Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 11 1 2 3 4 5 6 7 10 11
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja bym dal numer tel, wtedy bedziesz mogl olewac niektore smsy, albo odpisywac po paru godz. i nie odpuszczac syg laugh

Bonus: Unibet
K
addict
addict
K Offline
Spartan kurcze własnie mi tez by sie dwie stówy przydały... dasz rade?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Kuba88
Spartan kurcze własnie mi tez by sie dwie stówy przydały... dasz rade?
laugh

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Spartan
Originally Posted by Experto
chyba niepotrzebnie spartan z takimi zdolnosciami marnuje czas na te panienke.
Eeee bez przesady z tymi zdolnosciami. Jestem normalnym, przecietnym chlopakiem. A zdolnosci to ja juz mialem ale raczej anty-zdolnosci jak zjeba**** wczesniej wszystko, a moglo byc tak pieknie smile

Panowie a teraz przed chwila dostalem meila od Niej ze:
Czesc Pawel zostawilam Ci ta wiadomosc tez na gg, mam do Ciebie sprawe, troche glupio mi no ale zapytam bo to wazna sprawa, potrzebuje pozyczyc do poniedzialku 200 zl, w poniedzialek bym Ci juz oddala, jak masz i mozesz mi pozyczyc to bede Ci wdzieczna, a jak nie to rozumiem.. odpisz mi jak najszybciej, bo to wazne bardzo wazna sprawa dla mnie. I podaj mi Pawel nr bo tak bedzie mi duzo latwiej z Toba sie porozumiec.

Po opisie na GG widze ze jest bez humorku i zla.
I co teraz mam zrobic ???
Zrobie chyba tak:
1. Pozyzce Jej te pieniadze, ale nie bede w ogole sie pytal na co i dlaczego to takie wazne, po prostu zero zainteresowania.
2. No i bede musial sie z Nia spotkac na chwile, heeeh, ale tez mysle zeby byc "zasadniczym" po prsotu powiem ze mnie poprosila no to spelnie Jej prosbe jesli to takie wazne.
3. I co z tym numerem telefonu, podawac czy nie? Chyba wysle Jej odpowiedz ze tak pozycze, ale na GG albo na meila, a nie sms-em.

Jak myslicie ? smirk

Hmm numer jej możesz chyba już podać skoro jesteś potencjalnym pożyczkodawcą. Ja bym jej napisał tak:
Pani Joanno!
Szkoda że odpisujesz mi w taki sposób, czyżbyś myślała tylko o pieniądzach? Ale nie bój się, możesz na mnie liczyć. Jak tam z brzuszkiem?

smile

newbie
newbie
A może tak się przejęła, że na odsysanie jej zabrakło i chce pożyczyć tongue

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
1. Pozyzce Jej te pieniadze, ale nie bede w ogole sie pytal na co i dlaczego to takie wazne, po prostu zero zainteresowania.

Niezla taktyka, jeszcze bedzie Cie blagac o powrot ooo

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Originally Posted by Experto

Niezla taktyka, jeszcze bedzie Cie blagac o powrot ooo

Zapomniałeś dodać, że na kolanach ^^

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Lepiej daj jej numer do Providenta albo do DB Kredyt. Dziełcha zaczyna kobinować moim zdaniem. Szuka kontaktu z Tobą bo wie żeby jej pożyczyć kase musisz się z nią spotkać. No chyba że na MB jej dasz grin . Naucz się jej mówić NIE a będzie dobrze smile

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Nie czytalem dokladnie ostatnich stron wiec moge palnać jakąś gafe ale wątpie.Wydaje mi sie ze dziewczyna chce pozyczyc te pieniadze na kupon. Znalazła jakąs pefke i chce teraz przyatakowac za wieksza kase. Pisze ze odda pieniądze w poniedzialek a pozycza wczesniej kilka dni? Dlaczego? Powod jest wedlug mnie banalnie prosty.Chce(chciała) obstawić wczesniej po wyzszym kursie bo bała sie ze buki moze sie pokapuja co jest na rzeczy i nawet wycofają zdarzenie z oferty. Odda kase w poneidzialek a więc mecz ma pewnie jutro wiec spotkaj sie z nią i dokaldnie wypytaj co to za mecz i potem napisz. Moze w poniedzialek wszyscy będziemy liczyć kase? Kto wie...
Pozdrawiam

