Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 12 1 2 6 7 8 9 10 11 12
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a ja nie dostalem nic na urodziny frown

Bonus: Unibet
N
journeyman
journeyman
N Offline
To oczym piszecie to w większości przypadków prawda ( 1,85 - 1,85), ale nawet teraz, gdy nie ma zbyt wielu zdarzeń do zagrania - jest surebet: Grecja - Szwecja : AH(0) na Grecje (2,26) - w Pinnaclu, remis w BAH (3,15) oraz czysta dwójka na Szwecje 2.65 (Expekt). Reasumując - mimo iż mają dużą marżę - w normalnym sezonie surów jest od zawalenia. Tak że jak dla mnie - spoko promocja - jedyna obawa to solidność buka. (osobiście umoczyłem w Betchance - i teraz to wierze tylko Pinnaclowi i Betfairowi). Aczkolwiek myślę że BAH mimo iż jest z Malty to jednak nie to samo co inne buki typu Betchance i kilka innych.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Logan
Bwin tez daje bonus na urodziny
Ja nigdy nie dostałem od nich... A miałem już kilka razy urodziny jak mam tam konto... ale domyślam się, że mnie nie lubią...
Originally Posted by andrzejek_84
Widać Ciebie nie lubią wink
Originally Posted by nalep2006
Aczkolwiek myślę że BAH mimo iż jest z Malty
Bez przesady... Nie jest z Malty tylko tam ma siedzibę/licencje. Tak samo jak betsson. Albo czy betgun jest z Kostaryki? A pinnacle z Antyli Holenderskich?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To oczym piszecie to w większości przypadków prawda ( 1,85 - 1,85), ale nawet teraz, gdy nie ma zbyt wielu zdarzeń do zagrania - jest surebet: Grecja - Szwecja : AH(0) na Grecje (2,26) - w Pinnaclu, remis w BAH (3,15) oraz czysta dwójka na Szwecje 2.65 (Expekt). Reasumując - mimo iż mają dużą marżę - w normalnym sezonie surów jest od zawalenia. Tak że jak dla mnie - spoko promocja - jedyna obawa to solidność buka. (osobiście umoczyłem w Betchance - i teraz to wierze tylko Pinnaclowi i Betfairowi). Aczkolwiek myślę że BAH mimo iż jest z Malty to jednak nie to samo co inne buki typu Betchance i kilka innych.
W tej chwili jest też do zagrania OPŁACALNY midel:

Turów -5,5 @1.85
Prokom +8,5 @1.85 UB

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jedyna obawa to solidność buka. (osobiście umoczyłem w Betchance - i teraz to wierze tylko Pinnaclowi i Betfairowi). Aczkolwiek myślę że BAH mimo iż jest z Malty to jednak nie to samo co inne buki typu Betchance i kilka innych.
Nie bój się. Mam tam mocno pięciocyfrowy stan konta od ładnych paru lat. Prędzej Pinnacle pójdzie z torbami. Nie wiem czemu ich akurat wybrałeś na godnych Twojego zaufania.

old hand
old hand
Witam! Ile czasu ksiegowali Wam wplate z Mbanku? z gory dzieki za odp, pozdro

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by borek_86
Witam! Ile czasu ksiegowali Wam wplate z Mbanku? z gory dzieki za odp, pozdro
Wczoraj ok. południa zleciłem przelew, dzisiaj rano pieniądze były już na koncie w Bet-at-home.

tomo #2374763 27/05/2008 23:03
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Słuchajcie - mam taki problem. Dzisiaj puściłem przelew na konto w bah - i oczywiście kasy nie mam i mieć dziś na pewno nie będe (przelew około 13.00). Natomiast chciałem akurat zagrać u nich pewne zdarzenie natychmiast. Czy jest taka sytuacja, że teraz sobie wpłacę przez MB, czy z karty, zagram ale nie będe wpisywał kodu promocji a jutro jak dojdzie wpłata puszczona z konta to wpiszę ten kod i dostanę bonus ???
Nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłem, w każdym razie chodzi mi o to ,czy z bonusa można skorzystać w dowolnym momencie (bo rozumiem, że po wpisaniu kodu EURO zostaje po prostu podwojona OSTATNIA wpłata ???? HELP !

