|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[email protected]U mnie bez problemu się otwiera 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dane do kontaktu [email protected] Nasza infolinia dla klientów z Polski 00 800 111 4759 (koszt rozmowy z tel. stacj. 0,35 PLN brutto)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
musze ich pochwalic, wczoraj zlecalem wyplate na konto(dosyc duza sumka) a dzis juz o 11 kasa na koncie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Możecie się zalogować? Bo ja mam problemy.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Już sobie poradziłem. Zmienili zasady ustalania haseł: 7-12 znaków i cyfry z literami.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ja tez nie moge wejsc na sportinget nie wiem o co chodzi ale to chyba cos z kompem musi byc
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mozna kombinowac ze soba zaklady na zuzel w sportingbet?????
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jak dla mnie jest to najbardziej stabilny najszybciej rozliczajacy zaklady bukmacher. Jakosc jaka oferuje jest na najwyzszym poziomie. Moze nie robi wielu promocji i newsletter wysyla bardzo rzadko ale jest wyjatkowo bezpieczny i szybki w dzialaniu (szybkosc wyplat, rozliczen zakladow). 10/10 dla sportingbetu 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A ja mam takie pytanko.
Chce zrobic wyplate ze Sportingbeta na konto w mBanku. Co mam wpisac w rubryke oddział banku w(miasto) skoro mbank nie ma placowek naziemnych ?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
A ja mam takie pytanko.
Chce zrobic wyplate ze Sportingbeta na konto w mBanku. Co mam wpisac w rubryke oddział banku w(miasto) skoro mbank nie ma placowek naziemnych ? *nazwa i adres banku odbiorcy: BRE Bank S.A. INTERNET BANKING, al. Piłsudskiego 3, 90-368 LODZ *kod BIC/SWIFT BRE Banku: BREXPLPWMBK
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dla mnie jest to najbardziej stabilny najszybciej rozliczajacy zaklady bukmacher. Jakosc jaka oferuje jest na najwyzszym poziomie. Moze nie robi wielu promocji i newsletter wysyla bardzo rzadko ale jest wyjatkowo bezpieczny i szybki w dzialaniu (szybkosc wyplat, rozliczen zakladow). 10/10 dla sportingbetu  A jak jest teraz z wypłatą na konto ? W zeszłym roku jak grałem ostatnio to trzeba było minimum tydzień czekać, no i niestety wypłacali jako przelew transgraniczny (prowizja !). Jak rozumiem coś się zmieniło w tym względzie ???
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jak dla mnie jest to najbardziej stabilny najszybciej rozliczajacy zaklady bukmacher. Jakosc jaka oferuje jest na najwyzszym poziomie. Moze nie robi wielu promocji i newsletter wysyla bardzo rzadko ale jest wyjatkowo bezpieczny i szybki w dzialaniu (szybkosc wyplat, rozliczen zakladow). 10/10 dla sportingbetu  A jak jest teraz z wypłatą na konto ? W zeszłym roku jak grałem ostatnio to trzeba było minimum tydzień czekać, no i niestety wypłacali jako przelew transgraniczny (prowizja !). Jak rozumiem coś się zmieniło w tym względzie ??? witam, no to chyba miales pecha. z tego co wiem,to nie pobieraja zadnej dodatowej oplaty przy przelewie. a wyplacam od nich regularnie 3-4 razy w miesiacu (glownie przelewem, na NT tez szybko i bez prowizji).
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jak dla mnie jest to najbardziej stabilny najszybciej rozliczajacy zaklady bukmacher. Jakosc jaka oferuje jest na najwyzszym poziomie. Moze nie robi wielu promocji i newsletter wysyla bardzo rzadko ale jest wyjatkowo bezpieczny i szybki w dzialaniu (szybkosc wyplat, rozliczen zakladow). 10/10 dla sportingbetu  A jak jest teraz z wypłatą na konto ? W zeszłym roku jak grałem ostatnio to trzeba było minimum tydzień czekać, no i niestety wypłacali jako przelew transgraniczny (prowizja !). Jak rozumiem coś się zmieniło w tym względzie ??? Moze to nie byla ta firma  Gram tam juz od ponad roku i zarowno wtedy jak i teraz wyplate na konto mialem zawsze bez zadnych prowizji. Szybkosc wyplaty wg mnie rewelacja max do 3 dni roboczych. Wyplacasz w poniedzialek w srode masz kase na koncie
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Po pierwszej polowie Niemcy 2 - 1 Portugalia. Zakladzik over 2.5 juz rozliczony i kasa na koncie. No widze, ze coraz lepiej! Zaraz zlecam wyplate, ciekawe czy przed weekendem dojdzie do MBanku.Pozdrawiam i zmykam na II polowe!
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Hm, jak długo trwa wypłata ze sportinga na MB? Czekam od wczoraj od 18. Wszędzie indziej gdzie gram, kasa byłaby już na moneybookers.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Zawsze SB ma takie fazy jak np. teraz (że nie działa) ? Jeżeli tak to długo trwają u nich takie usterki?
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Działa wam zakładka np. baseball?
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma obecnie w sb promo dla nowych uzytkownikow?
|
|
|
Link skopiowany do schowka