Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 11 1 2 3 4 5 10 11
veteran
veteran
Originally Posted by zmarcin
A ja wczoraj w sklepie zobaczyłem jakąś dupę w króciutkich spodenkach różowych i mówię do niej:

Fajnie wyglądasz w tych spodenkach laugh

A ona się obróciła i spojrzała na mnie wkurwiona, miała szczęście, że była w sklepie, bo na ulicy to bym jej spytał ile bierze za godzinę laugh

No co? Jak ubiera się jak kur.wa to czemu mam jej tego nie powiedzieć?

Potestuję ten sposób na wyrywanie lasek, gdzie się podchodzi do spoko laski i mówi:

- Cześć! Prześpisz się ze mną?
/Pauza/
- Za 200 zł
/Pauza/
- Ale te pieniądze są mi bardzo potrzebne

Ja już kilkakrotnie upewniłem się, że nie należy żadnej osoby oceniać tylko i wyłącznie po wyglądzie. Wygląd zewnętrzny to rzecz bardzo złudna, obecnie więc staram się nie wypowiadać moich opinii na temat innych osób w oparciu tylko o wygląd zewnętrzny. Skąd mi się to wzięło??
a stąd, że mam bardzo dobrą koleżankę, wręcz przyjaciółkę, która ubiera się w sposób bardzo wyzywający, czasami nawet wygląda jak zwykła bladź laugh
Gdybym jej nie znał to po spotkaniu na ulicy od razu pomyślałbym, że to jakaś łatwa laska, która daje na lewo i prawo. Ponieważ jednak znam ją od około pięciu lat, wiem jaki ma charakter i że jej styl ubioru nijak się ma do charakteru.
Dlatego przestrzegam przed szufladkowaniem ludzi tylko i wyłącznie ze względu na ubiór, wygląd etc. wink

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by pszek
Dlatego przestrzegam przed szufladkowaniem ludzi tylko i wyłącznie ze względu na ubiór, wygląd etc. wink

Zgadzam się w 100%.

Jednak mi chodzi o coś innego - mianowicie przeciętny facet jest w stanie powiedzieć lasce, że wygląda jak dziwka albo pod wpływem %, albo gdy się na nią wkurzył, a niewielu potrafi to zrobić na trzeźwo i mieć w dupie, co sobie pomyśli.

Testy w trakcie smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A ja wczoraj w sklepie zobaczyłem jakąś dupę w króciutkich spodenkach różowych i mówię do niej:

A ona się obróciła i spojrzała na mnie wkurwiona, miała szczęście, że była w sklepie, bo na ulicy to bym jej spytał ile bierze za godzinę laugh

Potestuję ten sposób na wyrywanie lasek, gdzie się podchodzi do spoko laski i mówi:

/Pauza/
- Za 200 zł
/Pauza/

Ja już kilkakrotnie upewniłem się, że nie należy żadnej osoby oceniać tylko i wyłącznie po wyglądzie. Wygląd zewnętrzny to rzecz bardzo złudna, obecnie więc staram się nie wypowiadać moich opinii na temat innych osób w oparciu tylko o wygląd zewnętrzny. Skąd mi się to wzięło??
a stąd, że mam bardzo dobrą koleżankę, wręcz przyjaciółkę, która ubiera się w sposób bardzo wyzywający, czasami nawet wygląda jak zwykła bladź laugh
Gdybym jej nie znał to po spotkaniu na ulicy od razu pomyślałbym, że to jakaś łatwa laska, która daje na lewo i prawo. Ponieważ jednak znam ją od około pięciu lat, wiem jaki ma charakter i że jej styl ubioru nijak się ma do charakteru.

Pozdrów Jole piwo

veteran
veteran
Originally Posted by drfocus

/Pauza/
- Za 200 zł
/Pauza/

Pozdrów Jole piwo

Jaką Jolę laugh laugh ??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a tutaj też napiszę wink co mi tam.
@Pierniczek: wyczyść skrzynkę wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
już nieaktualne wink

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
łobosh ten temat jeszcze istnieje ;]..

co sie stalo z tym chlopakiem co kiedys tutaj chcial zrobic ostateczny prezent swojej dziewczynie,... jakies dmuchane balony itp

a tak na teraz zeby temat odzyl, bo zawsze bbylo w nim cos smiesznego i ciekawego, jakie macie sprawdzone teksty na poczatek rozmowy z dziewczyna ?

ja sie swoimi nie pochwale bo z reguly nie pamietam jak zaczynalem tongue

pomijam tekstu pod barem typu 'fajna masz dupe' ;]

$
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
$ Offline
Originally Posted by lelu
łobosh ten temat jeszcze istnieje ;]..

co sie stalo z tym chlopakiem co kiedys tutaj chcial zrobic ostateczny prezent swojej dziewczynie,... jakies dmuchane balony itp

a tak na teraz zeby temat odzyl, bo zawsze bbylo w nim cos smiesznego i ciekawego, jakie macie sprawdzone teksty na poczatek rozmowy z dziewczyna ?