wredota
wredota
Originally Posted by muminek bez ogonka
Nie czytalem dokladnie ostatnich stron wiec moge palnać jakąś gafe ale wątpie.Wydaje mi sie ze dziewczyna chce pozyczyc te pieniadze na kupon. Znalazła jakąs pefke i chce teraz przyatakowac za wieksza kase. Pisze ze odda pieniądze w poniedzialek a pozycza wczesniej kilka dni? Dlaczego? Powod jest wedlug mnie banalnie prosty.Chce(chciała) obstawić wczesniej po wyzszym kursie bo bała sie ze buki moze sie pokapuja co jest na rzeczy i nawet wycofają zdarzenie z oferty. Odda kase w poneidzialek a więc mecz ma pewnie jutro wiec spotkaj sie z nią i dokaldnie wypytaj co to za mecz i potem napisz. Moze w poniedzialek wszyscy będziemy liczyć kase? Kto wie...
Pozdrawiam

jesli chciales byc oryginalny i/lub zabawny to nie dales rady bo takich postow bylo na forum juz tysiace

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Ojojoj jest mi niezmiernie przykro ze nie udalo mi sie byc ani oryginalnym ani zabawnym ;( Jestem tu od niedawna wiec tych tysiecy postow nie widziałem wiec jesli mozesz to wybacz mi moj katastrofalny bład albo spadaj

pokakulka
pokakulka
Zawsze mozesz uzyc opcji "szukaj" i znalezc wiecej takich debilnych postow jak Twoj. Az mi sie nie chce ich wszystkich kasowac. Lubie za to kasowac ludzi, ktorzy pisza takie posty smile

S
journeyman
journeyman
S Offline
Originally Posted by Rancorn
Hmm numer jej mozesz chyba juz podac skoro jestes potencjalnym pozyczkodawca. Ja bym jej napisal tak:
Pani Joanno!
Szkoda ze odpisujesz mi w taki sposob, czyzbys myslala tylko o pieniadzach? Ale nie boj sie, mozesz na mnie liczyc. Jak tam z brzuszkiem?
I wkoncu wyszlo tak ze w piatek pozyczylem Jej te pieniadze. A o numer juz sie jakos w ogole nie spytala, wiec nadal go Jej nie podalem. Ok skoro juz dalem Jej ta pozyczke i Jej nie zalezy na numerze niech tak bedzie.

Czytalem ostatnio na necie o syndromie LJBF - i wszystko w stosunku do mnie... niestety sie zgadza.
Jak to wszystko wyglada. Wyglada tak ze Ona sobie mnie juz zaszufladkowala jako "PRZYJACIELA", jako milego chlopaka. W bardzo dobry sposob Jej sie rozmawialo ze mna na tematy codzienne itp. Nawiazalismy w ten sposb ze soba polaczenie-kontakt-dopasowanie tzw. RAPPORT. Ale kiedy probowalem zrobic jakis krok do przodu, zeby osiagnac seksualny stan, to Ona ze jestesmy przyjaciolmi... Lets Just Be Friend. Ona nie dostrzega we mnie niczego interesujacego ATTRACTION (nic fajnego, zeby moglo sie zdarzyc cos wiecej), ale lapiemy razem polaczenie, wtedy wlasnie mowi mi LJBF. RAPPORT na kazdym kroku... oraz zero ATTRACTION.

I dalej wedlug tego artykulu sytuacja moze wygladac tak, cytuje.
"Rozwiazanie, zeby przejsc do ATTRACTION jest bardzo proste, wedlug schematu RAPPORT--->ATTRACTION. Wyglada dobrze w teorii, ale odkrylem, ze nie dziala to dokladnie w ten sposob. Jesli staniesz sie atrakcyjny i jesli zbudowales juz Rapport, interesujace, ale ona bedzie Ciebie lubic jeszcze bardziej jako przyjaciela... K*urwa...

