|
|
addict
|
|
addict
Witam, wie może ktoś jak zrobić taką opcję aby po kliknięciu w banner MB na stronie od razu przenosiło do menu "zakupu produktu" ? Tzn. Ktoś klika na banner na mojej stronie, po chwili go przenosi do menu "wyślij pieniądze", gdzie ma wpisane już adres mojego moneybookers oraz przypisaną cenę za produkt ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dziala wam teraz moneybookers?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
działa z przerwami (teraz znów nie) przed 18.00 potrzebowałem pilnie wpłacić do buka i nici, wku....m sie bo mi kasa przeszła koło nosa 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zablokowano mi w MB konto. Jego odblokowanie uzależniono od - uwaga - tego, czy inny użytkownik, któremu wysłałem kasę, zweryfikuje swoją tożsamość!
Tak więc jestem uzależniony od tego, czy owemu kolesiowi zechce się wysłać skan dowodu do MB. Jak nie, to moje konto zablokowane forever (a na koncie akurat 4 tysie są).
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Zna ktos jakis inny numer do tej porąbanej instytucji  bo pod tym obecnie odsyłaja na strone internetową  Międzynarodowy: +44 870 383 0232
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Cz miał ktoś problem zapłacenia ze swojego stanu bieżącego na koncie MB no bo teraz taka opcja wcale nie wychodzi tylko przez strone no i kapa nie wiem o co chodzi?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
u mnie rowniez bez problemow
a mam pytanie jezeli chce dokonac weryfikacji mojego konta bankowego poprzez zlecenie przelebu z banku do nich, to jest jakas kwota minimalna? pare zloty poslij...ja wyslalem chyba z 4  pisza ze cos niby nie mniej niz 5euro...no ale jak widac moze byc mniej... Mam podobna sytuacje, trzeba im przelac kase przelewem bankowym czy wystarczy przez przelewy 24?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a mam pytanie jezeli chce dokonac weryfikacji mojego konta bankowego poprzez zlecenie przelebu z banku do nich, to jest jakas kwota minimalna? pare zloty poslij...ja wyslalem chyba z 4  pisza ze cos niby nie mniej niz 5euro...no ale jak widac moze byc mniej... Mam podobna sytuacje, trzeba im przelac kase przelewem bankowym czy wystarczy przez przelewy 24? zwykłym przelewem bankowym ponieważ poprzez przelewy24 wpłacasz kasę do DIALCOM24 ABRAMOWICZ a nie do MB
|
|
|
|
|
member
|
|
member
A tak wogole mam tak na MB bo juz wczesniej wyplacalem i bylo okej a tu nagle mowia mi ze trzeba konto zweryfikowac: Konto osobiste -Adres Zweryfikowano Konto bankowe -Zarejestrowany
|
|
|
|
|
member
|
|
member
a mam pytanie jezeli chce dokonac weryfikacji mojego konta bankowego poprzez zlecenie przelebu z banku do nich, to jest jakas kwota minimalna? pare zloty poslij...ja wyslalem chyba z 4  pisza ze cos niby nie mniej niz 5euro...no ale jak widac moze byc mniej... THANKS Mam podobna sytuacje, trzeba im przelac kase przelewem bankowym czy wystarczy przez przelewy 24? zwykłym przelewem bankowym ponieważ poprzez przelewy24 wpłacasz kasę do DIALCOM24 ABRAMOWICZ a nie do MB
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Ja tam juz wszystko zweryfikowałem co sie dalo łacznie z karta kredytowa i kuzwa imieniem psa a znowu fiuty maja jakies ale . Nie polecam nikomu tego gówna .Najwieksze dno jakie widziałem 
|
|
|
|
|
kierownik zamieszania
|
|
kierownik zamieszania
to przerzuc sie na nettelera i po klopocie
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Ja tam juz wszystko zweryfikowałem co sie dalo łacznie z karta kredytowa i kuzwa imieniem psa a znowu fiuty maja jakies ale . Nie polecam nikomu tego gówna .Najwieksze dno jakie widziałem   swieta prawda,traktuja klienta jak smiecia tylu weryfikacji to w zyciu nie przeszedlem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
skąd idzie ten list weryfikujący adres i ile sie na niego czeka? zablokowali mi konto   
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to kasa troche będzie wisieć  tylko ciekawe czemu blokada  , może za dużo tranzakcji robie, żadych wymian tylko wpłata bądź wypłata z buka i wypłata na konto 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[b]skąd idzie ten list weryfikujący adres[b] i ile sie na niego czeka? zablokowali mi konto    Z Chorwacji. I tak jak ktoś pisał. Coś ok. tygodnia. Może trochę więcej. Tak było kiedyś jak weryfikowałem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rafal08 - ocb ? kasa gdzieś stanęła czy jej nie ma ?
niedługo sam będę wypłacał... więcej... i zaczynam się bać MB
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Nie no 2 tygodnie czekalem na odblokowanie konta po 2-krotnej juz weryfikacji .Ciągle im cos nie pasi .Wyslalem im papiery potwierdzone przez notariusza to skurczybyki 2 tygodnie zwlekali z odblokowaniem,dodzwonic sie nie mozna.Zawsze korzystalem tylko z kart kredytowych i rzy tym pozostane bo normalnie to jest jakas parodia to co oni wyprawiaja.Jakby to był normalny bank to po pierwszym razie nigdy by tam nie zobaczyli nawet 1 PLN mojego
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Zablokowano mi w MB konto. Jego odblokowanie uzależniono od - uwaga - tego, czy inny użytkownik, któremu wysłałem kasę, zweryfikuje swoją tożsamość!
Tak więc jestem uzależniony od tego, czy owemu kolesiowi zechce się wysłać skan dowodu do MB. Jak nie, to moje konto zablokowane forever (a na koncie akurat 4 tysie są). No i jeszcze takie cos widze.jak mozna zablokowac komus konto o inna osobe  I miej u nich pare,parenascie tysiecy i co wtedy . Dupa bo nawet nie ma jak porozmawiac .Co ich kuzwa obchodzi inny uzytkownik .Podchodza do wszystkiego jakby człowiek nie wiem co tam robił
|
|
|
Link skopiowany do schowka