ja sie swoimi nie pochwale bo z reguly nie pamietam jak zaczynalem tongue

pomijam tekstu pod barem typu 'fajna masz dupe' ;]
ostateczny??

masa balonow, tort winko kolacja a kobieta wniebowzieta :] tyle na temat ale to w lutym bylo laugh

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Najlepszym otwarciem kobiety jest "cześć". smile poza tym rozmowę można rozpocząć w każdy możliwy sposób.

np tak:
http://www.joemonster.org/filmy/5009/Nowy-sposob-na-podryw

smile A tak serio to w moedlu uwodzenia prezentowanym w internecie są dwa rodzaje(direct i indirect). Jedno polega na tym, że od razu zdradzasz swoje zamiary wobec kobiety, np. "cześc. Jak tylko weszłaś od razu mi sie spodobałaś i chcę Cię poznać. Jestem Pierniczek" laugh Drugie polega na tym, że nie zdradzasz od razu swoich intencji...np. "cześć. Mam mały problem z kupnem prezentu dla siostry i chciałbym sie Ciebie zapytac co bys mi doradziła...bla bla bla"

Kiedyś mój przyjaciel powiedział mi o takim tekście do laski:

koleś: "cześc. Kiedy Cię zobaczyłem od razu zrozumiałem, że chciałbym być taką laską jak Ty."
panna: dzieki, a dlaczego? lub jeśli nie zapyta dlaczego to Ty mówisz A wiesz dlaczego"
koleś: "Bo wtedy mogłabym porozmawiać z takim zajebistym kolesiem jak ja" smile

pzdr

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
A czy tekst: "Cześć, znam Pierniczka z mecz.pl i kiedyś nawet z nim pisałem na priv" nie wystarczy?

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by zostać modem_MLS
A czy tekst: "Cześć, znam Pierniczka z mecz.pl i kiedyś nawet z nim pisałem na priv" nie wystarczy?

...tylko jesli tekst z prezentem dla siostry nie zadziala laugh

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Originally Posted by zostać modem_MLS

Skąd w Tobie tyle jadu przyjacielu? Czy Twoim jedynym sposobem dowartościowania się jest dowartościowanie się czyimś kosztem? A zresztą nie mój problem smile pzdr

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by Spartan
Chce jej zagrac na emocjach najpierw w urodzinki fajnie i ok, ze wszystko w porzadku, ale potem od nastepnego dnia nagle cos sie zmieni. Uwazam ze ten dzien urodzin moze byc wlasnie takim PUNKTEM przelomowym, mojego zachowania i traktowania Jej. Tak z dnia na dzien, nagla, niespodziewana zmiana.
Dobrze to rozumiem, cos takiego mysle da Jej do myslenia, jakas tam hustawke nastroju dostanie ode mnie. A nie tylko "nudne" oznaki milosci - jak to Pierniczek napisal.

Ten pomysl z serduchem podany wczesniej wlasnie mi sie spodobal. A teraz wymyslilem tez o tym by kupic <tylko NIE SMIEJCIE SIE> na Allegro 100 balonow w ksztalcie serca. No i pojechac do Jej domu w te urodziny. Napompowac wszystkie te balony i zostawic w pokoju. Ona nic nie wiedzac wraca ze szkoly do domu i widzi pelno serduch balonowych... Ewentualnie jeszcze jakas roze z bilecikiem i jakis takim "dajacym do myslenia" tekstem zostawic.

To jest moja taktyka jak na razie...

Sam jestem ciekaw czy ten pomysl z balonami wypalil. Nie jestem jednak pewny czy to wlasnie nie spartan chcial sie powiesic, wiec prawodopodobnie balony z allegro nie wypalily;/

S
journeyman
journeyman
S Offline
Hmm... nie to nie ja sie chcialem powiesic.
Balony na urodzinki wypalily choc z perspektywy widze, że nie przyniosly w sumie zadnej reakcji z Jej strony.

A teraz mam kolejne pytanie.

Akurat tak sie teraz zdarzylo ze zmienilem numer telefonu i juz calkowicie prawie nie odzywam sie.
Pozostaje tylko kontakt na e-meil, tzn Ona pisze np.
- (10 dni temu)
Pawel prosze odezwij sie bo nie wiem co sie dzieje. Bardzo Cie
prosze.
- (tydzien temu)
Jak tam u Ciebie w pracy nadal pracujesz tam gdzie pracowales? Napisz cos wiecej, ja mam teraz sporo nauki, bo juz koniec roku za pasem, trzeba poprawic ocenki;/;/.. A tak w nawiasie to strasznie przytylam ostatnio;/;/ na ulicy bys mnie nie poznal.. Miales podac mi swoj nowy nr.. ale jeszcze nie
dostalam..hmm??
- (4 dni temu)
Pawel dlaczego Ty mi nie odpisujesz ??? Dlaczego nie odpisujesz mi na konkretne rzeczy? Wciaz jest to takie trudne?
- (2 dni temu)
To Pawelku dostane Twoj nowy nr???

