|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak to lokalny trunek  ledwo siedze w robocie. A i potwierdzam wszyscy sie ladnie rozliczyli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeciez to coca cola byla  nie wkrecajcie  ja dopiero do chaty wpadlem, na malym afterparty wyladowalem, troche wczoraj przesadzilem ale sila i moc na nastepne spotkania jest  dzieki wszystkim co byli  teraz to mysle ze takie wypady czesciej beda organizowane  dobre foty  na pierwszej wygladam jak bym tym telefonem sobie w nosie grzebal 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oto co piliśmy: piwo ciemne PROLETARYAT! Naturalny proces warzenia. Dolna fermentacja. Żadnej chemii czyli żadnych przyspieszaczy, opóźniaczy, konserwantów, stabilizatorów itp. Piwo nie jest poddawane PASTERYZACJI przez co zawiera wiele witamin z grupy B (B1,B2,B6,B12) oraz witaminę PP, pochodzące z jęczmienia i drożdży, przez co ma działanie lecznicze. Zawiera bardzo małe ilości sodu, dlatego może być stosowane w dietach bezsolnych. Naturalne piwo, warzone specjalnie przez rodzimy browar wg starych wielkopolskich receptur. Brzeczkę, po 7-10 dniach fermentacji kieruje się do leżakowni. Tam w tankach leżakowych piwo dojrzewa w niskich temperaturach przez 35-50 dni nabierając smakowitej pełni. Dopiero po tym czasie po przefiltrowaniu rozlewane jest do beczek i podawane. 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
tak to lokalny trunek  ledwo siedze w robocie. A i potwierdzam wszyscy sie ladnie rozliczyli  Ja się nie rozliczyłem. Wiszę Ci piwko  Może jakieś litewskie  Fajne spotkanie, generalnie. Tylko te Juwenalia to jakaś żenada. Takie wielkie miasto i nie umieją nic porządnego zrobić ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak to lokalny trunek  ledwo siedze w robocie. A i potwierdzam wszyscy sie ladnie rozliczyli  Ja się nie rozliczyłem. Wiszę Ci piwko  Może jakieś litewskie  Fajne spotkanie, generalnie. Tylko te Juwenalia to jakaś żenada. Takie wielkie miasto i nie umieją nic porządnego zrobić ;/ s js nsdsl we robocie i pewnie nocke tez tu posiedze. Bylo bardzo miło . Trzeba bedzie to kiedys powtórzyc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lol co ja napisalem. Ehh te finskie klawiatury 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie kto z Was podtrzymuję chęć jutrzejszego wyjścia ? I w jakich godzinach ? pszekowi pasują godziny przedwieczorne, a jak reszta ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie kto z Was podtrzymuję chęć jutrzejszego wyjścia ? I w jakich godzinach ? pszekowi pasują godziny przedwieczorne, a jak reszta ? w sumie jak nie padne dzisiejszej nocy i jutro sie wyspie w miare bo nadal siedze w pracy od 8 rano i bede cala noc tam siedzial mam inwentaryzacje to mi pasuja godziny wieczorne 19 . No moze 18 ale wtedy moja forma moze byc slaba . A jaki by byl plan wieczoru ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Majner wspominał, że te jego loty  na Malcie są od 13 w niedzielę, więc sobota w pełnej dyspozycji. Zapewne większości będą pasowały wieczorne godziny - 19-20. I o tej proponuje. Zbiórka ? Nie wiem - kaponiera albo stary rynek ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Majner wspominał, że te jego loty  na Malcie są od 13 w niedzielę, więc sobota w pełnej dyspozycji. Zapewne większości będą pasowały wieczorne godziny - 19-20. I o tej proponuje. Zbiórka ? Nie wiem - kaponiera albo stary rynek ?? kaponiera bo starego runkui za bardzo nie znam . I tam moje 77 z lawicy laduje wiec mi na reke by bylo. wiec dopieszczamy termin i powinno byc ok.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Kaponierę każdy wie jak dojechać, najbardziej znana, centrum, nie powinno być problemów dla reszty (mam nadzieję  ) Godzinę można ustalić jeszcze w ciągu dnia jutro.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tez chetnie wpadne 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie kto z Was podtrzymuję chęć jutrzejszego wyjścia ? I w jakich godzinach ? u mnie bez zmian  godziny wieczorne w dyspozycyjnosci
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra. Rondo Kaponiera - przy wyjścia z przejścia podziemnego przy akumulatorach o godzinie 21. Kto będzie to będzie, kto nie ten nie  Do zobaczenia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra. Rondo Kaponiera - przy wyjścia z przejścia podziemnego przy akumulatorach o godzinie 21. Kto będzie to będzie, kto nie ten nie  Do zobaczenia. git pora i godzina mi pasuje . o 8 rano z pracy wrocilem cale 24h wiec eraz odsypiam.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Kurcze. Ja nie wiem czy będę, kilka rzeczy mi wypadło właśnie  Napiszcie mi proszę, gdzie docelowo będziecie. Mój numer: 692533136
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
popite  od 13stej redbull 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
popite  od 13stej redbull  dom  jeeeeeeee popite odzywac sie na pw z gg  jutro wiadomo co 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to opowiadać co tam robiliście wczoraj  jakieś foty macie? Ja tak jak pisałem Gomezowi, walczyłem z nauką do egzaminu  pozdrawiam, Kamil
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to opowiadać co tam robiliście wczoraj  jakieś foty macie? Ja tak jak pisałem Gomezowi, walczyłem z nauką do egzaminu  pozdrawiam, Kamil  odrazu bys chciał wiedzieć wszystko 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|