Rozwiazanie brzmi...
Zlam Rapport... powiedz Jej, ze ja lubisz, ale to koniec waszej przyjazni. "Nie moge byc juz Twoim przyjacielem, nie moge sie z Toba spotykac". "Zdalem sobie sprawe, ze nie moge miec kolezanek ani przyjaciolek... Nie wierze, ze istnieje przyjazn miedzy kobietami, a mezczyznami"

"Sluchaj Asiu, jestesmy polaczeni na pewnym poziomie (duchowym), dzieki czemu mozemy sie lepiej rozumiec, ale nie moge zyc/spotykac sie z kims tylko z tego powodu... Zebym byl naprawde szczesliwy musze polaczyc sie z kims na innych poziomach (intelektualnym, fizycznym, intymnym etc.) wiec jesli nie moge przezyc z Toba tego... sayonara... lub poczynmy jakies kroki zeby to zmienic, (werbalnie... cokolwiek zeby zlamac Rapport... musisz sie pozbyc tego g*owna... i zacznij od poczatku). To jest o wiele latwiejsze niz zaczynac cos robic z poziomu LJBF...

Echhh... mam teraz takie mysli ze raz czuje ze moglbym zrobic wszystko, ale za moment ze to wszystko jest bez sensu.
Nie ukrywam jednak, ze jak sie z Nia spotkalem i to tylko na chwilke to serducho mocno scisnelo blush .
Wiec na razie dalej bede prowadzil taktyke "olewania i chlodnego kontaktu z Nia.

Na razie napisala mi meila ze:
- Hej Pawel, troche mi glupio bo mialam Ci oddac dzis te pieniadze ale niestety wyszlo tak ze jeszcze ich nie mam... i mysle ze powinnam je miec juz w srode albo nawet jutro.. wiec jak tylko bede je miala to Ci napisze i Ci oddam.. Bo to dla mnie nie sa male pieniadze.. I jeszcze raz Ci dziekuje ze mogles mi je pozyczyc..

A ja nie wiem na co potrzebowala, i skad teraz bedzie miala (pewnie od rodzicow) i o co w ogole chodzilo.

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Moze przestan ja juz tak bardzo olewac, ja nie wiem czemu wszyscy sa przekonani ze to przyniesie skutek. Moze poznala innego i mysli tylko o nim ( wink ), a z toba poprostu nie chce starcic kontaktua wiec w takim wypadku taka taktyka chyba nie ma sensu.

Jak bedzie chciala sie spotkac zeby oddac kase i poprosi o nr, albo o spotkanie, spytaj czy ma jakas sprawe, bo ty nie bardzo chcesz ("Zdalem sobie sprawe, ze nie moge miec kolezanek ani przyjaciolek... Nie wierze, ze istnieje przyjazn miedzy kobietami, a mezczyznami"). Albo sie uda albo nie. Jak nie to pozostanie ci albo danie sobie z nia spokoj bo rzeczywiscie nic z tego nie bedzie, albo bedziesz mogl probowac juz tylko 'walczyc' wink

