|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://sport.onet.pl/74318,1248685,1759756,,sport_zalatwili_polonie,wiadomosc.html
nie no to co zrobil PZPN to normalnie szok ktos tam powinien wpasc i zmiesc caly ten burdel z powierzchni ziemi, nie jestem kibicem Poloni no ale zal bo jako jedyni utrzymali sie w sportowej walce a tu taki wiks, po co tu grac jak mozna wszystko zalatwic przy stoliku za odpowiednia stawke, jestem ciekaw kiedy ktos madry z prokuratury zaprzestanie karac kluby a zaora caly PZPN na czele z "przezesem" Listkiem i Panem Kozminskim na ktorego jak patrze to mi sie niedobrze robi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
szkoda chłopaków z bytomia bo grali na wiosne fajna piłke... na układy nie ma rady, szkoda nerwów... poprostu poki te dziady z pzpn nie wymra to lepiej nie bedzie.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Widać że ryży ma swoje sposoby aby zapewnić Widzewowi 2 ligę. Szkoda Bytomia, mam nadzieję że uda im się tak jak Ruchowi rok temu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trzymam kciuki za Polonię ale: Dlaczego Polonia nie złożyła tych dokumentów w treminie? Miałaby święty spokój. Termin był 31marca, złożyła 26maja. Jeżeli to prawda no to za głupotę się niestety płaci. I za głupotę działaczy zapłacą kibice i piłkarze.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wiadomo,że w PZPN jest burdel,ale jezeli są jasne przepisy określające wymagania do przyznania licencji,a Bytom któregoś nie wypełnił, sprawa jest jasna.Brak licencji.Juz rok temu klub dostał licencje warunkowo,a wiceprezes klubu mówi wczoraj w TV że sie nic nie zmieniło od tamtej pory.Szkoda gadać
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Widać że ryży ma swoje sposoby aby zapewnić Widzewowi 2 ligę. Szkoda Bytomia, mam nadzieję że uda im się tak jak Ruchowi rok temu. Jaka tam druga lige plotki mówia że Widzew liczy jeszcze na puchar Intertoto 
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Szkoda Polonii  PZPN
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba nie bo Polonia to klub Listkiewicza i on już wszystko załatwi żeby było ok..
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
chyba nie bo Polonia to klub Listkiewicza i on już wszystko załatwi żeby było ok.. Przeciez tutaj mówimy o Polonii Bytom a nie Warszawa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba nie bo Polonia to klub Listkiewicza i on już wszystko załatwi żeby było ok.. Przeciez tutaj mówimy o Polonii Bytom a nie Warszawa  hm swoja wypowiedz podpielem w takim razie pod to ze w ten sposob probuje sie wcisnac Polonie W. do OE 
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
chyba nie bo Polonia to klub Listkiewicza i on już wszystko załatwi żeby było ok.. Przeciez tutaj mówimy o Polonii Bytom a nie Warszawa  hm swoja wypowiedz podpielem w takim razie pod to ze w ten sposob probuje sie wcisnac Polonie W. do OE   lol
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Na początku zaznaczam, że jestem z Bytomia, ale nie jestem kibicem Polonii, nie byłem i nie będę - taka lokalna animozja.
Ale mam pytanie, bo rodzi się niebezpieczny precedens.
Który punkt regulaminu dotyczący rozgrywek OE mówi o tym, iż klub który nie otrzymuje licencji na przyszły sezon zostaje w tabeli za sezon właśnie zakończony przesunięty na ostatnie miejsce ??? To kamyczek do ogródka PZPN (bądź Ekstraklasa SA), bo moim zdaniem Polonia jako klub jest sama sobie winna. I nie pomoże tu lament kibiców i zapowiadany marsz na UM.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Na początku zaznaczam, że jestem z Bytomia, ale nie jestem kibicem Polonii, nie byłem i nie będę - taka lokalna animozja.
Ale mam pytanie, bo rodzi się niebezpieczny precedens.
Który punkt regulaminu dotyczący rozgrywek OE mówi o tym, iż klub który nie otrzymuje licencji na przyszły sezon zostaje w tabeli za sezon właśnie zakończony przesunięty na ostatnie miejsce ??? To kamyczek do ogródka PZPN (bądź Ekstraklasa SA), bo moim zdaniem Polonia jako klub jest sama sobie winna. I nie pomoże tu lament kibiców i zapowiadany marsz na UM. Wyciąg z regulaminu Orange Ekstraklasy na sezon 2007/2008 Art. 2 2.1 W rozgrywkach Orange Ekstraklasy nie mogą występować drużyny klubu, które decyzją właściwych organów PZPN nie otrzymały licencji na występowanie w Orange Ekstraklasie w sezonie 2007/2008 lub nie spełniają wymogów, określonych w art. 15 ustawy o sporcie kwalifikowanym. 2.2. W sytuacji, gdy klub występujący w sezonie 2007/2008 w rozgrywkach Orange Ekstraklasy nie uzyska licencji na występowanie w następnym sezonie w Orange Ekstraklasie według procedury przewidzianej w Podręczniku Licencyjnym PZPN, klub ten zostanie przesunięty w bieżącym sezonie na ostatnie miejsce w tabeli bez względu na liczbę zdobytych punktów i nie otrzyma prawa gry w rozgrywkach Orange Ekstraklasy w sezonie następnym.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PZPN to wiadomo, że burdel na kólkach. Ale często i działacze w klubach też są tam przypadkowo. Więc podejrzewam, że Polonia Bytom nie jest całkowicie bez winy.
Bałagan organizacyjny jest jeszcze spory w klubach i ciężko się niektórym przystosować do tego, że przepisy trzeba przestrzegać.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|