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Farciarz
Słuchajcie - mam taki problem. Dzisiaj puściłem przelew na konto w bah - i oczywiście kasy nie mam i mieć dziś na pewno nie będe (przelew około 13.00). Natomiast chciałem akurat zagrać u nich pewne zdarzenie natychmiast. Czy jest taka sytuacja, że teraz sobie wpłacę przez MB, czy z karty, zagram ale nie będe wpisywał kodu promocji a jutro jak dojdzie wpłata puszczona z konta to wpiszę ten kod i dostanę bonus ???
Nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłem, w każdym razie chodzi mi o to ,czy z bonusa można skorzystać w dowolnym momencie (bo rozumiem, że po wpisaniu kodu EURO zostaje po prostu podwojona OSTATNIA wpłata ???? HELP !
Bonus EURO na 100% będzie przyznawany tylko przy pierwszej wpłacie pomiędzy 26 maja a 8 czerwca 2008

tak jest na stronie wiec ja bym nie ryzykowal

veteran
veteran
wplata dokonana przez MB, wpisuje kod i mam:

W czasie trwania akcji bonusowej nie została dokonana żadna wpłata BĄDŹ Pana/i przelew bankowy nie został jeszcze zaksięgowany BĄDŹ
akcja bonusowa nie jest już aktywna.

:/ WTF !?

mgr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by NoRiskNoFun

W czasie trwania akcji bonusowej nie została dokonana żadna wpłata BĄDŹ Pana/i przelew bankowy nie został jeszcze zaksięgowany BĄDŹ

Trzeba czytać czasem regulamin.

MB się nie kwalifikuje

veteran
veteran
ok wszystko jasne...

Przy wpłacie poprzez moneybookers NIE zostanie przyznany EURO bonus.

enthusiast
enthusiast
Originally Posted by NoRiskNoFun

Przy wpłacie poprzez moneybookers NIE zostanie przyznany EURO bonus

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Obrot to 4 razy depozyt+bonus, czyli 4x 400e, a czy mozna dzielic na drobniejsze kwoty? liczy sie tylko obrot 1600e obojetnie w jakiej formie?

M
old hand
old hand
M Offline
obojetne mozesz nawet grac za 1 pln

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Loony25
Obrot to 4 razy depozyt+bonus, czyli 4x 400e, a czy mozna dzielic na drobniejsze kwoty? liczy sie tylko obrot 1600e obojetnie w jakiej formie?

w dowolnej formie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Vader
Originally Posted by Logan
Bwin tez daje bonus na urodziny
Ja nigdy nie dostałem od nich... A miałem już kilka razy urodziny jak mam tam konto... ale domyślam się, że mnie nie lubią...
Originally Posted by andrzejek_84
Widać Ciebie nie lubią wink
Aczkolwiek myślę że BAH mimo iż jest z Malty
Bez przesady... Nie jest z Malty tylko tam ma siedzibę/licencje. Tak samo jak betsson. Albo czy betgun jest z Kostaryki? A pinnacle z Antyli Holenderskich?

sorry za zasmiecanie tematu o Bahu, ale dostalem taki bonus w wysokosci 60 PLN w listopadzie

Bonus promocyjny / 100% Birthday Cash-in 2007 COM

L
old hand
old hand
L Offline
Czy jesli posiadam konto u nich w GBP to tez moge wziac udzial w tej akcji bonusowej?? i jak by to mialo wygladac?
wplacam rownowartosc 600zl to jest jakies 142GBP i otrzymuje drugie 142GBP?????? bo chyba ta promocja nie dotyczy tylko zlotowek
nie korzystalem nigdy do tej pory z podobnych promocji/bonusow, bede wdzieczny za pojasnienie

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
ja mam konto w euro i dostalem 200 euro bonusu czyli ok 680 zl. najlepiej sprawdz skrzynke pocztowa, moze dostales cos od bah i podadza Ci dokladna kwote jaka przysluge w GBP. A jak nie to pisz do supportu oraz sprawdz na ich stronie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dostalem list od bah wlasnie na temat tej promocji wink

Strona 8 z 12 1 2 6 7 8 9 10 11 12

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, aker, Sensei, rymoholik, 11kera11, rafal08, alfa), 1,318 gości, oraz 12 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,827
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026