Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 7 1 2 3 4 5 6 7
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Polska- Portoryko
typ: under 180,5 (gb)
kurs: 1.85

z Espinho awans uzyskuję tylko zwycięzca, skoro tak My jako głowni kandydaci do awansu nie możemy sobie pozwolić na stratę setów w głupi sposób, ponieważ mogą one być naszym wrogiem podczas ostatecznego rozliczenia w tabeli. Jeśli znowu 'syndrom zwyciezcy' z Japonii o sobie nie przypomni, to ten mecz powinniśmy spokojnie wygrać 3-0...

6/10

od razu coś na jutro

Włochy- Japonia
Japonia +1,5/ Over 180,5
2.40 blush / 1.85

Doskonale wiemy, ze Japonczycy są mistrzami ukladania zawodów pod siebie. Ich grupa jest liczna i awansuje kilka drużyn, ale nie mogą liczyc na wpadki innych tylko podjac otwartą walke... z kim jak nie z włochami? swietna publika, do tego A1 to juz mało ma wspolnego z ligą włoską a raczej stała się już ligą europejską, gdzie obcokrajowcy stanowią o sile zespołów. Nie oszukujmy się, do prezentowanego dawniej poziomu brakuje Włochom krocie, czego dowodem są ostatnie MS i pozniejsze imprezy. Japonia gra szybko, dobrze w obronie, na swoim terenie... dlaczego więc nie sprobować? jeśli nie czystą 2, to handi. dla mnie 2.40 proponowane przez gb to value. Do overa moim zdaniem wystarczy urwanie seta. To raczej nie jest niewykonalne zadanie. Gladkiego 3-0 dla ktorejs ze stron nie przewiduję.

podsumowując:

Japonia +1,5 5/10
over 180,5 6/10

pzdr. powodzenia

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie, tak sobie Was trochę poczytałem i .. powiedzcie, bo ja z siatki raczej ignorant jestem wink

Jak widzicie taki dubel:

Polska -1,5 + Argentyna?

Będę wdzięczny za jakieś wskazówki smile

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Mindman ten dubelek easy wejdzie ... wink

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Mindman
Panowie, tak sobie Was trochę poczytałem i .. powiedzcie, bo ja z siatki raczej ignorant jestem wink

Jak widzicie taki dubel:

Polska -1,5 + Argentyna?

Będę wdzięczny za jakieś wskazówki smile

ja tam argentynskiej mlodzieży nie ruszam tongue
co do Pl, to jestesmy w takiej sytuacji jak na MS w Niemczech 2 lata temu w pilke... jak dostaniemy 1 mecz, to w prasie bedzie burza, spisza nas na ostatnie miejsce i zacznie się kombinowanie kto komu musi urwać i ile, zebysmy ich z zaskoczenia wyprzedzili. Prosta sprawa: jedziemy po awans to musimy zagrac na miarę awansu... Portugalia dziś zółtych 3-0 obstuka i musimy zrobić to samo, zeby nie tracić ew. dystansu w setach już na samym poczatku. Znowu Soto bedzie grał za wszystkich w ataku pewnie i milion pilek dostanie do skonczenia. Blok mamy dobry, Szampon nie jeczy, ze go coś boli... jak nie przegrają w glowach to imo 3-0 izi.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tego Soto to nawet ja - ignorant kojarzę wink

Co do naszych - w moim odczuciu to nas tu nawet być nie powinno, tylko powinni sobie teraz chłopaki odpoczywać przy ... soczku wink ale sami sobie zgotowali ten los.

Czytałem też gdzieś wink o rzekomych problemach wewnętrznych ( że niby nie chcą Lozano już? ...)

Generalnie jednak byłbym skłonny to - 1,5 wziąć.

Co do Arg - nie ukrywam, że typ na czuja smile Dlatego wolę zapytać kogoś kto w tym siedzi bardziej niż ja.

