|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
mi tez 19 pasi  proponuje gdzies kolo przystanku kolo akumulatorow, kazdy trafi  akumulatorów  nie wiem o co kama ? taki duży budynek z napisem AKUMULATORY przy rondzie Kaponiera, na pewno znajdziesz  mi pasuje godzina i miejsce ok ja mowicie ze znajde to znajde . Czyli 19 pod akumulatorem Nie sposob budynku nie zauwazyc, u gory te akumulatory, i jeszcze baner z jakim portalem  Oboj Sheraton, ladny przeszklony, a na nim wielki baner WARKI i Reissa przybijajacego piatki z kibicami Lecha. Nie bedziesz mial wiekszego problemu  Powodzenia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czwartek 19:00 kolo akumulatora 1. Herkules 2. Cigano 3. gomes 4. korver
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
czwartek 19:00 kolo akumulatora 1. Herkules 2. Cigano 3. gomes 4. korver 5. pszek
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Podepne sie pod temat.
Ładna w pelni elegancko urzadzona kawalerka do wynajecia, Duzy telewizor, internet, balkon. 2 pietro w kilkuletnim blok w przepieknej okolicy Poznania, do jeziora Strzeszynek ok kilometra, na rynek Jezycki 10 minut autobusem, przystanek 50 metrow od bloku.
Oczywiscie mieszkanko bezposrednio nie jestem posrednikiem. Zainteresowanych zapraszam na priv, ew jak ktos by slyszal ze ktos szuka...:)
|
|
|
|
|
|
|
skleroza
Aneks kuchenny z pelnym wyposazeniem.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
@Biszop, nie jestem zainteresowany, ale z czystej ciekawości (porównanie do Szczecina): - Daleko to od centrum? - Jaki jest miesięczny koszt utrzymania z czynszami itd.
pzdr
|
|
|
|
|
|
|
Rynek Jezycki to praktycznie centrum, no moze do samego centrum jest spacerkiem chwila ale w co nie wsiadziesz to dojedziesz po 2 przystankach. Czynsz to 200 miesiecznie, w tym jest woda i ogrzewanie, rozliczane co roku, ew doplata lub nadplata.
Inne koszty to net, kablowka czyli w zaleznosci od operatora, wiadomo.
Ja chce 700 plus powyzsze. Mieszkanie kompletnie urzadzone, kuchnia pisalem, wszystkie meble, TV, lazienka, pralka, odkurzacz, suszarki, kuchenka mikrofalowa doslownie wszystko i do tego ledwo uzywane, wnosisz graty i mieszkasz.
Okolica jest wypasiona cicho, spokojnie, jedno jezioro ok kilometra, 2 inne doslownie kilka wiecej, wszedzie rowerkiem dojezdzasz.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
No to zajebista oferta  w Szczecinie w centrum taki standard(nowe budownictwo) jest warty w sumie koło 1200-1300zł, a wiadomo, Poznań stoi 'tyćka' lepiej od Szczecina.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czynsz to 200 miesiecznie, w tym jest woda i ogrzewanie, rozliczane co roku, ew doplata lub nadplata.
Inne koszty to net, kablowka czyli w zaleznosci od operatora, wiadomo.
Ja chce 700 plus powyzsze.  Gdybym mieszkał w Poznaniu, to brałbym bez zastanowienia. W GD 1000 + opłaty to standard za kawalerkę...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
|
|
z Bonina na Strzeszynek jest ciut wiecej niz kilometr;-)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
z Bonina na Strzeszynek jest ciut wiecej niz kilometr;-) Ale masz błoto w parku Sołacki. To też może za jeziorko robić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja jestem w trakcie szukania mieszkania, jednakże na taki luksus, jak kawalerka, mnie obecnie nie stać.
Biszop nie masz może jakichś innych znajomych co wynajmują mieszkania?
Interesuje mnie centrum bądź północ miasta, jednakże niezbyt daleko od PST-ki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co robicie w sobotę ? Majner (ten od tenisowych konkursów  ) przyjeżdża na weekend do Poznania, z nastawieniem na to co się będzie działo na Malcie, ale chętnie pisze się na jakiś mini zlocik mecz.pl w sobotni wieczór. Wypada godnie przywitać gościa, a nóż będziecie mieli dobre losowanie w kolejnym konkursie Ma ktoś czas w sobotę by wypić jakieś piwko, dwa ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurcze szkoda, że nie w pt... Chętni bym poznał. Na sobotę mam niestety zaplanowaną naukę do egzaminu i nie mogę z tego zrezygnować, gdyż mam w planach balowanie przez 2 poprzednie dni 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W piątek majner będzie dopiero koło 21. A nie mógłbyś przed balowaniem się uczyć, do późnego popołudnia etc i w sobotę parę wolnych chwil na bro ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli o sobote sie rozchodzi to może ja bym sie pisał  mialem jechac do domu ale widze ,że nie dam rady z powodu pracy i zmuszony bede zostać w Poznaniu. Wiec czemu nie poznac Poznania sobotnią nocą 
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
No nareszcie pierwszy odważny  Browar dla herkulesa  Nie bójcie się modów, my jesteśmy normalnymi ludźmi, my nie gryziemy 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
@Korver sa w zyciu priorytety  bardzo chetnie poznam a i piweczko zawsze @Majner bedziesz w niedziele lecial do jeziora na sedesie z kolkami albo czyms takim? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No nareszcie pierwszy odważny  Browar dla herkulesa  Nie bójcie się modów, my jesteśmy normalnymi ludźmi, my nie gryziemy  preferuje tylko spotkania niesponsorowane 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|