takie jest moje zdanie, jesli naprawde ci na niej zalezy smile

wredota
wredota
Dobra widze ze ostro sie w ta dziewczyne wkreciles wiec napisze ci jak ja to widze i jak ja bym to rozwiazal. Nie musisz tego robic po mojemu ale jedna wiecej opinia przeciez nie zaszkodzi.
Po pierwsze widac ze bardzo ci zalezy a to juz jest niezbyt dobrze i pewnie ona to wyczula juz wczesniej. Jak laska widzi ze facet na nia leci z wywieszonym jezorem to jej zainteresowanie maleje chyba ze jestes super zajebistym gosciem - nie pytaj dlaczego tak sie dzieje po prostu tak jest.
Po drugie pisales ze wczesniej traktowales ja jak ksiezniczke a teraz piszesz do niej w mailach na "PANI" ? Nie wiem czemu ma to sluzyc bo jesli chciales wprowadzic element olewki aby ona sie mocniej zainteresowala to trzeba bylo po prostu nic nie pisac albo napisac zwykle proste zdania jakie sie pisze gdy chcemy zeby ktos sie od nas odwalil.
Po trzecie - to wszystko zbyt dlugo trwa i czas dziala ciagle na twoja niekorzysc a ty bawisz sie w jakies maile i smsy? Zacznij dzialac jak facet i przestan rozmyslac jakiego maila jej odpiszesz na jej mail - to wszystko sprawia ze dla niej jestes cipa a nie facetem jakiego ona szuka(albo juz znalazla).
Po czwarte - dales sie na koniec wykorzystac pozyczajac jej ta kase... zamiast powiedziec ze potrzebujesz jej na impreze/papier toaletowy/do zapalenia ogniska/wstaw co chcesz.
Byles miekki i pewnie przez to tez nie dales z nia rady i teraz dalej jestes miekki a to w jaki sposob jej odpiszesz na maila nic nie zmieni.
Twoje szanse z nia oceniam bardzo nisko a jedyne co wedlug mnie mozesz jeszcze zrobic to postawic sprawe jasno w rozmowie w 4 oczy z nia (niech ci czasem nie przyjdzie do glowy rozmawiac z nia o tym poprzez mail/sms).
Jedyna szansa - spotkanie w 4oczy i woz albo przewoz - bez zadnego pieprzenia o przyjazni skoro ona ci sie podoba (chyba nie chcesz potem sluchac jej opowiesci jaki to jej nowy chlopak jest niedobry a jednak ona z nim sypia wink ).
To tyle z mojego punktu widzenia a pisze tylko dlatego ze chce ci pomoc zrozumiec pewne sprawy ktorych jeszcze zapewne z powodu mlodego wieku nie rozumiesz.
Pozdrawiam.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja kiedyś tez bylem w takiej sytuacji i ostatecznie olalem ją. najlepiej znalezc sobie nowy obiekt zainteresowan. nadal utrzymuje kontakt z nią i ona wie ze mam juz kogos i teraz chyba ma jakis zal do siebie i dobrze tongue

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Dobra, znawcy- może wy mi pomożecie zrozumieć sytuację w której się znalazłem.

W zeszły piątek poznałem na grillu fajną dziewczynę. Na początku odniosłem nawet wrażenie, że to ona wyrażała większe zainteresowanie moją osobą niż ja jej. Oczywiście z jej numerem telefonu nie było problemu. Musiałem się zmyć trochę wcześniej z tego grilla i powiedziałem że zadzwonię następnego dnia.
No i właśnie tu mam problem- bo tak dzwonie i nikt nie odbiera blush . Na smsy też nie odpowiada. Numer mam na 100% dobry, bo na grillu puszczałem jej sygnał i ma mnie zapisanego. Napisałem jej smsa z pytaniem czy coś sie zmieniło i jeśli tak, to odpuszczę- bez odpowiedzi. Znalazłem ją na naszej-klasie i napisałem PW- dalej nic.
Na n-k dorwałem się do gg chłopaka jej najlepszej koleżanki (też poznałem go na grillu- tylko on ma nie ukryty numer) i napisałem do niego w sprawie jakiegoś kontaktu do tej dziewczyny- bez odzewu- ale wiem, że to przeczytał, bo już 2 razy zmienił opis na gg smirk

Jak tak czytam ten temat to niektórzy nawet mądrze piszą- więc może napiszą co o tym myślą.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie narzucaj się stary, to chyba najgorsze co może być. Jeśli nie odpowiada/nie odpisuje to albo nie może, albo nie chce. Nic na siłę, bo wtedy wszystko traci sens. Idź się napić smile

_Way_ :PIWO:

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by shane
Idź się napić smile
Najlepsza porada w tym temacie kiedykolwiek grin

piwo

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
WAY też kiedys tak miałem.Na imprezie super numer tel dostałem bardzo łatwo..a na następny dzień milczenie..lepiej daj sobie spokój i czekaj aż się sama odezwie.A teraz moje pytanie.Korzystał ktos z poczty kwiatowej??Zastanawiam sie nad tym tylko za bardzo nie wiem co i jak?? Jak ktos miał z tym styczność prosze o pare informacji.Z góry dzięki

Strona 5 z 11 1 2 3 4 5 6 7 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, alfa, latajaca_holenderka, betowiec, Sensei, aker, burbon, JelineK, 11kera11, rafal08), 2,767 gości, oraz 10 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,152
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025