i ostatni meil:
- (dzis)
Pawel Ty dostajesz moje wiadomosci bo ja juz nie wiem, pisze do ciebie jak pojebana a nie dostaje zadnej odpowiedzi, to juz moj ostatni e mail. Pa

I teraz mam prosbe do Was ekspertow... co zrobic i ewentualnie jak...
Podac Jej numer ?
A moze odpisac tylko na meila ?
Ale co odpisac ?
... wszystkie podpowiedzi mile widziane.. echhh.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
napisz zeby sie wypałowała ;]

a tak powaznie to widzisz, ze nasze rady przyniosly jakies efekty ;] mysle, ze teraz tez uslyszysz (od innych, ja nie lubie decydowac za kogos) zebys olal - traktowal jak dotychczas, albo napisal ze spi()*#)% wszystko to niech zaluje ;]
cos w tym jest

jak juz masz sie odezwac to zapytaj co sie stlao, ze jej zalezy

pozdro

mgr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Spartan
A tak w nawiasie to strasznie przytylam ostatnio;/;/ na ulicy bys mnie nie poznal..

Daj sobie spokój! shocked

wink wink wink

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Tak na szybko, to ja bym jej chyba jednak odpisał. W mailu zwróć jej uwagę, aby poprawnie pisała formy grzecznościowe - "Ciebie", zamiast "ciebie". Wspomina coś o tym, że przytyła i nagle sobie o Tobie przypomina. To mi wygląda na jedno, ten koleżka, który się wcześniej z nią zadawał nocami i nie tylko musiał coś zmajstrować (znaczy się nie coś, a kogoś raczej wink i ją po prostu kopnął w dupę. W mailu z pewnością zapytałbym w których miejscach przytyła, bo jeśli tylko troszkę na brzuchu jej się sadełko zawiązało to jeszcze ujdzie, ale jak jej już dupsko się powiększyło to poradź, aby zamiast siedzieć przed kompem wzięła się za siebie (bieganie, rower, pływanie, itp.). Jeśli już tyłeczek wróci do normalnych rozmiarów to ja bym się z nią spotkał, broń Boże żadnych czekoladek jako prezent bo może wystąpić efekt jojo. Oczywiście będziesz musiał w realu sprawdzić czy Cię w mailach nie okłamywała i czy naprawdę tyłek jest taki jak należy. Po gruntownych oględzinach możesz zaoferować jej dalszą pomoc w ramach poprawiania jędrności, sprężystości i objętości ciałka. Jako, że jesteś fachowcem w swojej dziedzinie to ona ma Cię prosić o kolejne spotkanie.

Zawsze też pozostaje opcja z zabraniem jej na przejażdżkę za miasto z niewielką ilością paliwa w baku, ale co do szczegółów to już kogoś innego należy pytać laugh

Jeśli jeszcze masz jakieś pytania chętnie pomogę smile

S
journeyman
journeyman
S Offline
Originally Posted by mgr
[quote=Spartan] A tak w nawiasie to strasznie przytylam ostatnio;/;/ na ulicy bys mnie nie poznal..
Przeciez to bylo z Jej strony w zartach.
Wiec spokoju sobie na pewno nie dam.
Chodzi mi tylko co powinienem odpisac, w jakim stylu itd...
Heeeh "w ciazy" to wbrew sugestiom na pewno nie jest.

Originally Posted by mgr
jak juz masz sie odezwac to zapytaj co sie stlao, ze jej zalezy
Ale to nie jest tak ze Jej zalezy, po prostu spytala i czuje ze chce utrzymywac kontakt przynajmniej przez te sms-y lub GG tak po starej znajomosci.
Chce mnie traktowac jak "przyjaciela" tak mnie juz sobie zaszufladkowala.

Wiec precyzujac moje pytanie do Was ekspertow, podpowiedzcie mi:
- czy podac Jej moj nowy numer ?
- czy odpisac ze i tak ma kontakt np poprzez meila lub GG ?
- no moge cos pozartowac odpisujac o Jej tym przytyciu, skoro samam tak napisala ?
- i w ogole co mam odpisac ?
- brak odpowiedzi tez bedzie zly bo tak czuje ze wtedy powie "pa" w koncu i tak juz nie odpowiedzialem na kilka meili, a na ten ostatni juz chyba powinienem ?

... hmmm wink

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
co do drugiego cytatu (powinnines mnie zacytowac ale mniejsza z tym)
no moze troche zbyt szeroko sobie wyobrazilem sytuacje nvm...

ja bym numerku nie podawal.. jesli by chciala go miec to by go sama sobie zalatwila

jak juz masz odpisac to nie wspominaj o numerze telefonu, omin ta kwestie, napisz ze u Ciebie jest rewelacyjnie i niesamowicie fajnie itp itd ;] przeczekasz i bedziesz mial czas do namyslu czy warta nowego numeru

ja bym cos pozartowal, ale z umiarem wink

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Wpadłaś mi w oko... nie zmarnuj tego ;-)

Strona 3 z 11 1 2 3 4 5 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, kamel, rafal08, betowiec, forty, alfa), 2,652 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,332
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025