kolejny raz siatkówka kwal.ME mężczyzn nie rozliczona (mecze zakończyły się wczoraj wieczorem). Oferta na RG nie wystawiona (ledwie 32 spotkania ze 128).
Może ktoś z Unibetu to przeczyta i coś z tym zrobi.
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
unibet jest ostatnio smieszny
Sweden GP - Rider Points H2H Pedersen, Nicki - Adams, L Head to Head Which rider will score most points? Twój zakład: Single, Pedersen, Nicki
po mojej interwencji zeby rozliczyli w koncu ten zaklad tylko, ze jako void po kursie 1.0
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
po mojej interwencji zeby rozliczyli w koncu ten zaklad tylko, ze jako void po kursie 1.0 może zatrudnili kogoś z 10bet ? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka