Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 15 1 2 4 5 6 7 8 14 15
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dzięki, patrze sobie i szukam wink

Z mojej strony uważam że dzisiaj Ferrari nie będzie miało najszybszego okrążenia, a ponieważ nie bardzo wierzę w BMW, zostają tylko McLareny

Hamilton - kursy koło 7.0
Kovalainen - kursy over 10

Bonus: Unibet
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Wyścig F1 rozpocznie się o godz. 15 czasu miejscowego (o 14 w Polsce). Temperatura wynosi 16 stopni Celsjusza. Kiedy zza chmur wychodzi słońce, jest ciepło. Kiedy się chowa, granatowe chmury straszą deszczem. Na razie tor jest suchy.

będzie padać ? oj może być bardzo ciekawie...

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
gdzie mogę znaleźć staty na temat max prędkości osiąganych w kwalach i wyścigu? najlepiej jak najobszerniejsze, w rozbiciu na sektory grin

Dziękuje

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
hura Kubica dla kibiców! Pit Lane Park w Warszawie hura

http://www.sport.pl/sport/1,65025,5239949.html

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Świetna wiadomość dla polskich fanów F1. Ja odwiedziłem PLP w zeszłym roku i na prawdę bardzo mi się podobało.
Tym razem niestety nie będę w stanie się pojawić, ale z chęcią bym to wszystko zobaczył ponownie - na prawdę warto!

Niestety... nie bardzo rozumiem pomysłu z tymi biletami. 15 PLN za 1h pobytu to po pierwsze zdecydowanie zbyt mało, a 15 PLN to cena zbyt duża.
Po zeszłorocznych dantejskich scenach przed wejściem zdecydowanie popieram ideę chęci "zapanowania nad tłumem", ale można to chyba było zrobić w inny sposób - albo przekazać do dystrybucji określoną pulę bezpłatnych biletów i tylko na ich podstawie wpuszczać na teren PLP, albo pobierać opłatę czysto symboliczną (np. "piątaka") - w polskich realiach to na pewno by wystarczyło do tego by nie było dzikich tłumów.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Dla chcacych grac zwycistwo Kubicy w GP Monaco:

Zakład Specjalny - Czy Robert Kubica zwycięży w GP Monaco?
Stawki zostana zwrocone jesli Robert Kubica zakonczy wyscig na 2 lub 3 miejscu - specjalna oferta dla polskich graczy!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Weather.com podaję 90% prawdopodobieństwa, że niedziela bedzie deszczowa.
Jutro 60%, że będzie padać.

Może być trochę niespodzienek gdy popada deszcz smile

Widzę, że w betsson niezła oferta.
Kubica Win 9.00 i zwrot przy podium smile

Ciekawe jest jeszcze to:
Kubica pomiedzy bolidami Ferrari 2,90

Raikkonen i Hamilton są głównymi faworytami. Kubica musi mieć szczęście albo wyśmienicie jechać w kwalach i wyscigu aby pokonać ich.
Massa niby w Ferrari ale on kompletnie nie pasuje do tego toru. Nawet sam przyznał, że go nie lubi. Ostatnie wyścigi miał dobre ale limit szczescia sie powoli wyczerpuje. Wcale niewykluczone, że Massa popelni jakiś błąd i nie będzie się liczył w walce o podium. Wtedy zaklad, że Kubica miedzy bolidami Ferrari moze wejsc. Ja to rozważę smile

A na pole position Kubica 8.00
No, nie mozna wykluczyc. Tez ciekawy kurs.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kubica zdecydowanie "wygrał" 3-cią sesję treningową na mokrym torze, jeżeli pogoda się utrzyma to szanse na Pole Position są na prawdę bardzo duże.

BF @12

1
1
Kilka moich uwag co do typów na Monaco.

Z powodu nie przewidywalnych warunków atmosferycznych typowanie będzie czysto loteryjne a w przypadku ciągłego deszczu możemy mieć przypadkowego zwycięzcę - tym bardziej że każdy wypadek może powodować wjazd SC a nawet przerwanie wyścigu. Z tego powodu również rozbieżności w dotankowaniu bolidów mogą być bardzo duże i ciężko będzie je przewidzieć przed trzecią kwalifikacji.

Po sobotnim treningu upewniłem się że warunki deszczowe zwiększają szanse Roberta. Jeśli przed samymi kwalifikacjami jeszcze popada spróbuję zagrać typy na PP dla Kubicy, Alonso i Buttona.

1
1
Tomo - Alonso był minimalnie szybszy, natomiast jak zwykle nie wiadomo jak dużo mieli paliwa.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by (J)
gdzie mogę znaleźć staty na temat max prędkości osiąganych w kwalach i wyścigu? najlepiej jak najobszerniejsze, w rozbiciu na sektory grin

Dziękuje

z tego co własnie widzę na formula1.com jest coś takiego

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dzięki, przez własne lenistwo chyba tego wcześniej nie widziałem tongue

dziś pozytywnie zaskoczył Williams, a ciekawy typ to moim zdaniem - Piquet nie dojedzie 1.80 w bwin. W kwalach miał problemy. Dodatkowo startuje z końca i nie wykluczone, że będzie miał przeboje z innymi maruderami F1.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Piquet jezdzi niepewnie. Do tego kiepski start w kwalach więc pewnie troche zaryzykuje. A jest duza szansa na deszcz wiec mały błąd i Piquet konczy zabawe. 1.8 dość dobry kurs

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jeszcze moim zdaniem ciekawy bet na wyścig.
Heikki Kovalainen (FIN)-McLaren najszybsze okrążenie 10.00 bwin

Fin w kwalifikacjach niezłe czasy. Łapie się na pierwszą trójkę. Co ciekawe w 1 i 3 sektorze ma 2 czasy w kwalifikacjach więc pozostaje poprawić czas w najdłuższym 2 sektorze. Fin już w tym sezonie miał njlepsze czasy okrążenia (Australia i Bahrajn) więc szanse ma na pewno. Po takim kursie można spróbować.

B
enthusiast
enthusiast
B Offline
W Monaco pada deszcz, a to dobrze nie wróży niektórym kierowcom laugh wyścig będzie ciekawy.

1
1
Originally Posted by rivex
Piquet jezdzi niepewnie [...] 1.8 dość dobry kurs

Miałem polecić ten sam typ. Nie ważne czy będzie deszcz czy nie - nie ma szans aby Piquet ukończył wyścig.

Piquet jeździ wolno, słabo technicznie, popełnia dużo błędów i dodatkowo ciąży na nim olbrzymia presja z góry. Jeśli nie poprawi wyników może nie dotrwać w Renault nawet do końca sezonu więc będzie starał się ryzykować - nie ma wyjścia.

Jak łatwo może Nelson wylecieć można było zaobserwować podczas drugiego treningu, gdzie w przeciągu kilkunastu minut w tym samym miejscu dwa razy uszkodził tylne skrzydło.

ps. Jedyne dobre słowa można do Piqueta skierować za fantastyczny drift w kwalifikacjach którego nie powstydziliby się najlepsi drifterzy grin Może niech zmieni sport, widać że chłopak ma predyspozycje laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Coulthard został karnie przesunięty o 5 miejsc w tył na starcie.
U wielu buków można jeszcze ten fakt wykorzystać grając różne H2H przeciwko niemu po nieskorygowanych jeszcze kursach.

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Własnie dalem jakies 15 minut temu na Coulthard - Button 2 2,20 smile
Pinnacle

1
1
Mały update przed wyścigiem.

W tej chwili pada w Monaco i jednocześnie zwiększają się szanse Kimiego na wygraną - jeździ najlepiej na deszczu z czołowej czwórki.

Co do najlepszych 'specjalistów' od deszczu z obecnych zawodników do zdecydowanie wyróżniają się od reszty Alonso, Kubica oraz Button.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam Pytanie. Który zespoł pierwszy odpadł z GP Monaco ? Toro rosso czy Red Bull ?? Potrzebne oficjalne info

Strona 6 z 15 1 2 4 5 6 7 8 14 15

Moderatorzy  Green Arrow, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, betowiec), 1,570 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,272
Posty5,827,325
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025