Anfalast i Amperek - dzięki za szybkie i konkretne odpowiedzi piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Anfalast
od razu coś na jutro

Włochy- Japonia
Japonia +1,5/ Over 180,5
2.40 blush / 1.85

Doskonale wiemy, ze Japonczycy są mistrzami ukladania zawodów pod siebie. Ich grupa jest liczna i awansuje kilka drużyn, ale nie mogą liczyc na wpadki innych tylko podjac otwartą walke... z kim jak nie z włochami? swietna publika, do tego A1 to juz mało ma wspolnego z ligą włoską a raczej stała się już ligą europejską, gdzie obcokrajowcy stanowią o sile zespołów. Nie oszukujmy się, do prezentowanego dawniej poziomu brakuje Włochom krocie, czego dowodem są ostatnie MS i pozniejsze imprezy. Japonia gra szybko, dobrze w obronie, na swoim terenie... dlaczego więc nie sprobować? jeśli nie czystą 2, to handi. dla mnie 2.40 proponowane przez gb to value. Do overa moim zdaniem wystarczy urwanie seta. To raczej nie jest niewykonalne zadanie. Gladkiego 3-0 dla ktorejs ze stron nie przewiduję.

podsumowując:

Japonia +1,5 5/10
over 180,5 6/10

pzdr. powodzenia

Po pierwsze nie kilka drużyn tylko 2 druzyny (zwyciesca i najlepszy azjatycki zespół) a to juz jest problem i wg mnie japończycy sie skupia na walce wsród druzyn azjatyckich bo tylko tak maja szanse uzyskac awns, powiem Ci jeszcze na przyszłość nie kłam jak coś piszesz sprawdż a potem pisz.

Pozdrawiam Pawka z Kielc papa

S
addict
addict
S Offline
wszyscy mowia ze sety moga decydowac ale to chyba jednak ratio malych punktow decyduje,tak jak to bylo w kwalifikacjach kobiet (serbia i polska po tyle samo punktow,ale polki zajely 1 miejsce,mimo gorszego stosunku setow)?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Szuwi1 zgadza się decyduje ratio małych pkt

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Rafik 25

Remark:
In case of tie of matches won and loss by two or more teams (match points) the points ratio (points quotient) instead of the sets ratio (set quotient) will be applied to establish the final ranking. Decision of the FIVB Board of Administration.

wszystko sie liczy

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
panie gangster, jesli dla Ciebie 2 to nie kilka to moze czas juz spac... roumiem jakbym napisał kilkanaście. Druga rzecz, jak Japonczycy nie zaczna grac od poczatku to moga sie z reka w nocniku pozniej obudzic a nie jako najlepsza azjatycka (ale to tylko moja opinia).

nie wiem o co Ci lata z klamaniem, ale z checia sie dowiem i przytakne jak moj blad.

(... zwyciesca i najlepszy ...

zwycieszymy boks

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by Anfalast
Originally Posted by Rafik 25

Remark:
In case of tie of matches won and loss by two or more teams (match points) the points ratio (points quotient) instead of the sets ratio (set quotient) will be applied to establish the final ranking. Decision of the FIVB Board of Administration.

wszystko sie liczy

wklejasz zdanie, w ktorym jest napisane, ze licza sie male punkty i na dole piszesz "wszystko sie liczy" smile

nie kompromituj sie...

Pooh-Bah
Pooh-Bah

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
dobra, moj blad nie doczytałem tego instead i sie upieram.

K
newbie
newbie
K Offline
Może się skompromituję, ale...
jeśli Polska dziś wygra to po tie-breaku.

A że kursy na zwycięstwo Portoryko są kuszące:
bwin @4,75
betsson @4,05

to czysta "dwójka" wink

S
addict
addict
S Offline
ksyhooad nie masz co sie kompromitowac,mysle ze na ten czas value jest po stronie Portoryko,niestety...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
co jest z tym meczem Francji ?

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Gra ktoś jutro Iran?? jakieś info??

K
newbie
newbie
K Offline
Skompromitowałem się, przepraszam. Pierwszy set był kluczowy. Dużo lepsza niż oczekiwałem gra Polaków i dużo słabsza gra Soto.

S
addict
addict
S Offline
oby wiecej takich kompromitacji:)

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
no to polska,holandiai argentyna planowo, ne mam czasu na analizy itp a duzo ciekawego sie działo dzisiaj rano, kto ogladał ten wie wink

na dzisiaj @ 2,70 na Portoryko, nic tylko to grać wink

Strona 4 z 7 1 2 3 4 5 6 7

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, Sensei, latajaca_holenderka, alfa, rymoholik, 11kera11, burbon), 2,252 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,837,923
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025